Загадъчни обори, дървета и НОВИ глупости

Discussion in 'Отзиви за играта' started by !ЕЛИЯ!, Sep 4, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Bamze

Bamze Главен болярин

Еха, честито и ти си имаш лалогулденова горичка! ;)

Кобрелия likes this.
  2. buba62

buba62 Главен болярин

Днес са ми първите опити да се сдобия с маслина на св. елена и торомиро. От едните стръкчета имах 12, от другите 8. Зарадваха ме баха стръкчетата, с другите не било днес писано да са дащни, ще чакам, все някога ще дойде и това дърво във моята фермичка. Приятна вечер, фермери!

3. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

Този път БП се оляха с исканите бройки пеликан в куеста " Наследника на Мими" - 700бр. :wuerg: Обора /гнездо на пеликани/ със СХ и вода, без бонуси, става за малко над 8 часа. При 2 обирания за деня, ако не навиваш будилник ;), са необходими 350 дни за завършването на куеста. :cry:>:(

4. ka-linka

ka-linka Посланик

Имам си рибка, сефте ми се пада ново животно от първия път :music:

Last edited: Aug 19, 2023
  5. червената_шапчица

В официалното инфо за новите тайнствени дървета от утре са разменени позициите в таблицата на дървета за последен път във фермата с нови дървета за острова.
    Това е причината за този въпрос:

Bamze and .TAINNA. like this.
  6. червената_шапчица

лудакрава1 likes this.
  7. p_janeta

p_janeta Старейшина

8. червената_шапчица

Пробвам непрекъснато, появи се само бахамското. o_O

9. elistoyanova

elistoyanova Прохождащ

След голямо търсене намерих тук възможност да питам-защо не мога да си поставя обора за шарийски коне на ниво 99?

10. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей, ниво 112 ти е необходимо за шайрските коне. Приятен ден!

11. p_janeta

p_janeta Старейшина

Няма го в менюто с текущи събития, но може да се купи през червената кошница.

12. червената_шапчица

Вече е възможно е да се купи през червената кошница, защото се появи и като текущо събитие. ;) Хубав ден! :)

13. miglen4e1971

miglen4e1971 Стажант

Понеже не намерих къде другаде да питам, ще го направя тук.Защо от тайнствено дърво Берлин закупено с гулдени, ми се падна финкова палма,не е спомената в инфото ,че може да се падне,друг е въпроса че от 5 закупени с гулдени дървета Берлин се паднаха само секвоя албинос и тази финикова палма. Целта е да се измъкват от играчите реални пари за да получат от редките дървета ли, и къде е гаранцията ,че ако платя с реални пари ще получа рядко дърво???

14. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Привет,
    В инфото във форума се публикува информация само за новите дървета, които могат да се паднат. И кои ще се падат за последен път. Но в самата игра можеш да видиш всичко, което може да се падне от тайнственото дърво.
    Само при закупуване на сигурния пакет за 199 ЛГ има гаранция, че ще получиш 1 бр. от новото дърво.
    Приятна вечер!

suzy-mar and koteto9 like this.
  15. miglen4e1971

miglen4e1971 Стажант

Да ,сега видях че се падат и обикновени дървета ХХ ,нищо сега ще посадя още две Берлин, сигугрно ще се паднат ябълки , но нищо ,играта да върви

16. suzy-mar

suzy-mar Стажант

относно новите дървета, на стръкче как се падат новите видове :: хлебен орех ,маслина св. или франклиния и др. от 10 вида купих само xl & xxl на останалите имате ли яснота по въпроса или само пакета ех гарант-???

-----
    точно същото питах от 10 берлин и 10 островни основно картофено дърво и краставица къде са тия маслина и хлебен орех. или новите за куеста видове само ябълки и палми ще са явно xxl Лалугени така и няма освен чрез смс!!! само за пари от играчите е всичко подкрепям Напълно казаното по-- горе.

Last edited by moderator: Jan 15, 2024
  17. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Няма гаранция. Единичните купени бройки има минимален, почти никакъв шанс да се падне нещо от тях. От години купувам само пакети. В тях имам едно гарантирано дърво, или обор, а от останалите 30 почти винаги се падат поне 1 или две още като гарантираното. Само тръстикарчето нищо не ми даде. Освен гарантираното тръстикарче в пакета, от другите 30 нито едно нямаше. Само глупости получих.

18. tanyamery

tanyamery Адмирал

От 30 загадъчни стръкчета, 13 ХХЛ захарен клен, до кога така? За толкова години, например: само 40 ХХЛ череши, дъб и др. дървета, а кленовоете ХХЛ са вече 550 ! Какъв е в този случай, стимула на играча да купува стръкчета?

19. .water.

.water. Обсебен

Сега видях публикацията ти ,но аз взех по 10 стръкчета за фермата и за баха и ми се падна по едно от новите дървета.Винаги взимам последния ден .

tanyamery likes this.
  20. .water.

.water. Обсебен

От 6те обора ,които даде кралицата ми се пръкна бръмбар голиат ,не я играх съвсем напразно все пак се отсрами..

milena7004, tanyamery and Bamze like this.