Евент селекция Връх "Перко"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnuk, Dec 5, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. bim177

bim177 Обитател

Леден пикел от къде се получава ,че нещо не схващам?

2. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

А ако спестиш 10 карабинера и 3 петнисти кози, ти трябват 2000 маргаритки повече.
    Т.е. 260 карабинера=520 с.х. и 5400 маргаритки.
    От 24 задача - дава цъкалката, която на 8 часа дава по 1 пикел.

bim177 likes this.
  3. bim177

bim177 Обитател

Благодаря за бързия отговор , дано докарам до 24 задача :)

4. zaretomal

zaretomal Стажант

Привет и от мен.....Не разбрах батута само от каде да го взема!?Моля за помощ:(:oops::music:

5. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Динамита пък идва от 4 задача, отново цъкалка, която на 8 часа дава по 1 бройка.

6. nina7878

nina7878 Стажант

извинявам се - а какъв е пътят до 24 задача - трябва да мина всички задачки от първата картинка ли - за да ме пусне нагоре да катеря

7. KAtanasova

KAtanasova Guest

Moжеш да стигнеш до нея както искаш, само е важно да следваш пътечките от точки.
    Примерно можеш да минеш задачи 1, 2, 4, 6, 22, 24. Можеш и от задача 6 да минеш на 8 и после на 24. А можеш и 20, 21, 22, 24.

nina7878 likes this.
  8. KAtanasova

KAtanasova Guest

1бр. на случаен принцип от изброените:

( 1 Kъдрава кукувица, 1 Дългоух заек, 1 Кафява кокошка, 1 Кафява крава, 1 Прилеп албинос, 1 Кафяво прасе, 1 Петниста коза,
    1 Хафлингер, 1 Сиви врани, 1 Капуцинова маймуна, 1 Зеленоглава патица, 1 Ему, 1 Риба клоун, 1 Домашен пуяк, 1 Снежна камила, 1 Кафява овца, 1 Дзен панда, 1 Пчела дойка, 1 Диво магаре, 1 Хамелеон треньор, 1 Белочела гъска, 1 Бобър албинос, 1 Далматинец, 1 Петниста мишка,
    1 Дървесна жаба, 1 Таби котка, 1 Призрачен паун, 1 Късомуцунеста мечка, 1 Звездичка, 1 Златен банан)

krassimira likes this.
  9. plam4i

plam4i Прохождащ

Къде са цъкалките

10. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Кои цъкалки? Тези, които дават динамит и пикел или четирите за реда?
    За реда са на 27, 31,47,53-та задача....47 -ма и 53-та са в пещерите, другите две с динамит и леден пикел на 4 -та е динамит на 24 леден пикел

[​IMG] [​IMG]

Ето и пътя за вземане на реда и цъкалките:
    Първо трябва да се вземат динамита и ледения пикел защото ще трябват за по-нагоре и няма откъде другаде да се набавят...изключвам покупка на най-голямата кошница.
    20-та десет карабинер
    21-ва три петниста коза
    22-ра една бяла крава
    24-та пет орел - получаваме цъкалката даваща леден пикел

От там продължаваме за цъкалката КАБУМ даваща динамит, с който разбиваме входовете на пещерите.

8-ма 20 карабинер
    6-та четири петниста коза
    4-та 20 риба - получаваме КАБУМ....

Продължаваме да играем за цъкалките за реда, които са 4-ри броя

Първа цъкалка
    23-та един динамит, влизаме в пещерата
    46-та 80 карабинери
    47-ма три прилепа ненаситник - получаваме първата цъкалка - Пещерна изненада

Следва втора цъкалка
    има два варианта
    първи вариант, който е за предпочитане, защото 55-та задача задължително трябва да се направи за да се вземе реда.

