Загадъчни обори, дървета и НОВИ глупости

Дискусията в/ъв "Отзиви за играта" е започната от !ЕЛИЯ! на 4.9.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. .water.

.water. Обсебен

Е на теб сигурно на повече места са ти цъфнали...xDxDxD

fenomenalem, lu4o и desi232 харесват това.
  2. -igrata99-

-igrata99- Подрастващ автор

бахамското от 3тия път се падна ама в основната 36 неуспешни опита :mad:

mushnuk харесва това.
  3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не, на едно едничко.

4. bilq76

bilq76 Познавач

ееее то е бивало бивало каръщина ама днешната беше ужасна вчера от 6 стръка за острова две нолини изкарах, а тази круша днес ми изкара нервичките:mad: цял ден тук там няма я никаква, току що се появи на 49-тото закупено стръкче като от тях поне 30 отворих веднага :oops:, да си бях купила 2 пакета за по 210 ЛГ по щях да съм на далавера:cry:

[[Fermerkaa]], lu4o и .water. харесват това.
  5. sabchooo

sabchooo Велик майстор

http://prikachi.com/images.php?images/825/8886825o.png

Последна редакция: 24.8.16
    mushnuk харесва това.
  6. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Отдавна бях се зарекла да не купувам от първия път, но този път не устоях и отново загубих-от 60 стръкчета по 2 от новите на фермата и острова:mad:, отидоха ми ЛГ за дърва за огрев:mad::mad::mad:.

7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Е, Пепеляшке, от колко си очаквала да ти се паднат по 2 от новите - от по 5 ли? Няма такъв филм :p. Едно от пет - да, но две от пет??? Де такъв късмет...

pigi102 харесва това.
  8. pigi102

pigi102 Изключителен талант

Този път купих само 2 стръкчета от бахамските и ударих джакпота. ;)
    Късмет, какво да се прави. :)

.water. и лудакрава1 харесват това.
  9. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Поне всяко второxDxDxD.
    Ей такъв късмет искам:p.

10. pigi102

pigi102 Изключителен талант

За сефте ми се случва, дори аз самата се изненадах. :)

11. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Никога не съм имала късмет за обори и дървета и затова все по-рядко купувам, а сега заради тези 4 месеца всичко губи смисъл, и да се падне не може да се прати:mad:.

pigi102 харесва това.
  12. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

От моите 20 и кусур обора лебед нито един не ми се падна. Държах ги нарочно неизпозлвани вече да не са популярни и туковиж се падне лебеда, ама нищо - пух и яйца, червен краварник, жаби, щъркели, петли колкото искаш.

13. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Да разбирам ли, че все още нямаш лебед???

14. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Не, нарочно ги държах няколко месеца в скалда, да не са толкоз популярни и да вземе да се падне някой ледед, ама не и не - но си имам 3-4 жаби, 2 щъркела, 2 таралежа в повече. Как от раз ми се падна язовец напреди идея си нямам.

15. riomde

riomde Активен автор

И те ще станат като другите, но все още се срамуват да се падат, но разрешиха да се подаряват и язовеца ще наводни фермитеxDxDxD.

16. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Може да размениве киви за лебед.

17. .water.

.water. Обсебен

Някой случайно да знае освен хипопотам какво друго може да ни се падне от загадъчните обори?

fenomenalem и lu4o харесват това.
  18. bilq76

bilq76 Познавач

аз вече проверих за днес се движат жълти бански и жълти клечки, но все пак вече си имам хипопотам:music::music::music: и то от първия купен обор, а бях решила да ги бойкотирам с тези безумни бройки:oops:, това фламинго ще си го правя докато се пенсионирамxDxDxD

pigi102 и lu4o харесват това.
  19. .water.

.water. Обсебен

Те да го пуснат на ПиТ едно ще ти дам да ти останат две три години преди пенсия да си пощракаш с пръсти:p

fenomenalem, lu4o и bilq76 харесват това.
  20. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Всичко каквото до момента го има на бахама може да се падне, обори вкл. розови, производства вкл. червени.

Пробвах си късмета.
    От 6 оборчета - 1 дебеланко :inlove::music:, 1 червена панда, 1 фламинго, 1 златни анаконди, 1 златен ленивец и жълта клечкарница.
    Доволна съм, даже много доволна.

pigi102 и лудакрава1 харесват това.