ЗМИЯ

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от galinad12345 на 12.10.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. galinad12345

galinad12345 Активен автор

Не ми харесва идеята змията да се храни и кокошки и зайци. Това е игра, която играят и много деца. И смятам, че това поражда насилие. За всички онези, които биха казали, че така е в природата, нека напомня, че тигърът в играта не се храни с антилопи. Змията в моята ферма хапва супер храна.

DILQNADELI харесва това.
  2. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

По мои наблюдения, децата не играят тази игра. В нашата игра са големите деца 20+, 30+, 40+, 50+ и т.н. Малките се стрелят и гонят в други игри :) Та да оставим животните да се хранят така, както са решили създателите на играта :p

kakata13 и milkoga1 харесват това.
  3. galinad12345

Жалко, много жалко! Нека тогава крокодили, тигри и други хищни животни да се хранят по подобаващ и идентичен начин.

scaregrowII харесва това.
  4. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

А ти с какво искаш да се храни змията с жълъди?Не е ли странно-пак че не се сетили да направят така че да напада фермите ни-вместо треволяци....Значи децата могат да играят игри-да стрелят-да убиват-макар и наужким-а змията да яде зайци и кокошки-било насилие-не мислиш ли че е прекалено.....>:(:music:

Последна редакция: 13.10.18
    kakata13 и .TAINNA. харесват това.
  5. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Жорка то преди доста време се разискваше този въпрос, за кратко, и замина в небитието. И тук ще стане така. Ама девойката не е чела форума ;)

-georgi88- харесва това.
  6. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

Най-добре змията да се храни с кресон, че е евтин, а добитъка е скъп. Кокошките струваха стотинки, сега на пазара ми са по 6к бройката, зайците са 10к пък. Това на нищо не прилича!
    Най-добре сичкото шаващо твар да яде кресон. xD

.TAINNA., -georgi88-, .water. и 2 други харесват това.
  7. -georgi88-

Не е лошо като идея-ама няма да се продават и скъпо гадовете.Как ще правим милиончета на ефтения.....xD

.TAINNA., kakata13 и AsparagusMintCandy харесват това.
  8. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Напълно съм съгласен с теб и предложението ти:
    Акулата пости на ананас и мандарина.Интересно ми е,как друса дърветата в океана?
    Лъвчето жули чушки с ямс картофи.
    Да не говорим за тигърчето,което мъчат с люта чушка и какао/задължителна язва/
    Риса,също не е за завиждане с тези жълъди и коприва /счупени зъби и постоянен обрив/

Защо пък, анакондите да не минат на слънчоглед и /или/ маслинки? Хем си люпят семки,хем и производството готово/ олио и зехтин/

kakata13, AsparagusMintCandy, galinad12345 и 3 други харесват това.
  9. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

Това е жестокост към животните. Добре че не са реални тия зверчета, че ако бяха подложени наистина на подобна диета, щяха всичките да са измрели мъчително.
    Особено храната на тигъра е трепач. За домашните котки(както и за кучетата, птиците, мечките, зайците и тн) е всеизвестно, че се тровят от какао, по-точно от теобромина в него. Затова не трябва да им се дава изобщо.

kakata13 харесва това.
  10. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

морското конче яде орехи, а октопода - един куп треволяци - даже и какус. Горките.

11. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

в играта животните ядат каквото им предлагат, а не както в реала. Тук манджата им я правим ние и ядат наготово. В реала търсят храна и ядат, ако я намерят ;)

12. galinad12345

Не пишете нищо, което не знам. Въпроса е, защо някой ядат плодове, а други себеподобни?

13. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

задавате отговор при това, както се вижда, няма интерес към вида на храната на животните в играта :)

14. galinad12345

Въпросът е риторичен. Тема съм поставила преди доста време. Виждам, че интерес няма, явно не е важна храната на животните в играта. Това, че няма интерес обаче не ми забранява или обезсмисля правото на мнение. Моля, не ме поучавайте и не ме учете на правопис!

15. -georgi88-

Защото във Фармерама-логика няма.Затова са и лепнали и прякора-Grazy Farm.Не мога да разбера що са дракаш в момента с правописа и храната на животните....че чак да не те поучаваме:music::mad::pЯ по спокойно galinke-за нищо работа дигаш пара-ама влака ни тръгваxDxDxDТребва да знаеш как да работиш с хора и ей такъ с перце лекичко да ги накараш да ти кажат това което искаш.......ако искаш да останеш в фермата дееее

.TAINNA. харесва това.
  16. galinad12345

ха ха

Последно редактирано от модератора: 9.11.18
  17. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Хайде, да предположа, че темата се е изчерпала и няма какво повече да си кажете по въпроса.

.TAINNA. харесва това.
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.