Дърво при преминаване на ниво 201

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от лудакрава1 на 18.2.19.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

При преминаването ми от ниво 200 на ниво 201, ми изписа някакво тайнственно дърво.Не го намирам.И не знам къде да го търся.

.TAINNA. харесва това.
  2. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Това е кутия (Изобилие от тайнствени дървета), получава се при всяко преминаване на ниво, след ниво 200. Повече инфо можеш да намериш тук...

https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Кутии-с-Изобилие-от-награди.14577/

Търси я в менюта с вазичката, консумативи.

лудакрава1 и .TAINNA. харесват това.
  3. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Явно съм го отворила но не съм разбрала какво точно съм отворила.Благодаря

4. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

При мен кутията се появява най-вдясно сред консумативите (при селекция по ниво), така че може и да не си я отворила. Провери си за всеки случай всички консумативи, може да имаш късмет и да ти се падне някоя гигантска секвоя или лалогулдени.

лудакрава1 харесва това.
  5. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Ми едва ли .Отворих всички кутии... Ноне разбрах :oops: Такива кутии има на всяко седващо ниво или само веднъж е?

.TAINNA. харесва това.
  6. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

Сега то късмет... При 222 ниво досега не ми се е падало нито секвоя нито гулдени. П.С- при стъкчетата търси

.TAINNA. и лудакрава1 харесват това.
  7. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Там имам един билюк стръкчета за люпене.Бе важното е , че разбрах де еxDxDxD

.TAINNA. и DILQNADELI харесват това.
  8. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

ако е това падат се Яйчени[​IMG]

.TAINNA. харесва това.
  9. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

За всяко следващо ниво ще я получаваш.

.TAINNA. и лудакрава1 харесват това.
  10. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Не това го нямам.Други са...От обикновенните

.TAINNA. и DILQNADELI харесват това.
  11. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Ейййй ще станем богати, с толкова дарове xDxDxD

.TAINNA. харесва това.
  12. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Късметлийка. На мен ми се паднаха цъкалки за украса с празна торбичка. Нито ТО, нито нещо друго. Място за украса нямам. В склада имам много такива :)

DILQNADELI харесва това.
  13. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

От тази кутия се падат следните неща:

1 бр. на случаен принцип от изброените:
    3 Загадъчно стръкче, 3 Загадъчно стръкче, 3 Тайнствено дърво „Мистрал“,
    3 Тайнствено дърво „Гибли“, 3 Тайнствено дърво „Рио“, 3 Тайнствено дърво „Рейн“,
    3 Тайнствено дърво „Меконг“, 3 Тайнствено дърво „Уеле“, 3 Тайнствено дърво „Ганг“,
    3 Тайнствено дърво „Юкон“, 3 Тайнствено дърво „Урал“, 3 Тайнствено дърво „Анди“,
    3 Тайнствено дърво „Атлас“, 3 Тайнствено дърво „Каирнгормс“, 3 Тайнствено дърво „Кавказ“,
    3 Тайнствено дърво „Лхотце“, 3 Тайнствено дърво „Ери“, 3 Тайнствено дърво „Байкал“,
    3 Тайнствено дърво „Богория“, 3 Тайнствено дърво „Мондзее“, 3 Тайнствено дърво „Мондзее“,
    3 Тайнствено дърво „Бенани“, 3 Тайнствено дърво „Дива роза“, 3 Тайнствено дърво „Пепеляшка“,
    3 Златно тайнствено дърво, 1 Супер гигантска секвоя, 1 Гигантска секвоя на Мими,
    1 Турбо гигантска секвоя, 50 ЛГ

.TAINNA. харесва това.
  14. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

Знаем ние какво се пада, но не забравяй (на случаен принцип)
    Да от толкова яйца гледаш съм и закудкудякала, не че няма да им намеря мястото.

.TAINNA. харесва това.
  15. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

За цъкалките обръщам внимание... Иначе, ако се вгледаш в постнатото от мен, случайния принцип е на втория ред, така че не разбирам много, защо ме апострофираш.

16. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Може и да съм объркала кутийките, но една ми даде звезден храст. Цвъкна една звездичка и умря. Превърна се в ненужна декорация. И още 2-3 така ми се падаха не помня какви бяха

лудакрава1 и fermer4etoo1970 харесват това.
  17. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

лудакрава1 Във вазичката раздел консумативи ще го намериш:
    Screenshot 2019-02-18 at 14.50.56.png

лудакрава1 и .TAINNA. харесват това.
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.