Забавна Коледа 2016

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от маринката74 на 10.12.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. маринката74

маринката74 Кандидат за признание

Опитвали ли сте се да погледнете откъм смешната страна живота във фермата? Можете ли да разсмеете съседите и приятелите си във Фармерама? Всички забавни коментари са добре дошли[​IMG]. Първата смехорийка е от мен. ;)xD

Група протестиращи фермери търсят отговор от БП - кое животно да отглеждаме за евент селекцията от сряда?

Пума~`, mushnuk и pineapple87 харесват това.
  2. pineapple87

pineapple87 Майстор

Камили, камили и камили.

.water., маринката74 и mushnuk харесват това.
  3. tani1980

tani1980 Полубог

Аз пък предлагам от БП да ни направят на всички подарък за Коледа, като усърдни и постоянни фермери по една мишка с дабъл-клик бутон...., че нашите не издържат на темпото вече. :p Коледа идва все пак.... Мисля няма да им е много трудно да се сдобият с тях новите китайски собственици, а транспортирането е вече съществен проблем. xD

маринката74 харесва това.
  4. tanyamery

tanyamery Адмирал

Ами светулките и слочетата ? Дали няма вероятност и за тях ? Макар, че светулките надали ще са сега, когато е ново животно в селекцията, ни го пускат в магазина по-рано, за да се приготвим, а Коледа и Нова година едва ли е момента да ни стресират.

Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.