Евент селекция Връх "Перко"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnuk, Dec 5, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. johnnie75

johnnie75 Професионалист

Аз си играя лекичко, без да влагам много ресурси. Няма да взема и реда. :)

2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Днешният ББ ме ръчна да пъхна някоя коза в клатушкарника, да видя ще сътворя ли ръмбо и евентуално все пак да взема редичката. И късметът ме споходи:
    Остана да произведа 2000 китки (започнах ги от 5, но ще прежаля малко СТ, че да станат сега и веднага) и 1 пикел.
    :music::music::music:

bubolina8 likes this.
  3. bubolina8

bubolina8 Комисар

При мен този ръмбо е мираж! Изхарчих си супер храната и не се пада!:mad:

4. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Не тъжете по изгубената СХ,време и лутане по козите пътеките на БП /сефте/. Празници са ... помечтайте...

От четвъртък ще имаме - "Пълнене на чорапи" ! Бъдете смеели в мечтите , представете,че това е зимната версия на "Маймунската кралица. Дядо Ви Коледа/БП/ ще ви пълни чорапчета с тъй желаните благинки ,като :СТ ,СХ, монетки и специално за НГ ще ви подхвърли и лалогулдени.И всеки гулден уловен от Вас, ще бъде умножен по нивото Ви!!! За Караконджо ще има спец.индивидуален бонус в чорапчето !!!/,обори,дървета, стикери и наръчник за социално общуване/

П.П. Е, идва време човек да се събуди.....но мечтите са хубаво нещо....

5. ..koni..

..koni.. Редовен

и при мен така. Затова го купих не на 8 млн (вече бях изхарчила пенитата), а на 17 млн. и пак бях доволна и благодарна , че колега фермер обяви такава оферта, че останалите бяха по 20 млн. Взех реда, наредих го и забравих за ...куест

6. Doremi

Doremi Старши болярин

Ами ние се опитваме да му помагаме, обаче той не, та не, казва, че си е самодостатъчен. Не го интересе за другите. И незнайно защо, каза, че мрази жените, а не съм забелязала и с мъжете да е разговорлив.
    Поне за миг забравих последния евент, който до момента за мен беше най-грандиозната антипатична задача, дори ловенето на прилепи, което никога няма да забравя, остава на второ място.

eva-mina, FrozenKiss and DILQNADELI like this.
  7. johnnie75

johnnie75 Професионалист

След като вчера написах горния пост в бейбибума ми се падна козелът Ръмбо и не се сдържах - хвърлих много ресурси и днес вече имам реда и всички цъкалки. :) Както някой беше писал поне изпълних доста задачи от постоянните куестове в търсена на СХ и се напълних със звездички. :) Отидоха доста МП и СХ - здраве да е. :)

8. -niksan-

-niksan- Обсебен

Мисля че е жена караконджо :p

9. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

А моля ви се - да си имаме уважението, никаква жена не съм. Чист караконджул съм си, женски от моя вид няма.

10. johnnie75

johnnie75 Професионалист

Дадох си последните 70 бр. СХ за селекции и получих 21 монетки. Поне взех и сандъка с водни животни. Падна ми се къщичка за пингвини - вече си имам две. :) Направо ме изцеди това събитие. :)

Като равносметка: Започнах скептично, но завърших само с 4 неизпълнени задачи: пропуснах 3000 ТО, 7 златни банана, 3000 ТО и 3 х изобилие от сандъци.

eva-mina likes this.
  11. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

И някой все пак има ли обор за сокол от тея близо 20 обора от двата куеста?
    Или като със звездите и монетите? Тея които са получили по 50 се броят на пръсти?

12. Doremi

Doremi Старши болярин

Като се има предвид моя късмет с оборите и дърветата, сякаш получих подарък за рождения си ден. Цял сокол. Мислех и за пингвина да играя, но прецених, че повече предпочитам СХ. Нея не мога да си я купя.

eva-mina likes this.
  13. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Аз написах,че ми се падна сокол и 2 обора за фазани и 2 звезди ябълки, а на няколко помощни ника играх само за да взема дърветата и 4-те обора, което ми костваше по 30СХ и ми се паднаха оранжев обор за гълъби, оранжев хамстер, 3 обора за фазани и 2 обора за соколи.От дърветата се паднаха 2 лиственици и 2 плачещи върби. Рядко имам такава висока успеваемост, но специално този път имах доста голям успех.

[[Fermerkaa]] and bubolina8 like this.
  14. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Честито на печелившите.

15. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Този път соколи не долетяха (но щеше и да е прекалено, ако бяха, тъй като от заровете ми се паднаха, засега ми е предостатъчен и 1 обор). Но ми се падна лиственица. Бахамските още не съм ги излюпила.
    А от водното сандъче - омар. Важното беше, че не е краб. Всичко друго ме устройваше.