За бейби бума - какво ни се "роди" ...

Discussion in 'Отзиви за играта' started by zwezdi4ka, Oct 17, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

вчера са издъни доволно:music:ама днес ма върна в първи клас xDма пуста и краста..............:oops:

sabchooo, bayVasil and mushnuk like this.
  2. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Е ся наградите по големи от предните......ама гроздето кисело.......:pxDxDxD

mushnuk likes this.
  3. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

наградите взех още 1 ден;)от вчера клатя за кеф и пазар
    http://prikachi.com/images.php?images/960/8513960a.png

Last edited: Dec 13, 2015
    bayVasil likes this.
  4. pineapple87

pineapple87 Майстор

Този бейби бум е по зле и от предишните. Съжалявам, ама едно 80 % от селекциите ми са 1 от следваща селекция и две обикновени животни. Пълен ужас. Докато шансовете за прескачане не се подобрят от мен пари за пакети от скъпоценната им супер храна няма да видят.

-галатея- and bayVasil like this.
  5. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

То наградите и без бум се ловят достатъчно има у килеря,бумът е пълен фалш нито един прескок да речем през 4-5 позиции от поне 100 опита ;):)

6. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

при теб не знам, при мен вчера доволно даже такава селекция ми врътна дан повярва човек от 3 обикновени прилепа и 1 вампир ми даде супер герой съжалявам, че не я фотах , ама ко държиш мога ти го фотам на пазара :D днес ми глътна 2 спортиста и един трапер и спрях;)
    тъй, че буря на мен гроздето нал видя не ми кисело;)
    пп фотах, че ако го земи някой не мога ти затвори устатаxD

Last edited: Dec 13, 2015
    kosdas and bayVasil like this.
  7. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Ванче нал знаеш ама ако съм пропуснал все пак ще повторя.....ти и други се трепете да снабдявате пазара аз купувам на готово пари при мен с лопата се ринат що ми е да играя индиански танци и да стискам палци да ми се падат селекции ;)xD

8. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

глей сега как мъ фърли на върбата:pта чак одих, да та зяпна у топа на богатите, ама нъцкиxDу другия гледам двама бг играчи грациела и хонда;)стоят си там тихо хората без да са напъват в дисциплината кой е по по най :D

Last edited: Dec 14, 2015
    smarf likes this.
  9. smarf

smarf Стажант

много точно:D
    то някой само от към напъни могат да го докарат(оп и от към париo_O)

пп:за бума при мене слабо беше ама и аз имам складиран някой лев да пазаря от вазеxDxDxD

10. kromid4o

kromid4o Подрастващ автор

черна върба,скоруша.........другото за огрев :)

11. kosdas

kosdas Анализатор

маслина 3 бука ракитник 2 скоруши и дюля за компот а с другите ще го сваря

12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

ъхъ, една черна върба и три читави ххл вече ми са на полето (упс, не са - супер-аверчето днес ме изненада с 48 ч. комбайн, че 48 ще бучкам треволяци)

13. Annabelx

Annabelx Велик майстор

Две черни върби,три мушмули

14. -галатея-

-галатея- Стажант

Здравей, вече отмина една година и искам да попитам дали ще споделиш тайната на селектирането??? Благодаря предварително!!!

15. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

:)Здравей, отмина направо профуча годината а селекцията става все по зле, още не съм открила тайната /и вече взех да се съмнявам че има такава/. На моя пазар има един фермер, който на всеки бум пуска по три четри златни и три четри за лалота/ Carolll72 , той е и на 7-мо място в класацията за най-много пенита/.Оня ден се пробвах по схемата второто от втория ред с три обикновени, но ме скъса на два пъти и спрях, а преди време по същата схема ми е прескачало на златно, но пак зависи от случайния принцип и кранчето на БП.:(Обаче мога да се похваля тази година успх направя камилите , пандите ,пуйките, и още други /задачите за лалота, без златните/ и няколко розови обори.Сега те са ми страст :inlove:дори в момента събирам пари за прилеп рокер и ако успея ще съм горд собственик на розова пещера. Харесвам тръпката от надпреварата с времето, незнам колко време ми остава, но трябва да събера 8 милиона по възможно най-бързия начин вчера събирах 6 милн. и си купих рокер днес съм на по-висока миза.:)

Last edited: Dec 16, 2015
  16. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Поселектирах си днес, съвсем мъничко повече от необходимото за неновия куест. Предимно камили, но и малко други животинки.
    Възходите и паденията ми:
    [​IMG] [​IMG]

За последните две селекции с камилите ме е яд на собственото ми нетърпение и лакомия, но вече свършено, здраве да е. Но пък съм доволна от кучетата, приключих със Шийла Ину и един Агент 00К9 вече е предаден, само още два (някой ден xD).
    Като цяло - 2 високи селекции предадени, доволна съм.

17. tani1980

tani1980 Полубог

Браво Муши, аз откога ги протакам куестите със селекциите само...

Eli1200 likes this.
  18. olinka_90

olinka_90 Активен автор

Много щедър ще дойде този бейби бум

И все пак бая има да си поселектирам докато смогна за куестовете. :cry:

19. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

При мен кравите пускаха един скафандър и което е най-важното успях да го продам. :p Патиците и овцете бяха скръб , кучетата, бобрите и маймуните що годе бива.

20. olinka_90

olinka_90 Активен автор

При мен точно кравите бяха скрънзи :D даже да не кажа всички, които участват в момента в куеста.
    То реално малко не си заслужава да влагам някои от селектираните, ама като сметнах колко ми трябват за всичките куестове ... ще има доживот да се селектира :D:D