Дискусия: Cirque du Farmerama

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 17.7.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. pet1r

pet1r Стажант

а розовото желе вече не намалява ли времето за селекция - гледам че не действа

2. tanyamery

tanyamery Адмирал

Ми не е възможно....... какво е най - краткото време при теб, след изядено желе?

3. pet1r

pet1r Стажант

сега ми го намали като заредих . но тези от 2 часа на обяд още не са готови,
    не знам какво става

4. pepa551

pepa551 Анализатор

Да не би да е заредено преди да е изядено, или да са използвани по малко парфюми.

5. milkoga1

milkoga1 Господар

Уж нямаше, нямаше пък накрая и това изцъкахме..:)

.TAINNA. харесва това.
  6. pet1r

pet1r Стажант

май така направих , благодаря

pepa551 харесва това.
  7. -niksan-

-niksan- Обсебен

xDxD

8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Най-сетне и аз се нареждам между приключилите. Че и някакви баха животинки останаха в плевнята, и СХ-та може да се каже, че не е пипната. (Само горките ми Харита голям зор видяха, но пък се справиха добре xD.)

elliss_bg, kakata13 и Пума~` харесват това.
  9. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

..... и 1 голяма ракия ако добавиш ........ и други ще събереш xD

.TAINNA., Пума~`, kakata13 и още 1 човек харесват това.
  10. bubolina8

bubolina8 Комисар

И аз приключих остана ми водовъртежа да довърша!

11. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Приключих събитието, накрая се наложи да ръся малко СХ, нали си нямам Харита... В тази връзка си направих малък експеримент с "рисково" селектиране + използване на по 4 бр. луксозни парфюми за всяко от тях. Без да навлизам в подробности, резултатът е следният: от 29 селекции 8 прескока нагоре, от които 6 с по една стъпка и 2 с по две. В стойност крайният резултат е: използвани селектирани на стойност 2 262 000, получени селектирани на стойност 1 971 700 или в крайна сметка - 290 300. Най-големи са загубите от щрауси, прасета и патки, а печалби имаше при селекция на овце и пуйки. Разбира се, резултатът от експиримента е неангажиращ, но го споделям като факт за интересуващите се.