9-та един леден пикел
    55-та две черни кози
    26-та - 2000 планинска маргарита
    27-ма две ангорска коза - вземаме втората цъкалка за реда Бутилка балончета

втори вариант

25-та двайсе карабинера
    26-та 2000 Планинска маргарита /растението на евента/
    27-ма две ангорска коза - взимаме втората цъкалка за реда Бутилка балончета

Следват: трета цъкалка
    28-ма 55 карабинер
    29-та 1 летяща коза
    30-та един леден пикел
    31-ва 4 броя коза джудже - взимаме третата цъкалка Весел ски лифт

Четвъртата е в една от пещерите
    9-та един леден пикел, /ако не сме я направили по пътя за втората цъкалка/
    10-та 20 карабинер
    11-та 1400 планинска маргарита
    13-та един динамит разбиваме входа на пещерата
    от там има два варианта

първи вариант
    54-та 10 карабинера
    53-та пет мечки - получаваме четвъртата цъкалка Здравословна хапка

или втори вариант, който е за предпочитане заради наградата на 52-ра задача - 5 зловещи тайнствени дървета "Призрак"....
    52-ра 2 кафяви прилепа
    53-та пет мечки - получаваме четвъртата цъкалка Здравословна хапка

За реда е ясно той е на върха
    ако не сте отключили 55-та по пътя за втората цъкалка трябва да я отключите
    55-та две черни кози
    14-та един леден пикел
    16-та козелът Рамбо
    18-та 75 карабинери
    19-та две Белобузи гъски - взимаме ред в небесната градина "

Това е пример, може четвъртата цъкалка да вземете втора или първата последна и т.н. в зависимост от ресурсите с които разполагате, но в общи линии... ТОВА Е ТО.

Last edited: Dec 7, 2017
    pepa551, Doremi and ENERIDA like this.
  11. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Doremi likes this.
  12. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Толкова хаотично и несериозно не си спомням да съм играл някога! Накрая ще видим какъв ще е резултата...

13. tani1980

tani1980 Полубог

Ей няма антилопи и това е.Някой на 39 пазар има, че да ми продаде?Може да се разберем на лични.

14. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Антилопите трябват за едни 8 бр. СХ, която може и да се пропусне, не е междинна награда.
    Но пък кой ги дава тия 8 бр., с мп не могат да се купят, и тоя момент го има.
    П.П. Не съм на 39-ти, иначе бих натирила животинките към пазара.

Пума~` likes this.
  15. -niksan-

-niksan- Обсебен

Реших ,да си дам почивка,от колкото ,да си тормозя главата из тези кози пътеки:p

eva-mina likes this.
  16. milkoga1

milkoga1 Господар

Ако още някой попита де е динамита и пикела, пък и някой вземе да обясни.... Аз дето не играя евента, че разбрах къде са намират. Ми четете бе хора, не е толкова трудно четенето (поне за повечето).

17. tani1980

tani1980 Полубог

Малиии, ами не четат хората какво да се прави...

milkoga1 likes this.
  18. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

На мен ми е чудно как намират темата за евента да питат това и онова, като даже не е в точния раздел, а немогат да отворят ФАЯ, където всичко си пише ясно и няма да чакат някой да отговори....o_O

[[Fermerkaa]] likes this.
  19. Dionys

Dionys Кандидат за признание

Някои неща, които в евента лично мен ме дразнят! Те са свързани с интерфейса, направен във вероятно побългарената версия, но може и да бъркам. Но, нека го споделя за да ми олекне. За необходимите селектирани инфото е много зле скалъпено. Обяснявам много, ама много простичко. Влизаш да изпълниш задача, и какво виждаш: необходими: еди колко си , налични - толкова. Ама какви са :черни, бели, сиви, небесно-керемидени селектирани видове не пише. За да ги разбереш, трябва да влезеш във форума, да се ориентираш къде се намираш, после да прегледаш номера на задачата в таблицата, да видиш какви са необходимите, да се върнеш за да ги произведеш или да купиш. Гадост и демотивация. Е това е. Приятна вечер и спорна игра. Е нямам навика да си принтирам или записвам на лист задачите. Признавам го.

20. biberon4o25

biberon4o25 Активен автор

BUTTERFLAYS and mushnuk like this.