Загадъчни обори, дървета и НОВИ глупости

Discussion in 'Отзиви за играта' started by !ЕЛИЯ!, Sep 4, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. .water.

.water. Обсебен

От 4 обора два мравояда златен слон и оранжеви маймуни .Заредих още един тур 4 ако даде добре ако не здраве да е.

2. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

От 5 обора си имам 1 хипопотамка :D:D:D:D:D Като си имам предвид късмета си е направо джакпод.xDxDxD И......отново се разминах с червената пандаo_Oo_Oo_O

3. aylakz

aylakz Редовен

mushnuk and лудакрава1 like this.
  4. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Благодаря:p:p:p

5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

По принцип играя с изключена анимация, да не ми товари излишно играта. Обаче като има нещо ново винаги си я включвам да видя новото оборче.
    Че - новото оборче е с :inlove:невероятна анимация:inlove:, цвилих от възторг при пируета на дебеланчо и от цамбурването му.

6. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Муши в грешка си;) Само една фина дама е в състояние да изпълни такъв грациозен пируетxDxDxDxD А ТОЙ гледа отстрани и си мечтае xDxDxDxD

mushnuk likes this.
  7. маринката74

маринката74 Кандидат за признание

Хипопотамката е добра утешителна награда и понеже си чаровница със сигурност на ПиТ ще се намери добър човек, който да те зарадва с червената панда. Тая лотария със загадъчните обори няма никаква логика - Лъчо е на 78 ниво и му даде фламинго и оранжева панда, аз съм на 51 ниво и ми даде червена панда. Сега ме кандърдисва да му я пратя на ПиТ. Ха, ха, ха... направо да умреш от смях, на куцата ферма - червена панда! Че аз съм на 12-то бахамарамско ниво, като я сложа и съвсем няма да имам място за сеене, а Дъждовната е на няколкостотин звездни години и торба банани ...

8. .water.

.water. Обсебен

Каква съм фютка заспала аз понякога викам вчера слагам 4 обора да ама не дощяло ми се 2 обора да броя за 4xD гледам сутринта викам а ко стана сигурно щото първо да видя оборите преди кафето та ми се виждат по -малко .Отидох ударих порядъчна доза кофеин и никотин и па толкова пръснаха ми се две червени пандички и вече ми идват множко Сложих другите два дето мирно и кротко си лежат в менюто ако не ми даде хипопотам повече обори няма да купувам.

9. danka5656

danka5656 Подрастващ автор

Аз извадих късмет от 5 обора Анаконда класик, Червена панда, Ленивец класик, Жълта панда, Работилница за бански оранжева,на ниво 98 повече не давам пари за Л.Г ,това си е подигравка за редовните наливачи на пари.

10. milkoga1

milkoga1 Господар

:mad:

без коментар,че ще ме цензурират....

тралала and lion8080 like this.
  11. terazinni

terazinni Напреднал

Макар и че не взех "джакпота" съм доволен. От 4 опита 2 бр. фламинго, един мравояд и една червена панда. Ако беше дало тигърче вместо едното фламинго, щеше да е малък шлем.:p

12. dedoto

dedoto Адмирал

аз също ще се въздържа....... от 60 бр. само 1хипо >:(:(:(:(:mad:

13. -niksan-

-niksan- Обсебен

Две фламинго ,два тигър ,един мравояд и розова панда:):):)

Last edited: Sep 18, 2016
  14. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Офф, този път лайф - мотива на моята ферма бяха трънка XL и ачачайру същия калибър. Тук-там се появиха японска мушмула и боабаб, естествено отново XL. Добре че сред всите трънки и глогинки се пръкнаха две червени круши, две нолини и един дуриан, че да умият очите на програмистите.

лудакрава1 likes this.
  15. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Аз съм горд собственик на всичко друго, освен на новите дървета :mad::mad::mad: Мдааа......що не се учудвъМ

16. pepa551

pepa551 Анализатор

А БАДЕМОВО ДЪРВО>:( То си ми е запазена марка и от парти колелото,< честито спечелихте големия джакпот> :mad::mad:

17. The.Farm

The.Farm Болярин

20 стръка от едните и 20 от другите, резултат във фермата много добре - 1 глициния, 2 д'Анжу и една Бугенвилия. Ама във Бахама пълна скръб, - 3 Анони горичка вече имам от тях, и поредните кашута, едно ХXL Акай

лудакрава1 likes this.
  18. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

и при мен е така 1 глициния а за бахама само празно и то уж плус пакет егати и късмета този път

19. The.Farm

The.Farm Болярин

Този път взех от "обикновените", предните пъти от плюса и нищо

20. kosdas

kosdas Анализатор

абе да не идва коледа скоро как па от 20 дървета 8 елхи