Замръзване на екрана

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от bi_na на 18.10.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Да ти кажа, когато съобщим за проблем на някой играч, винаги ни питат дали кеша му е изчистен и т.н. с баналните неща, съветват ни това, което ви казваме и ние. Почти всеки играч вече си знае за тоя кеш, но не всеки компютър има същите възможности. Повечето компютри са с нередовен уиндоус, почистващите програми там са ограничени, браузърите искат ъпдейтване... много са факторите, които са свързани, за да върви играта, а и целия компютър нормално, бързо и безпроблемно. Няма никаква връзка кой от коя държава е и дали плаща за играта. Всеки, според възможностите на своя компютър среща и различни проблеми.:(

2. bi_na

bi_na Стажант

Ами време е да обърнете внивамине на този проблем. Не съм само аз коюто страда от това замръзване. :inlove::cry:

3. мушитрънка

мушитрънка Стажант

Извинявай,но вече стана банално с тоя кеш,рефреш и тем подобни след като повече от 2 месеца се знае за този проблем..щом като при мен също замръзва при положение че съм с уйндоус 10,редовно ми се ъпдейтва и системата,и браузърите,ползвам почистваща програма и резултата е същия..замръзване на екрана,това изнервя играта..губи се време..а това дали сме малка държавицакакто и да ме опонираш няма да ме разубедиш че вече пета година играя играта и съм си направила много ясна констатация че нашите искания и сигнали въобще,ама въобще не се вземат под внимание..с тези приказки може да залъгвате само новите играчи..и оправданията ти в момента са неуместни и не на място...след като 2 месеца врякаме за този проблем а никой не ни обръща внимание много ясно че ще си мислим че сме незначителни..що да се занимават от БП с нас..чудно защо като вляза през немския портал не ми замръзва екрана,минаването от поле в поле става светкавично-не ти изкачат процентите зареждане или пък да ти се врътка китката..и после ще ми разправяте че нямало делене ..СЪВЕТ КЪМ ИГРАЧИТЕ-АКО ИСКАТЕ ДА НЯМАТЕ ПРОБЛЕМИ В ИГРАТА ВЛИЗАЙТЕ ПРЕЗ НЕМСКИЯ ПОРТАЛ..

.water. и tani1980 харесват това.
  4. tani1980

tani1980 Полубог

Може ли да дадеш линк, ако обичаш! :)

5. няма линк отиваш на надписа на който пише БЪЛГАРСКИ отваряш го и цъкаш на ДОЙЧЛАНД ще ти се презареди порталът и вече си пишеш ника и паса и влизаш..

6. tani1980

tani1980 Полубог

И аз така си мислех, но реших да питам за по-сигурно, благодаря. :)