Загадъчни обори, дървета и НОВИ глупости

Discussion in 'Отзиви за играта' started by !ЕЛИЯ!, Sep 4, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Annabelx

Annabelx Велик майстор

Всеки път така става.Все си казвам,че няма повече да се мамя и пак го правя.

-niksan- and лудакрава1 like this.
  2. FrozenKiss

FrozenKiss Познавач

При мен работи тактиката, че малко преди да стане готов обора давам по 1 лалот, за да го обера предварително и ми се паднаха по-голям процент от новите обори. Така направих в 2 фермички и в едната от 4 закупени - се паднаха 4 само от новите.

Last edited: May 6, 2016
    daniandd2 likes this.
  3. sahara83

sahara83 Познавач

А аз съм голяма късметлийка взех два обора и мравояд и червена панда.И не знам тук ли е мястото но от експреса имам лебед вече.:D

desi232 likes this.
  4. .water.

.water. Обсебен

От 6 обора панда,тигър,мравояд,фламинго,работилница за бански и оранжеви маймуни8)

НощенБяс likes this.
  5. НощенБяс

НощенБяс Редовен

ееех да му се не види ще ме подлъжеш пак да се охарча...... глюпави два обора получих , ленивци ++ и папагали ++. И плюсовете хич неме топлят пак минуси си остават за мене>:(

6. ПЕПО1226

ПЕПО1226 Стажант

Тези тайствени обори много солено излизат.От четири обора папагали++ ,ленивци++ ,слончета ++ и стругарница.Определено са мнооого редки.Направо да ми завиди човек.Добре че влакчето ми даде една видричка

7. vili_slava40

vili_slava40 Прохождащ

От 3 загадъчни обора--3 папагала класик ++:mad::mad::mad:.

8. Галфон

Галфон Кандидат за признание

Някой ако е закъсал за папагали,на пит да драснеxDxDxD

bilq76 likes this.
  9. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Равносметката е следната от 6 обора имам ...2 работилници, 2 клас не знам точно колко + и 2 оранжеви :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:За влака няма да коментирам , добре че един лос се върти на плочата , че иначе...............:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:Е направо съм си бясна тоя път!!!!

10. baiete

baiete Болярин

Аз съм доволен от 4 обора таигар , мравояд , фламинго и оранжева мамуна . Щеше да е нагло и червена панда да ми се бе пръкнала . Ма ше се пробам с още 2 обора , искам всичко xD Сега и някоя видра ако се пръкне ша пусна тото xD

Last edited: May 7, 2016
    kukuruku1975 and pigi102 like this.
  11. krisi026

krisi026 Младши експерт

:music:честито!! Дали да не си пробвам късмета :cry: Какво пък лалотата са си подарък

baiete likes this.
  12. The.Farm

The.Farm Болярин

8) Мравоядите и тигрите ми станаха толкова, че ще ги раздавам на ПиТ срещу Харита ако някой иска

П.П . Равносметката е следната: от 30 обора "Топаз" - 5 мравояда, 4 тигъра, 3 червени панди, 1 фламинго. Няколко червени обора за обикновените панди, килимарница и производства. От експреса от 8-9 от 750 точковите - парфюмерия, маскировка и платна, работилница за сирене оранжева това е дето си струва

ДОВОЛЕН СЪМ!

Last edited: May 7, 2016
    pigi102 likes this.
  13. 76dd

76dd Прохождащ

няма такава гавра-при условие че нямам отворени папагали,от два обора -два папагала.за дърветата е същатаработа-без отворени банани ме напълни с бананови палми.тогава си замълчах ,ама сега се минаха всякакви граници>:(>:(:mad::mad:

14. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Прочети тук - папагалите (както и бананите при дърветата) са в допустимото за пръкване.

15. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Като гледам, най-сигурно е да ти се пръкнат папагали и бананови палми:mad:, за съжаление:mad::mad::mad:.

sm0uk3r71 likes this.
  16. 76dd

76dd Прохождащ

щом е така защо трябва да давам златни банани за да отварям неща които така или иначе се падат и без да са отворени?въпроса не е лично към теб и нека не прозвучи като заяждане,но предполагам че доста фермери са в моето положение.

.water. likes this.
  17. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Не доста, повечето сме в такова положение:mad::mad::mad:, но тук БП решава.
    Не купуваш, нямаш ядове, това е правилото, ако все пак решиш да купиш, пада се това, което най-малко очаквашxD.
    Все пак това е БЕЗПЛАТНА играxDxDxD.

лудакрава1 likes this.
  18. baiete

baiete Болярин

Що ми се струва , че някъде бях чел ,че няма да се падат жълти обори и производства а те се пръкват отново . Или съм нещо в заблуда ?

19. p_janeta

p_janeta Старейшина

За оборите със сигурност си прав. Споменаваха за промяна в играта.

20. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Без жълти ъпгрейти за оборите, но при производствата жълтите ъпгрейти не са премахнати.