Загадъчни обори, дървета и НОВИ глупости

Дискусията в/ъв "Отзиви за играта" е започната от !ЕЛИЯ! на 4.9.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. -sindi9-

-sindi9- Кандидат за признание

биля,когато може да се разменя ще ти подаря вълк :)

2. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

вълците са го подплашилиииииииииииии

!ЕЛИЯ! и Мариана07 харесват това.
  3. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Ама като се замисля.....най вероятно изпървом са го намислили у швабско да дотикат повече фермери до нивото на лавровите клонки та тогаз да го раздават щедро кивито,ма колеги вий сте чудни хора,яяя тикайте който няма ниво,ко ш го прайте гладно хайванчето,я да си погледна кристалната топка........бреее за в бъдеще ще има обор с маймуна-канибал ядяща златни банани......а да ва вида тогаз с ко ш я хрантутите :D

Neposlisko и Valkaaa76 харесват това.
  4. p_janeta

p_janeta Старейшина

Хехе ... не е толкова трагично ... Една от наградите, в 3 задача на новия куест, е 120 броя храна за кивито. А и на пазара храната не е много скъпа все още.

5. bilq76

bilq76 Познавач

благодаря :)

6. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

Аз нали съм си икономична и си купих за разнообразие три обора и резултата - котки, къртици и оранжеви кози :wuerg::sleepy:
    Сега ще чакам да видя от старите обори кво ще ми се пръкне.

sinsi88 харесва това.
  7. Valkaaa76

Valkaaa76 Знаменитост

Ураааааааа! Оранжеви пуйки. Просто не съм си и мечтала за такова нещо. Господи(Варунчо), благодаря ти. Ще спя спокойно тази нощ.

124b5 и IceAge харесват това.
  8. !ЕЛИЯ!

!ЕЛИЯ! Професионалист

Ем аз не искам да споменавам само Варунчо а све дойчовска алчна клика>:(
    И майките, и лели им и цялата им рода..
    За кой ли път се убеждавам , че колкото повече им наливаш пари -толкова повече ядеш дървото!
    В малка ферма- червена леярна, жабки и златни бобри..
    При мен хамстери и други глупости...
    Айде на ПИТ ако някога има изобщо- ако някой нов играч видиш ли няма животни от по -лани да се обажда- засипвам на кило>:(Нали такава е "логиката" да се пръкват и те!

П.П. "тенкю" за храната за кивинцето от куеста- от 2500 ценичката и тя ще отиде на ....

9. fermer4o888

fermer4o888 Кандидат за признание

При мен жълти кравиo_Oжълти патки и наградата на месеца гнездо са сови:wuerg:(ниво 79).Мисля, че БП са пропуснали кивиту този път :sleepy:

katrin_z харесва това.
  10. bistra70

bistra70 Стажант

еее при мен до сега от два опита едни вълчета и едни кивита:)

dima73, Мариана07 и kismit харесват това.
  11. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

Честито, мила!
    На мен от старите обори ми се паднаха - оранжеви кози (отново :sleepy:), хамстери и червени кончета.

sinsi88 харесва това.
  12. Dred70

Dred70 Стажант

Не съм много по писането,но този път не се сдържах! От заложени 66 обора получих само плява! За вълци и кивита дума да не става. Но това да не ти се паднат дори кучета, сови и друг дребен дивеч, мога да определя само по един начин - наглост! Червен обор получих само едни овце. Почвам да се възприемам в тази игра и аз като овца, но има вероятност да сменя стадото. Нищо лично спрямо колегите-играчи!!! Изводите са си за Вас ,аз си направих моите. Лалота ще видят вече през крив макарон!

13. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Колеги ясен е замисъла,вие какво очаквате да са толкоз улави от БП и още от първия строител да се напълним с кивита та на другите издания да не им наливаме пари ли,чета в предни теми някакви възхвали за младия ни енергичен продуцент и да му дадем шанс,ок ами и ние искаме от 3 обора да се пръква поне един ценен но................шансът е нулев така че лично от мен ще види някой шанс когато все пак видя промяна в играта,ндаа време е да се събудя взех да пиша научна фантастика :)

14. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

лосове, оранжев рибарник и орли:mad:аз чакам киви, то вълк не се пада>:(

15. -helixme4o-

-helixme4o- Редовен

Чакайте и аз да се похваля-оранжеви конюшни 2 броя,жабка и три оранжеви кокошки-толкова късмет наведнъж!!!От читалището поне една светулка ме зарадва,другите два даже и оранжеви не бяха.

16. [gabi]04

[gabi]04 Младши експерт

голям късмет:mad:два гълъбарника(станаха ми вече 5 бр.)и хамстери .който си няма да пише на ПИТ ще ги менкаме:)

17. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

овчарник - червен и розов, конюшня розова, кокошки червени, еноти, червен и розов рибарник, и някакви пуйки ако не се лъжа, сега заредих и другите, 10 бр. , вече имам 7 жабокряка, ако изобщо има ПиТ пишете... И да попитам, скункс може ли да ми се падне изобщо, че го нямам, ако ли не, понеже е от евент, само по 1 ли имате или ако имате повече, може ли да се праща?

18. Привет!

На 14.04.2014 г. за последно в събитието:
    • Обор за мармоти
    • Обор за скунксове
    • Гнездо за сови
    Т.е. от това издание загаъчни обори не може да ти се падне.
    П.П. Не е бил забранен в предните ПиТ.

tutifruti9 харесва това.
  19. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Само ме сръчкай за скункс, че егн-то вече си казва думата :)

tutifruti9 харесва това.
  20. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Наградата от първа задача на най - новия куест в читалището е три тайнствени строителя. От там току-що ми се падна скункс /за девети път!!!/, така че ти пожелавам успех. А пък ако не те сполети, с удоволствие ще ти подаря при първа възможност.

tutifruti9 харесва това.