Загадъчен Бахама обор- хром

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от radi_georgieva2 на 8.9.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. radi_georgieva2

radi_georgieva2 Стажант

Имах парички само за един обор. И всеки се ядосвам както повечето играчи . И така да се похваля ,този път -ЖИРАФИ !!!!!!!!!!!!!!

BUTTERFLAYS, sm0uk3r71, karzil и 6 други харесват това.
  2. elince77

elince77 Кандидат за признание

Ееееее, шестицата от тотото спечели! Аз 3 обора купих, утре ще пиша какво ми се е паднало. Дано да имам твоя късмет!

bubolina8 харесва това.
  3. БашФермер

БашФермер Генерал

И аз имам жираф, ще пояде сега супер храна, че няма на пазара животни за куеста. Правя 40 парчета и после в инвентара ще си чака реда на ПиТ.

sabchooo и sm0uk3r71 харесват това.
  4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Никаква СХ няма да получат при мен, търпеливо ще си ги изхраня с нормална.
    Но бройката искани други животни в новия куест е леле мале, от БП пак доста са се увлякли, така мисля. Нещо имах, нещо купих, за нещо ми досвидя, че ще отгледам. (Посмъртно няма да дам 7 хилки за папагал :D.) Закъде ли да бързам?

ПП1 И си задавам въпроса защо от загадъчните не се падат всички възможни животни (визирам коали и тукани)? То тукани оранжеви няма, ама не ми се е случвало и жълти коалки да ми се пръкнат, недай боже оранжевки. А нещо и розовото се позагуби...
    ПП2 Да му мисли който няма отворени макадамия и лангсат и му свиди СХ-та :D.

Последна редакция: 8.9.17
    sabchooo, elliss_bg и sm0uk3r71 харесват това.
  5. elince77

elince77 Кандидат за признание

На мен ми се падна червена панда, тигър и панда (оранжев). Няма жираф :cry:.

6. pepa551

pepa551 Анализатор

И аз си имам жирафче.Ако някой няма храна,пуснала съм на пазара и много добре се продава:p
    Интересно ми е, дали някой има от загадъчните крокодилче-храната ми ще се развалиxD

7. sm0uk3r71.

sm0uk3r71. Подрастващ автор

аз, но жирафа ми бяга:(

8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

И при мен едно се пръкна.
    П.П. На моя пазар храната за жирафи в момента е максимално 3654 мп. За толкова не продавам :p. (А и не ми се занимава с разработване точно на тази цена.)

pepa551 харесва това.
  9. pepa551

pepa551 Анализатор

Вчера и от мен избяга,но сега сложен между любимите дървета остана;)
    Ще го имаш:)

10. .water.

.water. Обсебен

Два пъти по 6 обора два жирафа два крокодила и разни други.

-dd76-, milkoga1, tani1980 и още 1 човек харесват това.
  11. milkoga1

milkoga1 Господар

Бре,и жирафи си имате...аз още крокодил си нямам.....не че ми са належащи де,на ПиТ кат ги пуснат все ще дойде нещо и у мойта къщурка.А сега са сетих че и фазан нямам...леле ужас xDМа пари за обори никога вече няма им дам.За друго може да прежаля,но за дървета и обори съм категоричен,докато продължават жълти кокошки да се падат.....:mad:

-dd76- и [[Fermerkaa]] харесват това.
  12. niko578

niko578 Подрастващ автор

34 Обора отворих и честно казано не съм много доволен. 1 Крокодил, 1 Жираф, 1 Хипопотам, 2 Тигъра, 5 Мравояда, 3 Фламингота, 1 Амбистома и другото е +/++/жълто/оранжево и тук там нещо червено. Чудя се дали да си купя още ;)

13. tani1980

tani1980 Полубог

Според теб заслужава ли си?

14. Пума~`

Пума~` Ветеран

щом имаш парички пробвай :D
    При мен нищо интересно не се падна, исках много жираф, но не се падна :)

15. БашФермер

БашФермер Генерал

кво е това? o_O
    Днес жираф не ми се падна, от вчера си имам три, но пък днес даде розови панди....доволно.

16. milkoga1

milkoga1 Господар

Ашолотъл

17. mushnuk

mushnuk Жива легенда

На последния ПиТ бяха разрешени.

18. sabchooo

sabchooo Велик майстор

От 13 обора - само плява. Мойта ферма за сега няма да види нито жираф, нито крокодил, нито нещо розавко(освен маймуни и камили де - ама и те не са от сега). Така също не видя и фазани и последните 7-8 дървета( освен взетите от новите куести). Голяма каръщина ме гони вече почти цялата година).

milkoga1 харесва това.
  19. tani1980

tani1980 Полубог

Не е само при теб, при повечето е така за съжаление.Процента шанс да ти се падне нещо от новите или пък розово и червено е направо нищожен.Последно време толкова са го занижили, че се падат все жълти и оранжеви боклуци.При дърветата същата работа....Като не им се дават от новите, поне да е нещо свястно а да пълним менюто с боклуци...

sabchooo и milkoga1 харесват това.
  20. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Аз ще се наредя при късметлиите с един обор за жирафи от 5 майстора... един ашолотл и една червена панда...

DILQNADELI харесва това.