Евент селекция Връх "Перко"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnuk, Dec 5, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Doremi

Doremi Старши болярин

Ако не се чакаше толкова за пикел и динамит, нямаше да е толкова досаден този евент. Отделно е много разхвърлян. Не ми харесва изобщо.

beti06, SULIO_PULIO1972 and -niksan- like this.
  2. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

Е по разоряващо събитие досега не съм играла. С пикелите и динамита приключих вече, обаче още 32 карабини и козела Ръмбо ще ми разкатаят окончателно фамилията, докато ги придобия, че да сложа двете белогъзи гъски на реда.:cry:
    Захарната коза за бананите е изобщо извън дневния ред. :sleepy:

3. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

xD грешките може и да са забавни....

4. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

То гъските и козела ги предадох вече, просто изскачащите ми се свидятъ.
    Иначе тайнствените узряха:
    Магнолия, Глициния и Хвойна XL и секвоя x2
    Ей напълних се със секвои. Това като с прасковите XXL от колелото. Имам цели 5 нови. Направо ми е реве. Скоро половин поле ще напълня с праскови, другата половина със секвои.
    Дъб, Магнолия и череша XXL.
    Пуйчарник Черен, Лиси жълти х2, Жълти къртици, Оранжеви Хамелеони
    Оранжеви хамстери и елени - тея вече си ги бива:)
    Оранжеви Бои и оранжеви гъски.
    Нито фазани, нито соколи, много ма е яд Боклук до боклука, още поевче че има неонки, за какво са ми жълти или оранжеви.
    Да бяха производства, да се радвам, а то развъдници.

beti06 likes this.
  5. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

40 дни ще съм в траур, спомина ми се СХ, бог да я прости:cry:доста време ще ми трябва да събера толкова храна отново, да си кажа право по-вит и въртян евент не бях играла, добре, че беше МУНЦИ да ме вкарва в пътяxD.
    БЛАГОДАРЯ
    Дано се вразумят от БП и да вземат да правят по-интересни евенти, с по-добри награди(ЛГ, купони за техника, СХ, вместо обори и стръкчета, които дават слама, да дадат по 1 дърво или обор от новите, може да дават и от цъкалките от незавършените редове от колелото), зарадвайте фермерите най-накрая, стига сте изпитвали търпението им.
    Надявам се следващите евенти да си заслужават труда.

ПП: Сандъка с водни животни ми даде дъждовник:p.

Last edited: Dec 9, 2017
  6. AsparagusMintCandy

А, хич не е грешка. :p

7. _elena6_

_elena6_ Подрастващ автор

Човек се учи, докато е жив, не съм го измислила аз, но на какво се научих, по повод на този евент, никога, повече, докато се грижа за тази ферма, да не играя ЕВЕНТ СЕЛЕКЦИЯ, какъвто и вариант да предложат. Сигурна съм, че те са в ДЕПРЕСИЯ, / т.е. БП и неговите производни/, не съобразяват какво искат срещу предложеното от тях, ще се въздържа да коментирам, какви са им наградите.

8. chaikatabs

chaikatabs Активен автор

Аз нямам предмет Леден пикел в камъка

9. iliqn678

iliqn678 Стажант

къде са теи .цъкалки

10. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

11. elince77

elince77 Кандидат за признание

Ами то смешни награди се падат от тези сандъци :cry: - 1 тел, 2 парфюма, 1 орхидея, 1 храна за риби и т. н.! Сега чакам оборите, да видим какво ще се пръкне от тях.

12. beti06

beti06 Кандидат за признание

Ясно е, че все повече от играчите роптаят срещу все по-завъртяните евенти и все по-смешните награди, а да не говорим за обирите на фермите заради тях, но никой от БП не ги отчита и не предприма никакви поправки, така че играта да бъде наистина забавна, а не натоварваща! При исканите количества СХ, животни, растения и т.н, трябва да отговорите с качествени награди - направо се подиграват със сериозните играчи!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

13. eva-mina

eva-mina Кандидат за признание

И аз сто пъти пишман станах, че с тази простотия се захванах. В по-безумно, безмислено и бездънно разхищаване на ресурси не се бях набутвала.

14. -niksan-

-niksan- Обсебен

Само взех стикера ,за спомен да го имам.от най безумната задача.
    Албума защото е малък ,не мога да си наредя всички стикери:p
    Започвам да нареждам най глупавите и безумни задачи който са пускали,за тях поне има мястоxDxDxDxDxD

eva-mina likes this.
  15. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Единственото читаво е 2 плачеща върба и едни фазани, всичко друго е брак. Както винаги

eva-mina and FrozenKiss like this.
  16. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз пък си взех реда. Няма да има цъкалки за него - ако се прежаля да играя за 2. За оная в пещерата която иска 80 изскачащи - апсурд. Не са познали. Имам доста празни редове, не ми пречи.

eva-mina likes this.
  17. AsparagusMintCandy

Аз пък събрах цъкалките, карабините и гъските чакат, обаче дъртия козел все ми бяга по допирателната. Таман додрапах до 9млн, викам си малко остана и на пазара гледам гадината Ръмбо от 13 вече гони 18 млн. А от толкова селекции всичко друго ми даде само него не. xDxDxD
    Почвам да се замислям, че може и да не взема ред. Всички графи по пазара напълних със стока, обаче никой нищо почти не купува.

eva-mina and FrozenKiss like this.
  18. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Взех всичко без бананите и не спирам да си задавам въпроса - ЗАЩО СИ ГО ПРИЧИНИХ?! Заклевам се, повече никога няма да участвам в подобно събитие!

19. milkoga1

milkoga1 Господар

xD Ми що са хващате изобщо, да питам аз. Аз минах избирателно вече, то и не се издържа на всеки да играеш вече.

DILQNADELI and eva-mina like this.
  20. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Направих грешката да го започна без да прочета FAQ. Имах много задачи на главата и играх на сляпо...