Евентуален бъг в ПиТ!?

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от The.Farm на 22.10.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. The.Farm

The.Farm Болярин

Какво е "Производство на фъстъчено...". Пуснато е в системата на ПИТ в "размяна". Мислех си че става въпрос за Фабрика и си произведох една за да направя сделката. Но не... Пише ми че нямам такова "производство на фъстъчено". Бъг ли е това. Или има някакво друго производство за "фъстъчено" за което не знам!?

Ами да, сам си отговорих вече. Има го в системата, не е премахнато и се дублира с "Фабрика за фъстъчено масло". Явно не е оправено при промяна на оборите и работилниците на слоновете при промяната, когато беше селекцията им. Докладвайте, че не може да се осъществи сделка, когато заплесите избират старото производство!

Аман ве, щИ се обадя на адвокатите ми, да обсъдим конкретното обезщетение за пропуснати ползи, пфу-у. xD

Последна редакция: 22.10.17
    mell и -georgi88- харесват това.
  2. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Известно е още от събота но няма да се промени за това издание.

3. -niksan-

-niksan- Обсебен

Аз съм адвокат,да ти защитавам правата ,срещу 10 харита можеш да ме наемеш;);)xDxD

The.Farm харесва това.
  4. The.Farm

The.Farm Болярин

Десет харита, какво-о!? Или както казваше вездесъщият Жоро, ценен кадър от БМФ, когато му поискаха 25 грузински лари (към десет евро) да си плати таксито. На Жорката само дето не му изскочиха зъркелите и крякна в ухото на шофьора "Что, ты с ума сошел!". Онзи само дето не катастрофира. Ех, Жорка, Жорка-а, липсваш ми темерут! Та, какво викаш, десет харита-ларита, а!? Что, ты с ума сошел! ;)xD

-niksan- и milkoga1 харесват това.