Евент селекция Връх "Перко"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnuk, Dec 5, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. цецо64

цецо64 Прохождащ

така и не разбрах как да получа този динамит и пикел

2. mechopuh78

mechopuh78 Guest

3. Doremi

Doremi Старши болярин

4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Да, 1000 процента увеличение си е.
    (50 т. са 100%. Още 100% --> 50+50. И т.н.)

5. sahara83

sahara83 Познавач

По-смотан и оплетен евент не съм виждала !Ще го завърша, за да си запълня реда ,че празните редове без някоя цъкалка ме дразнят.Единсвеното хубаво нещо е ,че покрай него, за да си взема СХ изпълних някой друг куест и че ми остана малко СХ за следващия шедьовър.Сега слагам оборите и стискам палци да се падне нещо, за да не е пълна набутвацията.:cry:

eva-mina and fermer4etoo1970 like this.
  6. Mermaid

Mermaid Обитател

За първи път отказвам да завърша целия евент , няма да сея 2000 растения за да взема 8 кози, 5 звезди и 10 монети
    Абсурд ! И без това започнах евента вчера, селектирах само 1 ръмбо, другото беше обстрел по карабини , пикел и динамита взех
    първия ден , успявах да обирам само веднъж на ден ,не се опитах дори да търся замисъла на това катерещо творение ,
    не погледнах къде отивам и защо , просто следвах зеления светофар ,но взех реда,за какво ли ще ми служи ?
    А самото селектиране при мен пълен провал, Нито един прескок ,само класически резултати ,с бейби, без бейби, все тая :)

eva-mina and -helixme4o- like this.
  7. rudo_bobi

rudo_bobi Подрастващ автор

незнам как да окачествя този евент. катастрофа. заплетен. отделих време, за да проуча пътя, отключих що ли не...боднах 9 атрактивни обора мед, и като ги обрах получих едно нищо. единственото читаво беше омари от кутията със земноводни. следващият такъв вероятно ще пропусна. някаква утеха е реда даващ селектирани, без влагане на сх.

eva-mina and bubolina8 like this.
  8. elliss_bg

elliss_bg Старши болярин

Много ресурс и накрая от всички стръкчета и обори читавото е Оранжев Гълъбарник .... напоследък започват да стават евентите по заплетени с изискващи много ресурси, изскачащи или бройки .... чувствам се разочарована :(. няма го удоволствието от играта.

9. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Абе, какво да кажа, чета инфото, шашвам се, чета дискусиите, тотално се забърквам, накрая излиза, че не е толкова трудно и отново с големи изисквания и никакви награди.
    Иска ми се, следващия безмислен евент да не го играя, ако редчето не дава ЛГ или купони за техника, но сърце не трае и започва да играе.

10. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Тоя дето измисля невероятните бройки за предаване и мижавите награди мисля че трябва да бъде хванат от играчите, бит, бит, бит, одран жив, сварен, овалян в картан и пера и провесен на някой кръстопът.
    Какво ли щеше да стане ако бях спечелил оборите за соколи от зарчетата. А да не говорим че си въобразяват че някой ще се излъже да си купи. Купих си 2 тайнствен и какво - все дръвца, които си имам. Аз гледах наградите от оборите мед - то не са само соколите - има възможност да ти се паднат жълти и оранжеви лисици, орли, хамстери, производства, всякакви неща. Че и фазан. Пфу. Как да му се падне на човек, то няма шанс.

eva-mina likes this.
  11. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Взех реда с 2 цъкалки, а другите две ще ги пропусна.... Съжалих 300 пъти, че започнах да го играя....Не си струваше ресурсите, които вложих >:( Но все пак никой не ме е карал да го играя. Просто на следващ такъв евент въобще няма да се замислям и хич няма да го започвам....

eva-mina, bubolina8 and DILQNADELI like this.
  12. dani2404

dani2404 Прохождащ

Здравейте Моето ID 10084351 от три дни се опитвам да си закупя Дива антилопа но на пазара не се продават направих необходимите селекций и накрая немога да отвора за да взема Пещерна изненада , Съществува ли вариант да ми бъде изпратени

13. KAtanasova

KAtanasova Guest

За да вземеш Пещерна изненада ти трябва динамит и да влезеш през задачка 23, от там е най-кратко и бързо, после 46 и 47.

14. ТИН

ТИН Обитател

А как да взема цък "Здравословна хапка"/намираща се в кръгчето/

15. KAtanasova

KAtanasova Guest

Влизаш през 13 в пещерата, от там 52, 53 или 54, 53

16. ТИН

ТИН Обитател

Не мога да отворя 13/имам динамит/

Ако можеш отвори го , много моля.
    ИД:28542457

Last edited by moderator: Dec 11, 2017
  17. KAtanasova

KAtanasova Guest

Ще предам на колегите да проверят.

18. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

здравей, не си отворил предните задачи, не си ги изпълнил/а , затова не можеш да стигнеш до 13. Трябва ти един пикел за задача 9, от планината, другите стоки ги имаш за следващите задачи /10 и 11/.

Last edited: Dec 11, 2017
  19. ТИН

ТИН Обитател

Благодаря за отговора! Как не съм го видяла.

20. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз да си кажа задачки 25, 44 и 46 не съм ги изпълнявал. 2 защото не искам, 3-ата защото няма откъде да взема 160 броя храна.
    Също не съм изпълнил 1 и 31 задачаи - 1 8 кози не ми трябват, имам си неонов обор, да не съм расъл в гората - 700 цветенца по-малко, а 31 не ми трябват 3000 точки. Къде с тях там и без тях - във водата дупка. Повече получавам от колеото. И разбира се 17 задача която дава златните банани. Да бяха 50 банана - да се помъча да селектирам, ама за нищо и никакви 7.