Загадъчни обори, дървета и НОВИ глупости

Дискусията в/ъв "Отзиви за играта" е започната от !ЕЛИЯ! на 4.9.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Annabelx

Annabelx Велик майстор

Всеки път така става.Все си казвам,че няма повече да се мамя и пак го правя.

-niksan- и лудакрава1 харесват това.
  2. FrozenKiss

FrozenKiss Познавач

При мен работи тактиката, че малко преди да стане готов обора давам по 1 лалот, за да го обера предварително и ми се паднаха по-голям процент от новите обори. Така направих в 2 фермички и в едната от 4 закупени - се паднаха 4 само от новите.

Последна редакция: 6.5.16
    daniandd2 харесва това.
  3. sahara83

sahara83 Познавач

А аз съм голяма късметлийка взех два обора и мравояд и червена панда.И не знам тук ли е мястото но от експреса имам лебед вече.:D

desi232 харесва това.
  4. .water.

.water. Обсебен

От 6 обора панда,тигър,мравояд,фламинго,работилница за бански и оранжеви маймуни8)

НощенБяс харесва това.
  5. НощенБяс

НощенБяс Кандидат за признание

ееех да му се не види ще ме подлъжеш пак да се охарча...... глюпави два обора получих , ленивци ++ и папагали ++. И плюсовете хич неме топлят пак минуси си остават за мене>:(

6. ПЕПО1226

ПЕПО1226 Стажант

Тези тайствени обори много солено излизат.От четири обора папагали++ ,ленивци++ ,слончета ++ и стругарница.Определено са мнооого редки.Направо да ми завиди човек.Добре че влакчето ми даде една видричка

7. vili_slava40

vili_slava40 Прохождащ

От 3 загадъчни обора--3 папагала класик ++:mad::mad::mad:.

8. Галфон

Галфон Кандидат за признание

Някой ако е закъсал за папагали,на пит да драснеxDxDxD

bilq76 харесва това.
  9. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Равносметката е следната от 6 обора имам ...2 работилници, 2 клас не знам точно колко + и 2 оранжеви :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:За влака няма да коментирам , добре че един лос се върти на плочата , че иначе...............:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:Е направо съм си бясна тоя път!!!!

10. baiete

baiete Болярин

Аз съм доволен от 4 обора таигар , мравояд , фламинго и оранжева мамуна . Щеше да е нагло и червена панда да ми се бе пръкнала . Ма ше се пробам с още 2 обора , искам всичко xD Сега и някоя видра ако се пръкне ша пусна тото xD

Последна редакция: 7.5.16
    kukuruku1975 и pigi102 харесват това.
  11. krisi026

krisi026 Младши експерт

:music:честито!! Дали да не си пробвам късмета :cry: Какво пък лалотата са си подарък

baiete харесва това.
  12. The.Farm

The.Farm Болярин

8) Мравоядите и тигрите ми станаха толкова, че ще ги раздавам на ПиТ срещу Харита ако някой иска

П.П . Равносметката е следната: от 30 обора "Топаз" - 5 мравояда, 4 тигъра, 3 червени панди, 1 фламинго. Няколко червени обора за обикновените панди, килимарница и производства. От експреса от 8-9 от 750 точковите - парфюмерия, маскировка и платна, работилница за сирене оранжева това е дето си струва

ДОВОЛЕН СЪМ!

Последна редакция: 7.5.16
    pigi102 харесва това.
  13. 76dd

76dd Прохождащ

няма такава гавра-при условие че нямам отворени папагали,от два обора -два папагала.за дърветата е същатаработа-без отворени банани ме напълни с бананови палми.тогава си замълчах ,ама сега се минаха всякакви граници>:(>:(:mad::mad:

14. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Прочети тук - папагалите (както и бананите при дърветата) са в допустимото за пръкване.

15. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Като гледам, най-сигурно е да ти се пръкнат папагали и бананови палми:mad:, за съжаление:mad::mad::mad:.

sm0uk3r71 харесва това.
  16. 76dd

76dd Прохождащ

щом е така защо трябва да давам златни банани за да отварям неща които така или иначе се падат и без да са отворени?въпроса не е лично към теб и нека не прозвучи като заяждане,но предполагам че доста фермери са в моето положение.

.water. харесва това.
  17. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Не доста, повечето сме в такова положение:mad::mad::mad:, но тук БП решава.
    Не купуваш, нямаш ядове, това е правилото, ако все пак решиш да купиш, пада се това, което най-малко очаквашxD.
    Все пак това е БЕЗПЛАТНА играxDxDxD.

лудакрава1 харесва това.
  18. baiete

baiete Болярин

Що ми се струва , че някъде бях чел ,че няма да се падат жълти обори и производства а те се пръкват отново . Или съм нещо в заблуда ?

19. p_janeta

p_janeta Старейшина

За оборите със сигурност си прав. Споменаваха за промяна в играта.

20. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Без жълти ъпгрейти за оборите, но при производствата жълтите ъпгрейти не са премахнати.