Загадъчен Бахама обор- хром

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от radi_georgieva2 на 8.9.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. elince77

elince77 Кандидат за признание

И аз съм така :cry:. Ни жираф, ни крокодил. Но аз само 3 обора купих, повече лалогулдени нямам. Имам чувството, че зависи и от нивото. На по-високите нива се падат от новите обори и дръвчета.

2. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Не мисля, че има значение нивото. Аз на бахама съм на 356 ниво и значи на БП им се струва малко ако е така както казваш.:oops:

-dd76- и sm0uk3r71. харесват това.
  3. The.Farm

The.Farm Болярин

Този път не дадох и пукнато лало за тези обори. И си мисля, бря, мистър Пинки, едно разумно нещо да направиш и ти в тази играта откак играеш, ахахахха.
    Миналият път купих малко, 14-15 фазански, нъц-тръц, ядец.
    Е, добре, викам си, това като рекламите по тв-то за лотарийните билети -
    Баба Пенка от село Злокучево удари 100 000 лв! Ура!
    - Как стана това бабо Пено?
    - Ем чи как, баби! Минах през селският хоремаг да купя на дедото "GD", та си викам я да взема едно билетче, преди дъртият да ги е похарчил за цигари и пърцуца. И ето, на... спИчелих.
    - Какво ще кажеш и пожелаеш на зрителите, бабо Пенке - пита с мазен глас рИпортера, все едно ей сега е дъвкал маргарин с ненаситени мазнини омега3, толкова полезни за лицемерното му гласче.
    - Играйте - ентусиазирано фърфори баба Пенка - играйте, сам таймс уин, сам таймс лЮн. Важното е "Кой"? ще се нагугуши, ахахаха.
    (Но това последното баба Пена си го помисли наум, докато и броиха хонорара за 5 минутната глупост що наговори.)

П.п. Е, да бях ги дал за нещо по ценно за фермата ми тези лалота, тогава имаше намаление на домашни любимци, да бях ги дал за тях... добре щяха да седят на кристалните. Ама... на, пуста глупост. Ако искам още жълти и оранжеви да си имам, без да плащам лалота за въздух под налягане, си има сателитки и ПиТ. Предлагам поне в пакетите от 630 лг да се падат само обори от последните 3-4 загадъчни пуснати в играта, или ако участват кокошки и зайци, папагали и ленивци и т.н., поне да са розови, ама не... нали!? Е ми и за мен е вече... не, мерси. No more mr nice guy, така де, поздравче :p

Последна редакция: 10.9.17
    terazinni, mell, xari_myri и 11 други харесват това.
  4. SmetAnka

SmetAnka Напреднал

Много, много, много точно "казано":))

5. dedoto

dedoto Адмирал

на ниво 355 съм и ако зависеше от това нямаше да ми се паднат от 48 тайнствени 10 слона++,9 анаконди++,8 ленивеца++(аман от плява) малко панди и малко производства пълна скъб от всякъде.

6. elince77

elince77 Кандидат за признание

Явно бъркам тогава, че нивото има значение. Абе, гледам хората се хвалят за жирафите и си викам: "От нивото ще е." Да, ама не.

7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

На моя пазар май вече жирафите не са мираж, че им е дебела цената - така е. И може би достигна максимума си.
    (Но фазаните все още са мираж, а като брой за читалището трябват дооооооста повече :mad:.)