Загадъчни обори, дървета и НОВИ глупости

Дискусията в/ъв "Отзиви за играта" е започната от !ЕЛИЯ! на 4.9.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. wilma11

wilma11 Подрастващ автор

Защо толкова бързо ги прекратяват ягодовото дърво и мушмулата - те са от може би 6 месеца? Те бяха в играта за доста кратко време, а има други дървета които стоят с години в играта и не ги спират - напр. каталпата, елхата и др.???

2. cochonou95

cochonou95 Подрастващ автор

Каталпите, елхите и много други са дървета, които стават достъпни на определено ниво на играта. За тях дават подобренията XL и XXL само. Според описанието от тайнствено стръкче може да се падне "дърво XL или XXL според нивото" (цитирам приблизително, по памет).
    Предвид, че искат и да печелят пари от играта, предполагам, че ще продължим да се "радваме" на XL дървета и занапред.

3. baiete

baiete Болярин

Ок Габи блг !

Блг и на тебе Елия ягодово и мушмула ми е пръкна от 2 опит но за каийсиита няма да откажа . Може мушмила за жената , че да не ме изгони xD :p

Последна редакция: 30.12.14
    sladost89, черешка и sinsi88 харесват това.
  4. !ЕЛИЯ!

!ЕЛИЯ! Професионалист

А, стана ся тя!
    Що ще те гони бе човек?
    ЩОто не се падна мушмула ли или щото ти намери подарък от ..друга змия?:D
    Нема стават сакатлъци ей - за каръка е виновен продуценто нъл знайти , а за една мушмула няма си разваляте рахата бре!
    Има мушмула и за жената!

baiete харесва това.
  5. o_Oo_Oбожеее днес случайно рекох да погледна какви продукти трябва да се смелят в мелницата за храна на ВЪЛЦИТЕ и щях да падна от стола..ма те тез вълци са сигурно някаква специална порода вегетарианци..от кога вълците ядат броколи,лук и спанак..ма тез дет ги програмират тия работи поне да отворят някоя книга за животни и да прочетат кое с какво се храни бе..то и за други добитъци съм се чудила ама това сега с храната на вълците направо ме смая..да вземат да идат до някоя зоологическа градина и да пробват да нахранят някой вълк със салата.ку успеят евала ще им кажа..почвам да си мисля че в БП са започнали да изкукват ..такива недомислици вече има в играта че направо се чудя да се смея ли да плача ли..xD:cry:

FrozenKiss, tiger_207, gali1973 и 2 други харесват това.
  6. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

на бас че когато вълците станат жълти стотинки БП ще измислят нов обор "гнездо на кондор" и ще се захранва с вълци,хохохохохохоооо.!?

FrozenKiss и Мариана07 харесват това.
  7. nik76112

nik76112 Напреднал

не давай нови идеи, аз още вълк не съм хванала:(

8. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

След вълчо вегана и кондори да пуснат, сигурно ще ги хранят с марули, сено и домати. ;)

sinsi88 и черешка харесват това.
  9. baiete

baiete Болярин

Може ли някакво инфо какви редки ще дават загадачните обори , че те станаха много разновидности от новия куест

Последна редакция: 23.1.15
    sladost89, черешка и sinsi88 харесват това.
  10. xari_myri

xari_myri Ветеран

Загадка от другия край на света, кога ще бъде пунат този куест във читалището:(:(

11. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Би трябвало да е пуснат в 16 часа... рефрешни си играта /F5/

Здравей, мисля че са тези - котка, куче, мишки, еноти, къртици, гълъби, щъркели, таралежи, жаби, хамелеони, вълци и кивито от сега. МОже и да съм пропуснала някой, за което моля да ме извиниш!:)

Последна редакция: 23.1.15
  12. sm0uk3r

sm0uk3r Стажант

искам да споделя своята радост от настоящия загадъчен обор - орион, от 3 закупени обора,1 оранжеви патки и 2 оранжеви обора за пчели:mad:призовавам ВИ купувайте не се офлянквайте8)

katrin_z, feniks160, -helixme4o- и 2 други харесват това.
  13. FrozenKiss

FrozenKiss Познавач

Аз имах честта с жълт свинарник... много съм доволна, отдавна мечтаех да ми се падне :wuerg:xDxD:cry:

черешка, feniks160, IceAge и 2 други харесват това.
  14. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Нали знаеш патката на кой да дадеш,аз цял банан му харизах :)

feniks160, IceAge и Valkaaa76 харесват това.
  15. sm0uk3r

sm0uk3r Стажант

тц...........ма ко думаш ти :Dсън не ма улови до кът не ми са паднаха тез редки обориxDтуй патка, туй пчели , ако не беше тоз загаадачен обор де щях да видя:mad:

bilq76 и Valkaaa76 харесват това.
  16. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

мандра козе мляко оранДжава, лисици и котки! Кой казва, че мечтите не се сбъдват ....... с 1-2 години закъснение?!

katrin_z и IceAge харесват това.
  17. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Голяма резачка тоя път от 18 обора 1 вълк и 1 жаба,кивито и пирушината не му зърнах,не че ми трябва де,пуснали ред с 20% повече ТО при животни,ма тия хора и в частност деца що не мислят преди да предлагат излишни редове,че и храната на кивито лаврови клонки,хехехе,ми то докато дотикаш до тях най вероятно пазарът ще е блъскан с въпросните пернати за по жълти стотинки..............никаква тръпка не измислят вече,само се чудят как от милионери да станат милиардери :)

feniks160, MARV3000 и Valkaaa76 харесват това.
  18. xari_myri

xari_myri Ветеран

повече обори няма да вземам за последен път се прее вам 89ниво а мисе падат заици и някаквиси свине егаси прее ката>:(>:(>:(

feniks160 и fermer4eto77 харесват това.
  19. -sindi9-

-sindi9- Кандидат за признание

от 15 обора -3 вълка ,киви не се и показа

20. bilq76

bilq76 Познавач

да си ги ползваш със здраве ;)! пък аз си мислех, че съм най зле ама се оказва, че има и по зле от мен при мен котки, щъркели, жаби малко къртици и еноти, оранжеви коне и червени пуйки! но вълчо и кивито ги видях през крив макаронxDxDxD