Дискусия: Open Beta версия чрез Unity

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Sep 28, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. .water.

.water. Обсебен

Не знам какъв ми е компа ,но никъде нямам проблеми детето цъка къде къде по тежки игри и върви на фурия ще ме извиняват БП ,ама да си оправят бъркотията ,която са сътворили компа си не пипам заради тях посмъртно.

2. pineapple87

pineapple87 Майстор

Абсолютно съм съгласен, че не следва такъв вид игра да е толкова тежка за компютъра. Да моя не е изключително нов, но параметрите му не са за подценяване, а когато се стартира Unity започва едно задъхване, включва се вентилатора на секундата. Паметта почти на макс, CPU хвърчи. Това нормално ли е, още си чакам отговора.

Windows 10, 64-bit
    Intel I5-4200U
    4 GB RAM

.TAINNA. likes this.
  3. mimi123123456

mimi123123456 Главен болярин

Компа ми е още по-стар и изобщо Unity не тръгва. Стоят двете овчици на 100% , че дори и не помръдват.

.TAINNA. and mell like this.
  4. -niksan-

-niksan- Обсебен

Сега за да играем FARMERAMA трябва да си купим нови компютри лаптопи,на ли играта беше безплатна.:cry::cry:
    Сега какво излиза ,нови лаптопи сигурно трябва да си купим,нов телефон,може би и таблет:cry:
    Преди много години така една игра ме загуби като играч,идва времето и на фермата ,да ме загуби като играчxDxD

5. stoeva

stoeva Подрастващ автор

Здравейте, реших и аз да споделя моето мнение: от любопитство и аз влезнах първия път може да се каже без проблем и то значително бързичко, после като видях някакви размазани букви и бавното цъкане честно да ви кажа отказах се защото беше осем вечерта и може би тряваше да стоя до 12 вечерта и си минах на ффлаша и се оправих за около час, днес се опитах отново но зареждаше много бавно тези овце с количката си стояха на уж на 100 а ми се появиха само два бутона от двете страни и се отказах отново. Оставете го така както си е сега всеки да има избор къде да си играе: който иска новото, който иска старото. Приятни забавления с играта на всички

6. siluett

siluett Прохождащ

Your browser does not support WebAssembly.
    OK
    на сив екран
    хром

.TAINNA. likes this.
  7. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Пробвах и аз при мен е ок всичко само малко графиката е дразнеща, но ренцо е под всякаква критика, на балоните не ми отчете нито един гръмнат балон е и без това не мога да го играя но поне по 5 точки вземах а сега 0. на барометърът превех по 15 точки сега едва 5

.TAINNA. likes this.
  8. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

xDбарометърът се движи със скороста на светлината

DILQNADELI and .TAINNA. like this.
  9. yanina494949

yanina494949 Кандидат за признание

пробвах и аз няколко пъти само влизам в играта и толкова чакане чакане с панаира е същото ако продължава така и се премахне флаша предполагам много играчи като мен ще се откажат от играта не всеки има възможноста да притежава от новите модели компютри или лаптопи така че помислете и за тези които нямат тази възможност

10. xari_myri

xari_myri Ветеран

флаш-плеара,се спира тотално от първи ян догодина,така че няма как да се играе фермата на него,надявам се да подобрят новата версия да може да се играе и на по слаби компютри,което силно се съмнявам,но до 31 декември има още време.

11. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Вчера пробвах и аз .Влязох през Мозила и всичко бе ок. Ренцо дори и не съм помисляла да играяДнес изобщо не ми зареди, изклатиха се агнетатата и до там.Смених още два браузера ефекта е същият -демек нищо.Компютър нов няма да купя.Ако не си оправят бакиите ще загубят много парички

12. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Ако е само за влизането,опитай, до като се клатят овнетата, да рефрешнеш.Второто влизане е много по-бързо./с Лисицата/ Поне при мен е така.Процесора е Пентиум,рама е 8,видеото -споделено/ слабичко/ Опитах панаира,не видях проблеми,Нооооо :
    По полета е УЖАСт! Дали с растения,дали с дървета,дали с цъкалки . Не ми се правят снимки,а и ходене при психиатър,за да го обясня. "kismit" е описала много добре проблемите , а тя е "стар" и знаещ играч.Един от многото,които не пишат/много/ във форума,но познават играта, от на началото й.

П.П. Нека не бързаме с изводите,все пак е тестова версия,НоооооооооооxD

13. pineapple87

pineapple87 Майстор

Така е. Все пак се води Бета версия и е нормално да има проблеми, които след време ще бъдат отстранени. Просто трябва търпение. Дано и програмисите също намерят правилните решения.

-helixme4o- and .TAINNA. like this.
  14. mimi123123456

mimi123123456 Главен болярин

Днес пробвах играта от чужд компютър- новичък с добри параметри. Никакъв проблем със зареждането, играх няколко игри на панаира, разходих се. Но уви нямам възможност да си закупя и аз такъв, при наличен работещ комп в къщи.
    Надявах се , че след първото влизане ще успея и от моя , но не се получи.

sm0uk3r71, -helixme4o- and .TAINNA. like this.
  15. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Да бе! БП нали не мисли, че милионите му играчи със сателитките барабар ще си купят нови компоти опааа компютри? >:(
    шепа са тези с добрите параметри. Другите сърбаме тараторчето и рИвем :cry:

п.п. Ама ще го оправят, да знаете ;)

Last edited: Oct 2, 2020
  16. tanyamery

tanyamery Адмирал

Аз пък поне от 3-4 години играя само през таблет "Алкател" и смятях, че бета-версията няма да се отвори, но се случи обратното, проблема който открих аз е със сезона - там ама нищо не е наред. Да пазара е по-различен, но просто не сме му свикнали. Хранех надежди за киното, но там "промо" няма!

.TAINNA. and ka-linka like this.
  17. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

.TAINNA. and tanyamery like this.
  18. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Един малък бонус код от фейса, за това че ни тестват - OBFAUNITY (печели се един пролетен венец).

19. tanyamery

tanyamery Адмирал

Днес Юнитито беше невъзможно за отваряне.

.TAINNA. likes this.
  20. pineapple87

pineapple87 Майстор

Тази седмица отворих Farmerama чрез Unity няколко пъти и мога да кажа, че има съществена разлика. Играта мисли по-бързо, компютъра не се задъхва. Определено има развитие и се надявам Бигпойнт да продължават в този дух и коригират всички съществуващи грешки и проблеми до края на годината.

Искам да отбележа обаче, че се посъветвах в съвета от форума в Официални съобщения и от настройки съм направил графиката на Нормално.

Ще се раздвам, ако и други си споделят впечатленията.

Thread Status:
Not open for further replies.