Дискусия: Farmerama на лед

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от mechopuh78 на 1.5.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. munci1991

munci1991 Обитател

действа

да на същото място, но нова карта

eva-mina, joujoujouj и mushnuk харесват това.
  2. -niksan-

-niksan- Обсебен

Аз ще ти кажа как става,сега на пит го подарявам назаем на някой играч,той го ползва до следващия пит и пак ми го връща,така ще си разменяме;)

eva-mina и [[Fermerkaa]] харесват това.
  3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

еми тогава черпнята е от теб
    :p;):p

П.П. А аз продължавам да игнорирам събитието, само трупам шайби, ще забогатявам от тях, като ги обменят след него xD.

4. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Три пъти заредих и все на една и съща схема ме връща.

5. denislav4o216

denislav4o216 Кандидат за признание

Аз няма да го играя това. Пак както преди, ейййй и един ден не мина !!!! Разкарайте си тъпите събития вече! Нищо няма да пипна повече!!!

6. sco

sco Майстор

Споделете коя схема дава най-много монетки и коя - най-малко. Аз все още трупам растения и изскачащи. Според мен няма да има проблем да се събере ресурс за 30 удара. Друг е въпросът колко и какво иска да накупи играчът.

7. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Дискусия-farmerama-на-лед.16470/page-2#post-132142

8. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

2 игри - 19 звезди. Смятам че 15-а игри общо стигат за да се веме реда. Какви 30 игри, какво чудо ви гони?

9. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Хехе, я пак "сметни". :p

10. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Има някакъв проблем:
    изиграх игра с начално минаване през 4 монети и после взех 8, не ми отчете 12, а 10
    сега минах през 2 и после 8, отчете ми 8
    ЗАЩО?

11. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Като гледам схемите на финала можеш да вземеш между 4 и 7 монетки, зависи къде се прицелиш.

12. milkoga1

milkoga1 Господар

Между 3 и 7 да сме по точни.
    8 на финала наистина няма никъде в схемите.

[[Fermerkaa]] харесва това.
  13. -niksan-

-niksan- Обсебен

Аз съм взел два пъти по 9 един път 8 и един път 10 взех:)
    От 4 игри 36 монети

Последна редакция: 3.5.18
  14. milkoga1

milkoga1 Господар

Да, но това е сбор от монети.Взети минавайки през трасето + тези на финала.:)

15. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Прави сте за съжаление, наистина са 6, явно толкова ми се е искало да взема повече, че съм виждала 8 монети:oops:.

eva-mina, [[Fermerkaa]] и milkoga1 харесват това.
  16. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Вижте какво правят някои:
    Това било от 10-тата карта.
    Номерът да се вземат двете възможни количества монети с първия удар бил чрез жертване на един живот (или каквото там е). Веднъж наляво за 3-те монети, ама в противника и 1 живот по-малко. И втория път за 5-те, вече не в противника (или обратното).

П.П. Аз продължавам да игнорирам събитието, само чета тук и там кой и какво и как.
    xDxDxD

eva-mina харесва това.
  17. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Пустата 10-та схема още не иска да ми излезе...

18. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

аз също вземам няколко наградки повече, особено когато във вратата има еднакъв брой монети, "рискувам 4 неточни" удара, това обаче само ако самите награди са преди вратаря, например на схеми 2, 5, 6, 8...

eva-mina и [[Fermerkaa]] харесват това.
  19. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Да, лесно се прави... Първо вляво за 3-те, като гледаш да загубиш "живот" след като нацелиш монетата, връща те отново в начално положение, но вече с 3 монети напред, Играеш нагоре за 5-те монети и в края за 7-те.

eva-mina, tanyamery, [[Fermerkaa]] и 2 други харесват това.
  20. arseniq1

arseniq1 Обитател

Здравейте и аз го играя и да си кажа много съм добре и с култура и с изкачащи както каза някой май беше никсан през деня късо нощем дълго...Обаче има едно но мен ме е страх да играя тая игра ахаха мн съм зле с футбол не знам дали ще успея ама видях че има много дискуся ще изчета всичко стриктно и тогава ще пробвам.И аз нямам харита няколко месеца играх без тях сега на ПиТ ще си поискам дано някои да се отпусне...аз и на 5 ще съм доволна :D:pобаче в никаъв случай няма да дам дори едно яйчено дърво за хари ще го преживея давам цъкалки но не и дървета с производства :)ако някой е заинтересован да сподели...