За бейби бума - какво ни се "роди" ...

Discussion in 'Отзиви за играта' started by zwezdi4ka, Oct 17, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -niksan-

-niksan- Обсебен

Честито за слончето:),аз отдавна не ми се е падало,надявам се скоро време пак да ме навести;)

.TAINNA. likes this.
  2. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Ехааа, че и двойка за разплод :D Браво! :music:

.water. and -niksan- like this.
  3. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

4. biberon4o25

biberon4o25 Активен автор

златни близнаци

5. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

6. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

Танцуваща пуйка от четири обикновени. Чак да не повярва човек. И един Ръмбо се падна, пак от четири обикновени кози.

7. .water.

.water. Обсебен

Да мисля,че днес са се отпуснали заредих за птици гъски и се надявах поне на дива да си направя последната златна за читалището и хоп златното гъсоче от обикновенни.Но се сетих на предния бейби бум биберончо показа златни кокошчици от обикновенни и заредих само бели гъсоци от жабките най-доброто даде стъклена ,а бозайниците нищо съществено ама там наплясках голяма мешания заради значките.

8. kakata13

kakata13 Старши болярин

Вярно са се отпуснали,пусна ми шарена жаба.А бях заредил от първите четири модела,ама палави пръстчета и чак след това се усетих че има нещо нередно:D и нямам доказателство

.water. likes this.
  9. milkoga1

milkoga1 Господар

Пуща-грънци...У моето стадо никога не давало при никоя селекция нещо по вече от 2 прескока.Да не говорим най висока селекция-мираж.:sleepy:

10. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

На мен днес за втори път ми се случва. Преди време от обикновени крави - крава "Млечен път" се пръкна. Най-високите никога не са ми падали. Иначе редовно до шеста степен... Имало е и обратното - само първата и чат-пат втората степен при да кажем стотина заредени едновременно селекции.

[[Fermerkaa]] likes this.
  11. amira

amira Обитател

milena7004, .water. and kakata13 like this.
  12. biberon4o25

13. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

14. uncleRex

uncleRex Кандидат за признание

15. munci1991

munci1991 Обитател

16. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

17. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

18. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Last edited: Sep 29, 2018
    xari_myri likes this.
  19. biberon4o25

20. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Е то днес да се чудиш с този бейби бум-от много време не ми беше прескачало с повече от 1 селекция-а днес от обикновена маймуна ми даде -крал конг:music::)

fermer4etoo1970, staneli and .water. like this.