За бейби бума - какво ни се "роди" ...

Discussion in 'Отзиви за играта' started by zwezdi4ka, Oct 17, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Моля да ползвате бутона редакция, а не да правите многопостия!

2. Пума~`

Пума~` Ветеран

3. bilq76

bilq76 Познавач

4. sabchooo

sabchooo Велик майстор

http://prikachi.com/images.php?images/12/9198012V.png
    Е как да имаш желание да селектираш:mad::mad::mad:. Вече нямам спомен от кога не ми се е падало нещо дори стъпка напред. Грубо сметнато за един ден 100 милки назад, егати и стимула да харчиш СХ. Днес още 13 рискови със животни със седмо ниво на селекция, успешно бяха върнати с по три нива поне назад без изключение:mad::mad::mad:.

5. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

не 100 а 5 по толкова са загубите при мен резултатите са потресаващи и играта и селекцията бе всичко свързано с нея е една кръгла нула с главно Н

6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Който е майстор на рисковото селектиране - да го прави. Аз се отказах да набутвам и средно високи селекции, и СХ.
    На мен от този ББ това ми е достатъчно:

П.П. Поцъках и малко слончета, с малки прескачания тук-там успях да направя 3 дърводелеца. Опитвам се да произведа още един, че да ги заложа за сигурен летящ, а ако имам късмет може и с едно да прескочи до екзотичен.

7. biberon4o25

biberon4o25 Активен автор

8. munci1991

munci1991 Обитател

9. zorro58

zorro58 Главен болярин

ега си бейби бума , дето непрекъснато ме връща назад, как пък един път не направи скок или поне да даде следващото, възмутена съм

10. Пума~`

Пума~` Ветеран

11. zorro58

zorro58 Главен болярин

честито , не си като мене да слагаш слонове пожарникари и дърводелци и да ти дава по два бели слона

живФорум likes this.
  12. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

АБЕ ТУЙ НЕЩО У ГОРАТА ЛИ ГО ФАНАxDма то подаръци, ма то прескоци машала:)

Last edited: Oct 15, 2017
  13. biberon4o25

който го може си го може ;)

14. фермерчетовики

фермерчетовики Професионалист

Аз ако заложа по този начин ще получа 4 кафяви и една бяла в най-добрия случай.

15. tani1980

tani1980 Полубог

Да не ти умря циганката дето те хвали?:DxD:inlove:

16. biberon4o25

стачкува :D

17. Пума~`

Пума~` Ветеран

и при мен се получи същото, ама не ми се занимаваше да снимам пак. xD

18. bilq76

bilq76 Познавач

Е за мен определено този ББ беше много добър, не ми се беше случвало от 5-6 месеца явно всеки акаунт е индивидуален и кранчето се отпуска на 6 месеца веднъж, резултата при мен 4 приключени селекции/едната с 3 златни и 2 гулденови, една с 2 златни , останалите с по едно златно/ остават ми още 5+ замъците, но докато не приключа с камилите тях няма да ги направя!

19. -niksan-

-niksan- Обсебен

Тези мижави точки и награди където дават за златните мечки слонове не виждам стимул вече да ги селектирам.
    След като вдигнаха толкова много точките на нивата на острова , на екзотичен слон ,да дават по 20 милиона точки а не някакви си мижави един милион:cry::cry:
    За три екзотични слона 3 300 000 точки и мп,това ако не е подигравка здраве му кажи:pxD:cry:

20. biberon4o25