Загадъчни обори, дървета и НОВИ глупости

Дискусията в/ъв "Отзиви за играта" е започната от !ЕЛИЯ! на 4.9.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. tani1980

tani1980 Полубог

Е га ти таврата, то все е бивало да затегнат кранчето, но това на нищо не прилича.Как пък нищо свястно не се пръкна да му се не види! В този смисъл ще си позволя да цитирам Жорж Ганчев от зората на нашата тъй наречена демокрация - " За Бога братя, не купувайте! " Освен ако ви липсват скоруши и грейпфрути де....

-helixme4o-, маринката74, Zlobara и 3 други харесват това.
  2. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

попов мъxD

Луд_Фен, -helixme4o-, milena7004 и 7 други харесват това.
  3. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Еми то затова са сложени тея лалота в магазина - подмамват ви да ги купите и после харчене за дръвца и обори и за какво - жълти кокошки или пенпяни петли. Тоя път не се минах - нищо не ме изкуши, понеже нямам кинтите.

mushnuk харесва това.
  4. tani1980

tani1980 Полубог

Ха ха верно, че беше той, но пък моля за извинение все пак съм била само на 10 11 години. Но все пак съм запомнила израза и едва ли ще го забравя някога, както и кризата и масовата кражба и фалитите на предприятия и банки по това време.Беше абсолютен икономически и финансов кошмар за повечето българи.

5. sahara83

sahara83 Познавач

Реших да взема 10 стръкчета на баха и ми се паднаха сандалово дърво ,дуриан , нолина-3 броя, клаусена ххл ,годжи бери ххл ,моринга ххл , коколоба ххл и грейпфрут ххл.Така че съм доволна, въпреки че няма от новото дърво, т.като нямах и от по -предните дървета.А и освен това годжи берито, мoрингата и коколобата са им доста хубави стойностите.

mushnuk харесва това.
  6. sahara83

sahara83 Познавач

Като гледам написаното по-горе се смятам за късметлийка по отношение на стръкчетата.:)

pepa551, маринката74 и mushnuk харесват това.
  7. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Взех по 15 броя от двата вида дръвчета и имах късмета да се паднат всички новости. Общо взето съм доволна от това, което се пръкна - една - две бройки само не са за казване.

pepa551, маринката74 и mushnuk харесват това.
  8. Ашолотъл

Ашолотъл Прохождащ

Лало за банан ? па дори и ххl да е :) То си е банан :) Жестоко xDxDxD
    Първичните новости станаха последна супер изненада ;);)
    Очаквайте и нови :p

9. zorro58

zorro58 Главен болярин

е същата е ябълка , па ако ще и 10 хл да е

10. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

От последните стръкчета - само 3 можах да взема - Папая, Кумкват и Ямайска слива XXL.

11. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

2 розови плужека ми се паднаха от оборите от стръковете дажуxD

-herbert01-, -helixme4o-, лудакрава1 и 2 други харесват това.
  12. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

На мен пък две панди оборче + клечарница xDxDxDxDxDxD

[[Fermerkaa]] и -helixme4o- харесват това.
  13. mushnuk

mushnuk Жива легенда

За бога, братя, купувайте!
    Не е ли огромен стимула за това?

bubolina8, лудакрава1 и Пума~` харесват това.
  14. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

mushnuk- ДА определено стимула за тази яка наградка е огромен.......но за компенсация на нея пък от 26 обора и 1 бизон не ми се падна е това вече си е голям та...ак вече яко са затегнати тия кранчета или съзнателно гледат да ни поразредят,че като бройка им се виждаме много потребители или е време за някаква промяна и за стимулиране на потребителя на БП сега пак заредих 20 обора в друга ферма и ако там не ми даде и 1 бизон затягам кранчето и аз окончателно

лудакрава1 харесва това.
  15. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Добре, че нямам ЛГ, като гледам каква суша е, поне не се ядосвам, че не ми се падаxD, ще ги чакам като награда от някой евент.

bubolina8, лудакрава1 и [[Fermerkaa]] харесват това.
  16. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

И аз така. Имам едни 30 лалота награда от предишен ивент и ще си ги къткам.
    Пък дано се олихвят! xD

лудакрава1, .water. и pepa551 харесват това.
  17. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Аз заредих 5 обора.Падна ми се някакъв орел, 2 гуано ,елен, и жЕлта кАртицаo_Oo_Oo_Oo_O С “ има ли бизон, няма ли“ съм до тук!!!!!o_Oo_Oo_O

[[Fermerkaa]] харесва това.
  18. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

тц..........ама вие сега ко искате, в пакета 30 обора ,1 за бизони и забележете и цената 8)вие сте по евтинийката 15лг на обор и чакате бизон, ми няма как да станеxD

Луд_Фен и .water. харесват това.
  19. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Ааа, аз гаврътнах намалението! :p На сърце имах гулдени за 10 обора и взех, че се сдобих с бизон. Ама да не се прекарам, ги взех на два транша по 5 бр. :D Е, късмета ме огря на втория транш, но все пак се вписах в граничната бройка.

sm0uk3r71 и mushnuk харесват това.
  20. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

в 2 ферми заредих с по 20 обора и в основната 6 общо от 46 няма и няма бизон но и това беше категорично спирам с наливането от днес

bubolina8 и лудакрава1 харесват това.