Загадъчни обори, дървета и НОВИ глупости

Дискусията в/ъв "Отзиви за играта" е започната от !ЕЛИЯ! на 4.9.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. .water.

.water. Обсебен

От 4 обора два мравояда златен слон и оранжеви маймуни .Заредих още един тур 4 ако даде добре ако не здраве да е.

2. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

От 5 обора си имам 1 хипопотамка :D:D:D:D:D Като си имам предвид късмета си е направо джакпод.xDxDxD И......отново се разминах с червената пандаo_Oo_Oo_O

маринката74, pigi102, mushnuk и още 1 човек харесват това.
  3. aylakz

aylakz Редовен

mushnuk и лудакрава1 харесват това.
  4. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Благодаря:p:p:p

5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

По принцип играя с изключена анимация, да не ми товари излишно играта. Обаче като има нещо ново винаги си я включвам да видя новото оборче.
    Че - новото оборче е с :inlove:невероятна анимация:inlove:, цвилих от възторг при пируета на дебеланчо и от цамбурването му.

6. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Муши в грешка си;) Само една фина дама е в състояние да изпълни такъв грациозен пируетxDxDxDxD А ТОЙ гледа отстрани и си мечтае xDxDxDxD

mushnuk харесва това.
  7. маринката74

маринката74 Кандидат за признание

Хипопотамката е добра утешителна награда и понеже си чаровница със сигурност на ПиТ ще се намери добър човек, който да те зарадва с червената панда. Тая лотария със загадъчните обори няма никаква логика - Лъчо е на 78 ниво и му даде фламинго и оранжева панда, аз съм на 51 ниво и ми даде червена панда. Сега ме кандърдисва да му я пратя на ПиТ. Ха, ха, ха... направо да умреш от смях, на куцата ферма - червена панда! Че аз съм на 12-то бахамарамско ниво, като я сложа и съвсем няма да имам място за сеене, а Дъждовната е на няколкостотин звездни години и торба банани ...

[[Fermerkaa]], .water. и лудакрава1 харесват това.
  8. .water.

.water. Обсебен

Каква съм фютка заспала аз понякога викам вчера слагам 4 обора да ама не дощяло ми се 2 обора да броя за 4xD гледам сутринта викам а ко стана сигурно щото първо да видя оборите преди кафето та ми се виждат по -малко .Отидох ударих порядъчна доза кофеин и никотин и па толкова пръснаха ми се две червени пандички и вече ми идват множко Сложих другите два дето мирно и кротко си лежат в менюто ако не ми даде хипопотам повече обори няма да купувам.

9. danka5656

danka5656 Стажант

Аз извадих късмет от 5 обора Анаконда класик, Червена панда, Ленивец класик, Жълта панда, Работилница за бански оранжева,на ниво 98 повече не давам пари за Л.Г ,това си е подигравка за редовните наливачи на пари.

10. milkoga1

milkoga1 Господар

:mad:

без коментар,че ще ме цензурират....

тралала и lion8080 харесват това.
  11. terazinni

terazinni Напреднал

Макар и че не взех "джакпота" съм доволен. От 4 опита 2 бр. фламинго, един мравояд и една червена панда. Ако беше дало тигърче вместо едното фламинго, щеше да е малък шлем.:p

MARV3000, .water., BUTTERFLAYS и 3 други харесват това.
  12. dedoto

dedoto Адмирал

аз също ще се въздържа....... от 60 бр. само 1хипо >:(:(:(:(:mad:

13. -niksan-

-niksan- Обсебен

Две фламинго ,два тигър ,един мравояд и розова панда:):):)

Последна редакция: 18.9.16
  14. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Офф, този път лайф - мотива на моята ферма бяха трънка XL и ачачайру същия калибър. Тук-там се появиха японска мушмула и боабаб, естествено отново XL. Добре че сред всите трънки и глогинки се пръкнаха две червени круши, две нолини и един дуриан, че да умият очите на програмистите.

лудакрава1 харесва това.
  15. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Аз съм горд собственик на всичко друго, освен на новите дървета :mad::mad::mad: Мдааа......що не се учудвъМ

16. pepa551

pepa551 Анализатор

А БАДЕМОВО ДЪРВО>:( То си ми е запазена марка и от парти колелото,< честито спечелихте големия джакпот> :mad::mad:

17. The.Farm

The.Farm Болярин

20 стръка от едните и 20 от другите, резултат във фермата много добре - 1 глициния, 2 д'Анжу и една Бугенвилия. Ама във Бахама пълна скръб, - 3 Анони горичка вече имам от тях, и поредните кашута, едно ХXL Акай

лудакрава1 харесва това.
  18. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

и при мен е така 1 глициния а за бахама само празно и то уж плус пакет егати и късмета този път

19. The.Farm

The.Farm Болярин

Този път взех от "обикновените", предните пъти от плюса и нищо

20. kosdas

kosdas Анализатор

абе да не идва коледа скоро как па от 20 дървета 8 елхи

[[Fermerkaa]], Valkaaa76 и xari_myri харесват това.