Евент селекция Връх "Перко"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnuk, Dec 5, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Dionys

Dionys Кандидат за признание

2. Dionys

Не не е така Биберончо. Снимах екрана. скоро ще го пусна.

3. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Кликаш на задачата за да се задържи картинката, после посочваш с мишката и воала...

4. Dionys

5. tani1980

tani1980 Полубог

Нищо не се вижда

6. milkoga1

milkoga1 Господар

Десен бутон, преглед на изображението.

7. tani1980

tani1980 Полубог

Мерси Милко. :D

Като задържиш курсора на мишката върху козата излиза надписа каква е.

Dionys likes this.
  8. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Май приключих с планината (като изключим захарната коза, разбира се). Направих няколко грешни спускания/изкачвания, но така става, когато човек не иска да чете, а щрака на принципа "проба-грешка".

9. Dionys

Май само при мен подсказването не работи. При миналите куестове и във фермата всичко работи. Като вляза в събитието нещата са както на снимката. Затова се подразних и яхнах метлата. Спорна игра и приятен ден на всички!:)

eva-mina likes this.
  10. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Понякога играта бавно зарежда "надписите". Минавам на друго поле, друг, занаят или рефреш и се показват.

11. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Много правилно си яхнал метлата.И много правилно в другия си пост изреждаш нещата,които трябва да направи играч в последно време за да не обърка нещо в тези творения/мазохистично-извратени/. Инфото за тях расте в геометрична прогресия и няма да се учудя,ако скоро добие размерите на енциклопедия.Да оставим това,че е толкова объркано и променящо се с минути.Нека добавим и брутално претрупаните задачи, с какви ли не условия и СПИРАЧКИ ,като маймунека с осемчасовия динамит...Толкова ли е трудно ,във самата карта със задачи да бяха поставили и по ЕДНА ЦИФРА до всяка от малките задачи?! Да в картата на инфото има цифри,но в картата на играта ги няма....и започва едно тичане игра-форум,питане,подигравки....А можеше, само с едни цифри всичко това да бъде избегнато.И време,и нерви,и писане по форума.И това не е само за тази задача,може би от година нещата стават все по-претрупани, да не говорим за маймуняци,които 8 часа се опитват да гръмнат .Е това последното, пък мен ме вади от обувките,както и разделянето на 100 на части на новото пълнолунно поле,всяка част отваряща се с отделна задача,която пък от своя страна е с 15 допълнителни задачки..... Евтин , пошъл и обиждащ ме тарикатлък,който цели да ме накара да седя повече във фермата,или пък да си купя някоя кошничка. Ще ме хванат за динамита,може и за пикела/ 8часов/ за последното!
    Вярно ,че е зима! Нощите са дълги.Рибите спят.Има доста празници...
    Но пък хората са измислил за това: приятели,близките ни хора,книги,НВО и не на последно място-свинската пържола и червено вино!!!

Така,че и аз играя това-хаотично и без никаква цел.Даже на основното поле съм на големи полета.Само от време на време пускам на маймуняка и овнето реклами за разхлабващи медикаменти...жал ми е за тях.

DAN63, mell, vavi90 and
  12. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Много смотано събитие, което изиграх по възможно най-смотания начин! Току-що установих, че съм имал всичко необходимо, сложих цъкалките и обрах първата реколта от реда... Спирам да се занимавам с този евент и дано по-бързо да го забравя!

13. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Не виждам какво толкова трудно има да си отворя форума на ФАЯ, който много удобно се отваря в отделна страница и да си го поглеждам отвреме навреме. Даже и без гледане във ФАЯ става. Избирам си пътечки по точките, кликам на задачите, вижда се какво е необходимо и какво ще спечеля и това е. Не мисля, че събитието е хаотично, само защото има повече от един начина за изпълнение и на всеки е предоставена възможността сам да решава кое, как и защо ще избере. Друг е въпроса, че наградите не си заслужават и са кон за кокошка и не са съобразили времето на динамита и пикела. Предпочитам този тип евент пред тези на случаен принцип, като заровете например само да сложат по-добри награди или да намалят искания ресурс.

Last edited: Dec 8, 2017
  14. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Ти така разбираш "лесното",това е твоят избор...
    Ще спра до тук,защото ще стане много,ама много дълга дискусия,която няма,как да не засегне някои играчи.Впрочем точно това "лесно" е причината по която се чудите в една друга тема за "новите играчи" и какъв малък брой от тях продължават играта. В темата за водопадите Кобрети споменаваше ,че с форума и тона в него сме изгонили децата от играта. Може би има право,но за малък процент от тях.Основния процент от децата ги изгони БП.

15. SmetAnka

SmetAnka Напреднал

Бат Ръмбо даде сокол:D;)

16. tani1980

tani1980 Полубог

Още само една антилопа да докопам... :oops:

Най-после, спирам да рева за проклетите антилопи. :p

Last edited: Dec 8, 2017
  17. Doremi

Doremi Старши болярин

Олеее, ужас, ужас. Мислех сега да погледна евента и какво може да взема от наградите, обаче мнооо засуканоооо, ооооо и утре е ден. Ама какви са тези евенти, дори не ми се чете вече! Искам да си почивам с играта, нямам нужда от поредния брейнсторминг.
    Не стига, че ни инжектираха фентъзирамата, ами почнаха дюбидюс да ни товарят като магарета.
    Днес чета "стари вестници", чак сега намирам време.
    :p
    Хехе... Да не си станал ШашФермер?

18. Dionys

Много хитро се опитаха да ни врътнат с трите часа бейби бум. Признавам, беше добър опит, но само опит.:)

19. 0246

0246 Обитател

Кой ме би по главата да го започвам тоя евент :( Имам спешна нужда от Карнавала - кога ще има пак?

..koni.. likes this.
  20. SmetAnka

SmetAnka Напреднал

Много се извинявам ако вече е обяснено, но как се взимат 32 и 33?:)