Загадъчни обори, дървета и НОВИ глупости

Discussion in 'Отзиви за играта' started by !ЕЛИЯ!, Sep 4, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Аз да попитам: при евентуален ПиТ ще може ли кенгуларник да се подарява/разменя?

2. baiete

baiete Болярин

Даже ще може и да се подарява ;) никакви проблеми поне на предишните П и Т

3. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Супер!

4. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

Аз да съобщя, че и от другите 10 обора, най - редките дето ми се паднаха са 2 гълъбарника и 1 еноти. Това е направо безобразие, 20 обора ни вълк, ни киви, ни мишки, ни скункс, егати и принципа, егати и процента.>:(:mad::mad:

Last edited: Jan 26, 2015
  5. -sindi9-

-sindi9- Кандидат за признание

в две ферми на 3 ниво ,2 кивита :)

bilq76 likes this.
  6. nikincety

nikincety Прохождащ

Предварително се извинявам, че поствам тук въпроса си, моля кажете как да отглеждам панди? Имам стругарница за клечки и трябва за нея да си купувам пандите.

7. zorro58

zorro58 Главен болярин

8. Привет, за да отглеждаш панди е необходимо да отвориш статуята за животното панда в стая 4 на Храма на маймуните .

9. yanka79

yanka79 Младши експерт

Дървото многосеменен плод на Бахама ли е или във Фермата?

10. cochonou95

cochonou95 Подрастващ автор

Многосеменен плод е плодът на дървото японски клен, а японският клен е дърво от фермата.

11. yanka79

yanka79 Младши експерт

Благодаря!

12. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Всеки път си казвам, че това е за последно, ама тоя път край. Не, че съм направила много голямо вложение, но пак ми е гавра - 12 стръкчета: 1 рожков, 1 японска мушмула, 1 XXL лимон и 9 XL-а на какво ли не!

13. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

И на мен вече ми "киселее" от лимони XXL и XL, a бъза и елхата са си направо бъзик. Т'ва японски вишни, мушмули, трънки (и глогинки) - дръжки! И аз все се казвам: айде за последен път, тоя път ще ми излезе късмета. Да, ама не!

AIDA_78 likes this.
  14. Галфон

Галфон Кандидат за признание

:);)
    е честитити да са ти:);)

15. -sindi9-

галфон това беше преди за кивитата :))),сега удрям на камък--от толкова стръкове -3 трънки,нищо друго хубаво

16. Галфон

Галфон Кандидат за признание

абе видях че е отпреди,но важното е че ги има,а аз нали съм си карък нищо подобно няма,сега ще видим от тия стръкчета какво ще излезе:)

17. -sindi9-

4акам да се похвалиш с нещо свястно :) ,ако нямаш-1 трънка имаш от мен,но някой ден когато я разрешат за размяна

черешка likes this.
  18. черешка

черешка Старши болярин

А мила и за мен една трънка да запазиш,много моля! :) Ти поне три имаш,май и миналия път имаше,ако не греша. :)
    Ти не оцели ли нещо готино,принципно яко купуваш. :p

milkoga1 likes this.
  19. -sindi9-

ще ти дам и на теб 4ерешке,стръкове вземам,но като този път не е било толкова зле-нищо от новите нямам

20. borjo91

borjo91 Стажант

Трънка , седра , 2 рожков от 10 , остават още 4 да се оберат , да видим от тях какво ше излезе