За бейби бума - какво ни се "роди" ...

Дискусията в/ъв "Отзиви за играта" е започната от zwezdi4ka на 17.10.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. jundra

jundra Професионалист

kossebosse, -sindi9-, mushnuk и 5 други харесват това.
  2. pepa551

pepa551 Анализатор

Чудя се,защо е тази руна на дървото за селекция:sleepy:,която отворена ИЛИ НЕ плюс бейби бума ,се получва същата селекция
    която би се получила и без двете>:(xDxDxDДемек полунищо:mad:

3. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Арестувах още 10 мускетаря , отнех им шпагите и ги пратих - 7 от тях в кухнята и 3ма изпратих право в пустинята:oops:.
    Вдигам бялото знаме и се отказвам от тая битка с поразяващата ръка на Дарт Фермейдър!!!

lu4o и mushnuk харесват това.
  4. joujoujouj

joujoujouj Полубог

:eek: в космоса кат' не можаха да излитнат, поне към лабораторията ли не щяха да залитнат?! o_O:(

lu4o харесва това.
  5. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Тцццц:(

6. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Работа лоша, но свиркай си, брат (за ония на които им е само за парите...:music:),
    махвай с ръка, не поглеждай назад :)

7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ей тъй за спорта малко поцъках. Не че имам с какво да се похваля. Почти никакви прескоци. Две-три рискови не ми се получиха. Поне не набутах много. Здраве да е, ще има и следващ ББ.
    ;)

8. jundra

jundra Професионалист

xari_myri, -sindi9-, .water. и 2 други харесват това.
  9. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ето това е от мен.
    [​IMG] [​IMG]
    Достатъчно ми е. На мен не ми трябва толкова за куестовете, колкото да ги продавам. А супер храната - когато ми трябваше не можех да се добера до нея, сега близо 200 имам, 40 си оставих, няколко произвеждам, стига ми.

.water. харесва това.
  10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

От селектирането на хамелеони, гъски и пчели най-добрият прескок - пчела нинджа от обикновени.
    Иначе от 8 магарета музикат, 8 гонг и 1 красивоухо успях с малко прескок и риск да докарам едно златно.
    Но успях и да се набутам с няколко рискови селекции на средна хубост пчели, гъски и хамелеони. Но не много, не ме боли много.
    Сега си доиздухвах супер-мамбото с опит да произведа безрисково една камила Пустинен кораб.
    Като цяло днешният ББ по-скоро го пиша слабозадоволителен, да не кажа незадоволителен.
    Желая ви повече късмет днес и евентуално в края на седмицата!

П.П. :music::music::music:
    Ама колко страх брах... Пусто нетърпение xD.

Последна редакция: 20.9.16
    jundra, borialex, лудакрава1 и още 1 човек харесват това.
  11. kromid4o

kromid4o Подрастващ автор

12. -igrata99-

-igrata99- Подрастващ автор

13. kromid4o

kromid4o Подрастващ автор

14. dedoto

dedoto Адмирал

съгласен съм с последното,от ~600 зареждания най доброто панда цирков артист,крава кау-боика,героична кукувица:(

15. Valkaaa76

Valkaaa76 Знаменитост

Един път и аз да се похваля - от четири огнедишащи - Пикасо кон.

xari_myri, jundra, .water. и 2 други харесват това.
  16. mushnuk

mushnuk Жива легенда

А аз днес набутах 7 хамелеон-полицаи :cry:. От 4-те ми се пръкна диско-хамелеон, помакомих се с другите 3 полицая да го пробвам за кихащ, получи се многоцветен, но и него набутах :cry:. Здраве да е, да не съм рискувала. Все пак само около 8 млн. мп набутах, случвало се е и по-болезнено.

xari_myri харесва това.
  17. xari_myri

xari_myri Ветеран

:)
    аз съм се набутвал и до 20 милиона ама пустатаму лакомия до там води

anti4_123, lu4o и лудакрава1 харесват това.
  18. .water.

.water. Обсебен

Еееееееееее ще си заложа на сигурно 4 спортиста да си направя последния рокер да му цункам гулденчетата и то точно тогава ще реши да прескочи и да ми даде супер герой.

jundra, -helixme4o-, mushnuk и 4 други харесват това.
  19. jundra

jundra Професионалист

xari_myri, mushnuk и Valkaaa76 харесват това.
  20. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

напълно съм съгласна и аз с теб