Дискусия: Cirque du FARMERAMA

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от mushnu4ka на 17.8.22.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. kakata13

  kakata13 Старши болярин

  Тоя ред е все едно си активирал едно от купчината насъбрали се "здравословно лакомство", ама тя си седи цяла и дори наддава
   
  .TAINNA., -niksan-, tanyamery и още 1 човек харесват това.
 2. -niksan-

  -niksan- Обсебен

  Никога не ги активирам,само заемат слот място.Едно време активирвах постоянно пролетен венец и велигденски мармалад.
  От как въведоха Бонусите с проценти само тях слагам.
  От реда който ми дава пролетен венец съм ги натрупал над 1400 в плевнята.Няма да е лошо да измислят някъде където да може да предаваме такива ненужни неща от плевнята.Не си правя и труда да ги пускам на пазара,няма кой да ги купи.
   
  kakata13 и ka-linka харесват това.
 3. buba62

  buba62 Главен болярин

  Първо обирам цъкалките. С бонусите за проценти в слотовете. След това ги махам и слагам за обори, продукти или дървета, или пъпешова магия. Когато имам от тях. И бера животни, дървета, растения с тях. Няма смисъл да трупат прах в плевнята. Всичко трябва да се използва. Не успявам да им използвам пълноценно часовете, но все пак ги използвам. Така съм го измислила, така го правя. А пролетен венец и тиквичков пай понякога продавам евтино на пазара, намира се кой да ги купи.
  Приятен ден, фермери!
   
  tanyamery харесва това.
 4. -niksan-

  -niksan- Обсебен

  Няма смисъл да премахвам сложените бонуси,защото като изям пинки пай,от 24 часа става над 30 часа да действа .Значи свеки бонус го използвам два дена.Всичките 6 слота без диамантения са заети с бонуси за повече точки ,някой са много малко като бройки,всяко едно търкане е загуба на точки.
  Ако чакам на някакви обори да правя точки и от дървета пра внука ми сигурно ще стигне ниво 300:cry:
   
  kakata13 и червената_шапчица харесват това.
 5. buba62

  buba62 Главен болярин

  За златните слотове не изпитвам недостиг на бонуси, въпреки че ги ползвам веднъж в денонощието. Значи не губя никакви точки от подмяната на бонусите с такива за повече животни, плодове, растения. Подмяната я правя, за да имам повече продукция, за да насмогвам на сезона и т.н. И да се опитвам да използвам всичко, което предлага играта.
  Но всеки играе неговата си игра, моята игра не е гонене на ниво 300. Не съм цъкалкова ферма с единствена цел точки.
   
 6. -niksan-

  -niksan- Обсебен

  Има бонуси който са много малко
  дори днеска похарчих последния от сребърния слот.сега за единия слот нямам.Ще отварям сандъци от там надявам се да се паднат.
  Не си губя времето за животни.Сега като бях на почивка влизах сутринта да си обера фермата.
  Повече не ме интересуваше.
  Само на пит влизах малко повече .
  Когато искам да извадя повече реколта знам как да го направя
  Особено когато сеех за читалището.Много плевни намаляване на времето за супер тор ,тор на мими .за 24 часа реколта над 60к и 70 к ,на растения които бяха с времена над 15 часа.
   
 7. beti06

  beti06 Кандидат за признание

  Да, това е реда с музикалните кутии, но той е от преди 10 години, а аз имам само 1 от тях и никога повече не се пуснаха или поне аз не успях да си ги набавя. Имам много редове, които седят празни заради 1 цъкалка и пак от никъде не можеш да ги набавиш( дори и на ПИТ)-толкова ли е сложно да се пускат , дори и с ЛГ цъкалки от по стари периоди и играчите да имат възможност да си подредят фермите!?Много от нас търсят цъкалки като Стачка, Пикиране и т.н., които са от одавна отминали игри и редовете не дават Бог знае какво, но стоят полу празни и са дразнещи...Почти не пропускам куест, но редовете едни и същи - за ТО, за някакви проценти и трябва да си вземеш отпуск, за да ги следиш да ги обереш в точния момент...Играч съм на играта от повече от 10 години и честно казано по някога си мисля, че вместо да се развива фермата, цикли на едно място. Дано наистина се задействат и сложат редове, който дават техника, че без нея е жива закъсвация, както и да се пускат периодично цъкалки от стари куестове!
   
  ..koni.., Bamze, [[Fermerkaa]] и 4 други харесват това.