Загадъчни обори, дървета и НОВИ глупости

Discussion in 'Отзиви за играта' started by !ЕЛИЯ!, Sep 4, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. летендъжд

летендъжд Прохождащ

от десетина обора - една червена леярна и едни петлета , останалото - жива да ме оплаче човек
    явно Вълчо не ще да ме папа

2. -sindi9-

-sindi9- Кандидат за признание

във ферма 15 ниво взех 3 обора-таралеж,жаби и вълк ми се падна :)

3. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

Слушам и изпълнявам, само дано да има ефект! ;)

Току-що си го уших. :D Надявам се да хвана Вълчо Вегана тоя път. За всеки случай и спаначник съм опекла (с броколи). xD

sinsi88 and черешка like this.
  4. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Тъй облечена и бонус питон ще хванеш:)

5. munci1991

munci1991 Обитател

Бонусът, който ще можете да получите при активиране на реда,
    ако запълните всички облаци, е:
    +20 % ТО за 12 ч. от Майстор строител и Загадъчно стръкче

Повторно активиране след 40 ч.

Искам някой админ да ми обясни за кои животни от майстор строител става дума ? Че нещо не ми е ясно или господата от БП са изпили повечко редбул ?

6. летендъжд

летендъжд Прохождащ

ами явно само когато има майстор-строител ще действа бонуса, в останалото време - усмивки

7. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Действието е за първото обиране на самия майстор-строител или стръкче.

8. baiete

baiete Болярин

Бях се заканил , че повече няма да пробвам на тези обори . И все пак се пробвах с два еееееееееее куца работа произвотство на яйца жълт и гълаби :mad: . Това беше последното прецакване >:( при толкова яйчени дървета и натоварени на влака си е направо подигравка :cry:

sladost89, черешка and sinsi88 like this.
  9. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

нищо особено до сега; мишки, котки, производство на гуано, обор за езда и много други, но не и вълк:mad:

10. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Ма изпървом ги примамете с някоя червена шапчица хайванти,сетне ги хранете с треволяк,ей на аз им фърлих Марианка и да видите наш колко и са накачиха,немоа ги разпъдя:D

Мариана07 likes this.
  11. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

значи само червени шапчици могат да примамят вълка:mad:бабите не стават ли за примамкаxDили вълкът трябва да е мноооооооооооого гладенxD

12. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Тряя да ги питам,ма според мен зарад друго и са бяха нахфърлили на момето:D

13. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

разбрах, никакъв шанс да хвана вълкxDще търся на ПИТ, какво да се прави:(,ако успееш да подлъжеш някой вълк, може и да се договоримxDxDxD

14. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

Така е, що вълци ми се изредиха (за баницата), ама накрая им видях само опашките. И сега ни вълк, ни баница. :cry::sleepy::(

sinsi88 and черешка like this.
  15. magitooo000

magitooo000 Стажант

Не се тормози, то и аз съм така. Много обори нямам и като гледам няма начин да ги добием.-.-

Браво на теб! Късмет!

Last edited by moderator: Dec 1, 2014
  16. Kalina_A

Kalina_A Активен автор

o_O Това сериозно ли? Мислех, че става въпрос за оборите от майстора и дърветата от стръкчетата! (Поне на офиките да действа и на специалните животни - не, че имам такива във фермата си) Сигурна ли си в инфото? Извинявай за въпроса, ама направо не го вярвам! То по-малоумен ред от тоя няма, ако е вярно. Че и на 40ч се активира... Би ли проверила отново?

MARV3000 likes this.
  17. Mankata

Mankata Подрастващ автор

Има, има, вече има и по-малоумен - най-новият ред ,от предстоящия евент.

MARV3000 likes this.
  18. Kalina_A

Kalina_A Активен автор

Хаха, прав си, вече си има достойна конкуренция. Очакваме ред за 1% повече точки от разплодниците, активира се на 168ч., действа - 10 мин. Който сварил, сварил...

19. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Това е действието на реда.

20. Kalina_A

Kalina_A Активен автор

Благодаря Звездичка, имах 0.01% надеждичка грешката да е в превода, ма уви...