Еднакви условия при изпълнение на задачите от събитията

Дискусията в/ъв "Актуализации и идеи" е започната от jталасъмчето на 15.3.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. jталасъмчето

  jталасъмчето Стажант

  Трябва всички,които изпълняват задачите от събитията да имат еднакви условия: без харита и тем подобни,които увеличават изскачащите...
  1.ДА
  2.НЕ
   
 2. mushnuk

  mushnuk Жива легенда

  Огромно НЕ.

  1) Харитата сме ги събирали грижливо през годините игра. (Вкл. от панаира на Ренцо.)
  2) Много преди тях сме си изиграли куеста за купите и сме ги качили на дървото.
  3) Също така сме се трудили да достигнем високо ниво.
  4) Играли сме куестове, в които сме спечелили редички, увеличаващи % изскачащи. Не много, но си имаме такива. Казваш да ги върнем?
  5) Някои разполагат с голямо количество секвои и доволно количество супер-тор. С него също може да се помогне за изскачащите. И това ли да се премахне?
  6) Направили сме си труда да култивираме някое растения и да ползваме пак с помощта на СТ моментното поникване. Отделно сме играли нелек куест за вземане на кестеновата редичка.
  И т.н. и т.н.

  П.П. Не мисли, че не съм имала неизпълнени куестове заради липса на изскачащи. Имала съм.
   
  kakata13, milena7004, Doremi и още 1 човек харесват това.
 3. KARAKONJO

  KARAKONJO Адмирал

  По-добре да беше написано без кошници, не без харита. Защото и с харита и без харита е все тая, щом те бие парата и може да си купиш лалота, които с лекомислие да харчиш за кошнички. И понеже се купуват многократно, може и по 100 кошнички от 1 събитие да си купиш. Така ще имаш 10-20 реколти растени на мига, дори без тоя кестенов ред.
   
 4. dedoto

  dedoto Адмирал

  коджо едно разумно нещо да кажеш:(

  може би трябва да се добави и че игачите на по ниски нива а не само те нямат целия ресурс на полетата и вероятно броиката ще трябва да се съобразява :mad: ане дали сме три полета баха и прас 16000р.>:(отворено или не .........:cry:
   
 5. Doremi

  Doremi Ветеран

  Не.
  Защо да не се ползва това, което е придобито с усилия? То не се дава при завършено ниво ей така. А и теб какво те бърка кой колко бързо събира изскачащите? По скоро ми звучиш, че се ядосваш, че ти е трудно. Но това е друго нещо, хората, които са по-напред в играта, трябва да се върнат на твоето ниво заради теб ли?

  Ако се каже, че степента на трудност, изскачащите, наградите трябва да са съобразени с нивото, някакси бих разбрала. Но да връщаш назад другите, заради теб, за да не си по-назад - ами не, не съм съгласна.

  И примери ще ти дам. Когато преди години в играта имаше само 2 полета; когато растенията умираха и имаше плевели, ако не ги береш определено време; когато имаше наводнение и пак беше загуба; когато разрушаваш обор срещу пенита и май не се връщаха оборите - тук може да греша, поправете ме, но си беше доста неприятно; пазарът беше толкова слаб, че не можеше толкова бързо да събереш пари... Трябва ли старите играчи да искат новите да преживеят това?

  Играта се променя и всеки по различно време се е включил. Да, някои не са имали възможност да придобият определени благини (а някои са имали, но са си казали, че това не им трябва). Но какво от това, ще дойде време, и те ще имат повече възможности. А за момента могат да направят максимума да се развият - купите на дървото, вдигане на ниво - това определено влияе на изскачащите, използване на максимално дългото по време растение. Розите за ниските нива са добри, берат се два пъти... Едни гъби, дават добри изскачащи, култивирани, спестяват време за растеж, е, берат се повече пъти, но е шанс за малките нива. Повечето пъти самото растение на събитието дава много добри изскачащи. А ако времето на растението е по-късо от на дърветата, тогава дървета може, но естествено, че кленът ще дава много повече от круша. Но това е само за първоначалното бране за събиране на изскачащи. Трябва да се пробва... от много неща зависи.

  А нови играчи постоянно ще има, теб да ти отнемат придобитото, заради някой по-нов, как ще си?
   
  Последна редакция: 16.3.18
  kakata13, Баш-а и grigorovat харесват това.
 6. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  Добро утро!
  Условията за всички играчи по събитията са еднакви - започва се с еднакво количество семена, по едно и също време за всички играчи от всички страни, всички започват от нулата, тоест, каквото зависи от програмистите за еднакъв старт си е така.
  Аз лично нямам харита, но си завършвам евентите, дните са ми достатъчни, не купувам от предлаганите кошници или падащи предмети, нито се трупам с подаръци от сателитки.
   
  [[Fermerkaa]], Баш-а и milena7004 харесват това.
 7. uncleRex

  uncleRex Кандидат за признание

  Огромно НЕ
   
 8. –divane-

  –divane- Team Leader Team Farmerama BG

  НЕ

  То за да са равни условията, всеки куест трябва да е на 1 поле и да иска само марули, пшеница, моркови, кресан и кокошки, ще ме извините ако съм изпуснала нещо до 3-то ниво.
   
  [[Fermerkaa]], kakata13, Баш-а и 2 други харесват това.
 9. Калея

  Калея Младши експерт

  Няма как да са равни условията, но може да направите така, че и новите да могат да си набавят неща,които имат по-старите играчи.По-високо ниво предполага повече възможности, повече опит, знаят какво,къде и как....и като сложим и подобренията,които имат като харита, облаци,мигновенни и т.н. нещата стават сериозни. Но и без тези неща може,просто иска малко повече труд, да не кажа денонощен труд... въпрос на личен избор.
   
 10. ma1957

  ma1957 Активен автор

   
 11. mushnuk

  mushnuk Жива легенда

  Дотам и обратно
  Весели празници
  Нова година 2015
  Комиск 8
   
  fermer4etoo1970 харесва това.
 12. ma1957

  ma1957 Активен автор

  Благодаря
   
 13. fermer4etoo1970

  fermer4etoo1970 Полубог

  + "Чифт единици" 2 ... и едно уточнение - "Дотам и обратно" Поредица облачета 2
   
 14. ma1957

  ma1957 Активен автор

  Как да разбирам, че тези редички дават повече изкачащи и за колко време
   
 15. joujoujouj

  joujoujouj Генерал

  Редичките сами по себе си не дават повече изскачащи, а дават различен процент по-голям шанс за получаване на инструменти. И като се вземе предвид, че инструментите се водят "изскачащи" при обиране на полетата, правим аналогия и с по-голям шанс за "изскачащи" и при временните събития (евенти). Същото важи и за Хари Кравайчето. Процентът за увеличаване на шанса е различен за различните редички, както са различни и времената им на действие. Повече инфо за редовете в небесната градина и бонусите им - тук.

  А твоята стана като на Нане: "Я не сакам на мене да ми е добре, сакам на Вуте да му е зле...", та - 2!
   
  kakata13 и fermer4etoo1970 харесват това.
 16. ma1957

  ma1957 Активен автор

  Благодаря за изчерпателния отговор.
   
  joujoujouj харесва това.