За "малкото" искани бройки във всякакви куестове

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от mushnuk на 24.5.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Видяхте ли новия предстоящ куест в читалището? Този с октоподите.
    Поне 3 растения с по над 10 хил. бройки се искат.
    Поредното прекаляване.
    :mad::mad::mad:

kakata13, .TAINNA., Пума~` и 2 други харесват това.
  2. dedoto

dedoto Адмирал

да и ако не се промени нещо ще събира паяжина при другите подобни в плевнята:cry:

dedoto1, kakata13, Az2 и 2 други харесват това.
  3. miroslav4o1

miroslav4o1 Стажант

Разбирам ви , но произведените преди това бройки който са продадени на пазара някой ги е закупил и сте регистрирали печалби и когато има по-голямо търсене ценета расте. Как ще бъде реализирана закупената продукция в МП е по-големия проблем.
    Загубите са много големи.

4. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

при вида им само се отказвам да ги играя имам поне 100 започнати и зарязани а и нямам намерение да ги играя де. П.С-над 100 са сега им метнах едно око:eek:

kakata13, .TAINNA. и dedoto харесват това.
  5. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Ако задружно направим бойкот и не играем, следващия път ще помислят преди да прекаляват :D

6. dedoto

dedoto Адмирал

една птичка пролет не прави -на фона на всички играещи нации нии сме точно тая птичка:cry:

dedoto1, .water., .TAINNA. и 2 други харесват това.
  7. БашФермер

БашФермер Генерал

че те вече 10000 броя какво са, още повече от растения, които стават бързо. има къде, къде по-зле с по 20 000 и нагоре 24часови растения, преди малко завърших един такъв. на мен лично не ми пречат, защото винаги съм казвал, че един фермер трябва да има прогрес, а не просто да копа временни евенти и да трупа продукция. на последните китки в играта не можеш да помогнеш и със сателитки, защото трябва много високо ниво и остава предизвикателството да ги произведеш или да си ги купиш от пазара. куеста с октоподите вече съм го изкарал на 60%+, този от пълнолунието и той е доста над средата ще остане време и за временния даже /без да имам плевня и да ползвам супер тор/ всичко е въпрос на организация.

-niksan-, kakata13, .TAINNA. и още 1 човек харесват това.
  8. dedoto

dedoto Адмирал

и на време и на достъп до нет:sleepy:

dedoto1 и .TAINNA. харесват това.
  9. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Мда, какво са? Тук 10 хилки едно, там 10 хилки друго... Има ли насмогване? Мда, има пазар, но онзи ден въпросната опунция не се предлагаше. В момента с нея съм насмогнала.
    Но не ми достига бамя и бромелия. Май ще трябва да си ги произведа xD. (А хич не ми се секат дървета...)
    До 66% съм докарала куеста с октоподите.

.TAINNA. харесва това.
  10. БашФермер

БашФермер Генерал

ами то не става така - хем вълка сит, хем агнето цяло. искате куестите да се изпълняват ама и нещо друго да върви паралелно - не става! от 2 месеца и повече съм прибрал секвоите, изхабих супер торта по събития и не ги вадя, защото искам да зануля читалището, имам още 5 куеста и ме дразнят. да, с мноооооого бройки са, най-гадните са останали, но ще го зануля, но за тази цел и дърветата сякох, и цъкалките прибирах.

[[Fermerkaa]], milena7004 и .TAINNA. харесват това.
  11. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Секвои никога не съм имала даже за едно цяло поле, че тях рядко ги бутам.
    За другото си прав. Но точно това е болката - растенията се множат, животните се множат, дърветата се множат. Кое по-напред?
    Плевнята се празни, почвам да нямам какво да продам и т.н.
    Но съм го казвала и преди - няма да ме тласнат в посока да копам хиляди ферми, за да е успешна една-едиствена. Не е това мояга игра.
    Като видя, че не насмогвам - зарязвам читалището или временните събития и хич няма да ми дреме на шапката.
    Просто нещо от постоянното прекаляване със всичко напоследък ще ми дойде съвсем вповече и ще е преломното камъче.

П.П. Тънка е границата между стимулиращо и демотивиращо в последно време.

[[Fermerkaa]], milena7004, Zlobara и 2 други харесват това.
  12. БашФермер

БашФермер Генерал

ама то тия бройки с високи растения не стават и за сателитки, повечето растения са 100+ ниво. така е за продаването, аз от месец насам не съм взел кьораво пени от пазара, но пък 500 хиляди съм назад, защото купувам част от въпросните растения, а те са много скъпи. но всеки сам си нарежда приоритетите, за мен е важно да ги завърша и да знам, че съм приключил с тях....за сега. после ще се борим с новите, като видях какви точки са ни приготвили, мен по-скоро това ме демотивира. някак си мисълта, че играя нещо, което не мога да "превъртя" не ми се нрави. та читалището го брой като нещо моето си превъртане :)

milena7004 и .TAINNA. харесват това.
  13. БашФермер

БашФермер Генерал

ако не си бях взел толкова дългогодишна почивка от фермата до сега да го няма, но точно преди година като почнах да цъкам пак бяха над 100 вътре, нови, завъртяни, всякакви, аз не знам имената на половината неща, но за година ги докарах до 5, като не броя този от пълнолунието и октоподите, те до 2 дни ще са готови.

.TAINNA. харесва това.
  14. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не мога да не взема пени от пазара, щото иначе ще съм съвсем фалирала. То напоследък съм често на границата на фалита, тая сутрин ли, снощи ли пак бях с около 200 хил. мп. Съвсем наскоро най-сетне преборих селекциите, за да бъда честна - имам още неизпълнено в Замъци в пясъка, последните 2 усилия на последната задача. Тия дни довърших 3-4 започнати куеста с продукти. От тях имам още доста да изпълнявам.
    Никога не съм имала накуп и 100 милиона мп. Каквото изкарам е отивало я за селекции, я за продукти, я както в момента за бамя...
    Но растенията над ниво 100 поне в момента си ги сея, не ми е по джоба да купувам. На две полета, лека-полека ги буткам, ползвайки бонуси за намаляване на времето им на растеж, а когато може и новите продукти даващи +3 бр., не ЯМЧ. Но не се вижда края...

.TAINNA. харесва това.
  15. pepa551

pepa551 Анализатор

Как да го видиш? :mad:То хората са си го казали,че две дини под една мишница не се носят,
    а от нас се иска по 3-4. Да не сме жонгльориxD
    Купувам само първи селекции, другото го бутам , лека полека, че дано успея за няколко векаxD

16. mushnuk

mushnuk Жива легенда

А аз купувах първите или вторите на долното редче в клатушкарника и от тях си правех (безрисково) последните 2.

.TAINNA. харесва това.
  17. pepa551

pepa551 Анализатор

Пробвах два пъти рисково и ме върна назад.Карам на сигурно.Още 4 султана от 6 панди от цирка
    и приключвам с това безумие>:(