ЗА НОВИТЕ КУЕСТИ

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от yanina494949 на 25.10.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. yanina494949

yanina494949 Кандидат за признание

видях преди малко новият куест и не мога да повярвам че е възможно това аз съм на 97 ниво но мога да изпълня само първото задание да садя шипки за следващото ще трябва да почакам може би година за да стигна ниво 100 за да мога да садя следващото цвете поредната не домислица като се има предвит че стоят толкова много нуести не изпълнени особено селексиите

MARV3000 харесва това.
  2. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Куестите са постоянни и няма срок за тяхното изпълняване. Също така се има предвид, че много от акаунтите над ниво 100 са с изпълнени куестове и празно читалище. :)

3. pepa551

pepa551 Анализатор

А над ниво 90:sleepy:Какво да ги правим аубреция, ор. лале,лотос. Малцовият ечемик...АЛХИМИКА ДА НИ БИ ДА ИМА ПРОИЗВОДСТВО НА УИСКИxDxDxDА може би всички боза-.-;)

4. lilitooo

lilitooo Стажант

Аз не ги виждам тези нови куестове!!!От кое ниво ще ги виждам?Аз съм на 93?

5. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

97 ниво ти е нужно

6. lilitooo

lilitooo Стажант

Мерси!!!Има да чаааакам!!!:oops:

7. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Хм, то пък аз като имам нивото и виждам куеста, то голям келепир - изпълнявам първата задача на единия куест и след година пак. :D:p

MARV3000, [[Fermerkaa]] и -helixme4o- харесват това.
  8. dcpm

dcpm Подрастващ автор

как се играе този куест ,от къде се взимат растенията

9. pigi102

pigi102 Изключителен талант