Загадъчни обори, дървета и НОВИ глупости

Discussion in 'Отзиви за играта' started by !ЕЛИЯ!, Sep 4, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Надежда всяка тука остави,да вземаш редче забрави :)

2. Kalina_A

Kalina_A Активен автор

Мдааа, няма да се харча засега. Като станат по 500мп животните ще го взема реда за красота :D

3. boris252525

boris252525 Стажант

Извинявам се че пиша тук,но не намерих другаде къде.Някой може ли да ми даде малко информация,за древния храм на маймуните,8-ма стая ''Пристанищна статуя''.Разбрах че това било куест.Дайте ми информация за куеста.8)

4. Привет, това е статуята за достъп до куеста за отключване на Острова на съкровищата. Тук мошеж да прочетеш - клик. (Във втория пост има препратка към куеста.)

5. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

Е, да си кажа, от 30 загадъчни на острова, нищо но от сърце, но за разлика от това в другата част от фермата, нищото е двойно - там също бяха 30 стръка. Вече няма да купувам стръкове, това беше за последно. Дори се замислям сериозно, дали да продължавам да играя, или тотално да се разведа с тази игра. Миналият път с вълците, пак хапнах дръвцето, е извода е: Купуваш ли лалота, не ти се падат редките, за да може още да налееш после.

!ЕЛИЯ! and Мариана07 like this.
  6. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

Аз затова не си купувам тайнствени стръкчета и строители. Ако си купувам то е по 1-2 бройки, пък каквото се падне. :)

sinsi88 and черешка like this.
  7. sahara83

sahara83 Познавач

имах лалота за 11 дървета и взех 6 за фермата и 5 бахарама-паднаха ми се японска мушмула, бъз ххл ,дюля ххл, ябълка ххл ,многосеменен плод и един клен хл а от баха-тамаринд ,папагалско дърво, шамфъстък и 2 хл.Доволна съм само дето ако на всяко стръкче ми се пада шамфъстък скоро ще си направя плантация.

8. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Вярно, че по празниците малко оглупявам, така че простете неразбирането. Пише, че новият куест "Хайде на юг" е постоянен, ама в читалището е с часовник, като за временен. Аз ли бъркам нещо, БП ли бърка нещо...

9. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Зеления ъгъл на куеста ще бъде отстранен в началото на януари. Куеста е постоянен.

10. ludko52

ludko52 Активен автор

С тази каталпа вече са подиграват с нас, и за салата даже не става, навсякъде само каталпи, аман вече

11. baiete

baiete Болярин

Бях се зарекал да не купувам стръкове но пак взех по-малко / по 6 бр./ Бахарамата куца работа , за фермата по-добре от японска мушмула и вишна . Ще чакам П и Т за бъз , кайсия ХХЛ , мушмули и ягодово . А трънката е някакъв мираж :sleepy: . Коя мушмула е за последно или и двете не е ясно от FAQ ?

Last edited: Dec 28, 2014
    sladost89, черешка and sinsi88 like this.
  12. Привет,

за последно е обикновеното дърво мушмула (което ражда мушмули):

а не дървото японска мушмула (което ражда мушмула):

13. baiete

baiete Болярин

Разбрах благодаря за инфото ! Явно ше се наложи пак да се пробвам ако ли не ще чакам ПиТ

sladost89, черешка and sinsi88 like this.
  14. SVETKAVICA

SVETKAVICA Прохождащ

абе хора, тази каталпа докога ще е в стръкчето изненада????????????????????

15. ГРЪМ

ГРЪМ Прохождащ

дадох лг, за да се сдобия с ябълка хл, круша ххл и слива ххл:mad::mad::mad:
    наистина съм изненадана:(

16. tanyamery

tanyamery Адмирал

До сега дори не знаех , че има папагалско дърво !

17. [gabi]04

[gabi]04 Младши експерт

Комши на П и Т ми пиши ще ти подаря един бъз.;)

18. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

а П и Т ще има ли?????????

19. !ЕЛИЯ!

!ЕЛИЯ! Професионалист

Свиркай за ягодовотото, мушмулата и кайсията..Бъз видях че си намери:)
    Трънката я хванах след 5 врътки на по 6/7 стръка..шанс 1 към 35. С едно дръвче , куеста ще стане към др. нова година:D

20. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

Ми как иначе ще ни изненадват? Ти пък и питаш на всичкото отгоре... При мен от 30 стръка, най - доброто беше японска мушмула, японска вишна и не помня още какво японско беше...

Надявах се по коледа, да се искат някъде продуктите на коледните елхи, но уви, те ще чакат другата коледа - може би!