За бейби бума - какво ни се "роди" ...

Дискусията в/ъв "Отзиви за играта" е започната от zwezdi4ka на 17.10.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. xari_myri

xari_myri Ветеран

Последна редакция: 26.2.17
    feniks160, -dd76-, jundra и още 1 човек харесват това.
  2. jundra

jundra Професионалист

feniks160, .water., -helixme4o- и 4 други харесват това.
  3. Gold_teror

Gold_teror Напреднал

Сега чакам да видя на мен какво ще се падне от Жаба бум

jundra, The.Farm, pigi102 и още 1 човек харесват това.
  4. megilana

megilana Подрастващ автор

Вероятно мястото за писане на е тук, но в тази игра трудно човек може да намери къде точно му е мястото. Все пак става въпрос за селектиране на животни, а мен ме интересува какво да правя с тази котка мейн кун, която е една и която по принуда трябваше да си взема от дървото

5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Трябвало е да мине нагоре по дървото, към следващите руни, това я е принудило.
    megilana, два са вариантите - или я продаваш на пазара, или я пазиш и някой ден я предаваш в читалището, в задачата със селектирани котки.

6. megilana

точно така, не мога да мина към следваща руна, което според мен не е правилно човек да няма възможност за избор. Благодаря ти, все пак, че ми каза какво да правя с нея, макар че това е безсмислена загуба на 50 звезди, които доста трудно се събират

7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

В момента така ти се струва. Но не се селектира лесно въпросната котка. Не е безсмислена придобивка. Ако я продадеш (при мен върви между 1.4-2.0 милиона мп), ще имаш парички да купиш нещо друго за задачките в читалището, даващи звездички. Ако я запазиш - след време ще си изпълнила по-трудна задачка със селектирани котета.
    П.П. Можело е да вземеш нещо "по-евтино" от въпросното място, за по-малко звездички, но все пак 40 минимално, а и са по-евтини на пазара.

8. megilana

Още веднъж ти благодаря за съветите, ще направя все нещо :)

mushnuk харесва това.
  9. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Нищо и половина тоя бейби бум.
    Два пъти паун ас, всичко друго - призрачни пауни.

10. НощенБяс

НощенБяс Кандидат за признание

от първото обиране мога да се похваля от обикновени пауни само получих паун -дъга и един слънце. после кранчето секна но не се оплаквам. И без туй нямам много материал за селектиране. Взех от руната още 20 пауна и малко храница. А бе има време:D

лудакрава1 харесва това.
  11. kossebosse

kossebosse Стажант

jundra, pepa551, bubolina8 и 3 други харесват това.
  12. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

и утре пак същият бейби бум само ни подлъгвате разпуснете малко тия кранчета от 700 храна от над 350 опита нищо не даде то бива бива ма тъкъв бум е нямало

-niksan- и -herbert01- харесват това.
  13. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

mushnuk-като старши ветеран в играта да те попитам имам 26 пауна жокер да ги играя на сигурно довечера или да ги играя рисковано по една бройка:):):)

14. -niksan-

-niksan- Обсебен

АЗ рискувах с мускетарите с по 1 бройка, винаги бях на загуба накрая взех да играя на сигурно и така завърших мишките

15. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Всеки си решава. Лично аз не съм майстор на рисковите селекции. Че затова не мога да дам акъл.

16. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

мс за съветите и на двама ви

17. xari_myri

xari_myri Ветеран

рискуваи примерно със 6 бр и ако ти харесват резултатите продължи,важното е да има тръпка то на сигурно не е интересно:) поне при мен е така

DILQNADELI харесва това.
  18. -arap-70

-arap-70 Стажант

Аз съм много доволна от бейби бума даде ми два последни
    поуна

milena7004, [[Fermerkaa]] и jundra харесват това.
  19. jundra

jundra Професионалист

Последна редакция: 11.3.17
    -arap-70, .water., kossebosse и 6 други харесват това.
  20. pepa551

pepa551 Анализатор

Пазарът е пощръклял.Какви цени за селектирани животниo_O Успях да хвана една снежна камила за 6 400;)
    На кого ли му се плачеxD

Пума~` харесва това.