Загадъчни обори, дървета и НОВИ глупости

Discussion in 'Отзиви за играта' started by !ЕЛИЯ!, Sep 4, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. черешка

черешка Старши болярин

5 обора " Лира". :)

2. desi232

desi232 Посланик

това е от фермата,от дъветата най съм доволна от ковхай и кедъра,а оборите вече си имам птицечовка:pа от бахамата имам си боабаб:Dкарамбола XXL,бразилски орех и нар че без тях не може-.-и шамфъстък

Мариана07 likes this.
  3. sahara83

sahara83 Познавач

От 5 дървета само боклук. Направо си се чудя защо ги взех като после ми се падат от наградите на временните куестове само че със закъснение.Така си получих и костенурката и скорушата.Ама бързам и аз не знам защо.;):D

-helixme4o- likes this.
  4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

А аз мога да се похваля с ракитник и черна върба, на бахама ачачайру и боабаб, там се пробвам с още 5 за нектаринка, пък ако ли не - някой следващ път.
    Късмет и на другите играчи желая!

-helixme4o- likes this.
  5. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Винаги при първото пускане трудно се падат, поне при мен е така, незнам на какъв принцип действат, а може би и до късметаxD

6. Катерина

Катерина Прохождащ

Всичко зависи от активността на акаунта - ако сте били повече време всеки ден в играта, се движите в крак с новите дървета и обори, ако не сте - ги получавате със закъснение.

7. p_janeta

p_janeta Старейшина

Няма никаква връзка с активността. Мисля, че има връзка с времето на обиране.

8. rosita67

rosita67 Подрастващ автор

от 5 дървета за основната ферма 3 бука хл , елха и захарен клен ххл .......голяма подигравка xD

9. vili_slava36

vili_slava36 Прохождащ

Гледам и не вярвам -портокал, бук и клен, а на острова карамбола и 2 бразилски ореха:mad::mad::mad:.

10. .ivi.

.ivi. Прохождащ

как точно

11. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Няма такова нещо, по няколко пъти влизам на ден, но НИКОГА не съм улучила ново дърво или обор.
    Мисля, че по-нисkите нива са по-големи късметлии, особено ако се вземат повече бройки.
    Ако някой знае начин да излъже систематаxD, пишете да се научим и ниеxDxDxD.

Last edited: Aug 29, 2015
    Мариана07 and -helixme4o- like this.
  12. zorro58

zorro58 Главен болярин

много си права за ниските нива , а това за активността на акуанта е меко казано глупост

Мариана07 likes this.
  13. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Лошото е, че 4 месеца не можеш да търгуваш с тях:mad:.
    И да искам да харча реални пари, не могаxD, чакам да ги пуснат като награда или на ПиТ да ми прати някой приятелxD.

Мариана07 likes this.
  14. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

Всичко е финансово, купуваш пакета - имаш ново дърво, не купуваш пакета и хоп - буламач. Аз така и още нямам айчачайру и ракитник, и синьо рибарче, но се надявам на ПиТ да ги проимам срещу нещо друго ценно, с което бих се разделила. Сега си купих пакетите, гаранция по 1 от новите вече имам, ще видя, като ги обера дали случайно няма да ми се паднат и онез гореспоменатите дръвчета.

Мариана07 and xari_myri like this.
  15. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Аз също, да не говорим за черна върба и нектаринаxD, един господ знае, кога ще ги видя във фермата сиxDxDxD, но да си кажа честно, не бързам за никъде:p.

Мариана07 likes this.
  16. ddss79

ddss79 Стажант

при мен се пада 1 на 100...за това и спрях да купувам...чакам на тези от евентите

17. ZORBA13

ZORBA13 Напреднал

От тия букове ми призля от 7 стръгчета 4 бука нема да правя букова гора :mad:а останалите 3 с лопата да ги ринеш

18. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

И при мен така. То поне да бяха XXL да ги ползваш за нещо, а то все XL. Направо си пея "Кога зашумят шумите, буките..." и пляскам с ръце от щастие. :D

tani1980 likes this.
  19. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

Аз вече мога да се похваля с 35 дървета карамбола на бахама и с почти същата бройка рожков. Надявах се, купувайки пакета с дървета, поне 1 дръвче да е ачачайру, да ама не, да не говорим, че и от новите освен 1-то гарантирано, нито една бройка не дойде. Не знам да се смея ли, да плача ли, знам само че съм бясна. На основната малко по - добре, 1- то гарантирано, не че друго ми се падна, но и 2 ракитника дойдоха там хей тъй на измежду кирливите праскови, дет от София до немецко мога да замерам продуцента. :mad::mad::mad:>:(:mad:

FrozenKiss likes this.
  20. milkoga1

milkoga1 Господар

xDxDxDxDxDxDxDxD,вие сериозно ли?xDxDxDxDxDxD