Дискусия: 24-часов тест на Unity и 48-тест на Unity

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Nov 20, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

натисни двете плевни и предложенията се събират

tanyamery and .TAINNA. like this.
  2. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

може би си по-малък акаунт. С .water. сме съседи. Тя е много високо ниво, с много силна ферма. Не знам дали това има значение, но мисля, че по-ниските нива, които са по-слабички от големите силни ферми, може да имат по-малко или никакви проблеми. Може и да греша. Само изразявам моето мнение. А може наистина при някои играчи всичко да е добре. Дай Боже при всички да се оправи.

3. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

xDпо-голяма е от водата

.TAINNA. likes this.
  4. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

xDxDxD и аз нагазих без ботуши, боса xD

Извинете моля :D

5. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

освен проблема със лапането на мармалади и бонуси и при мен е така. с мозилата цъкам

.TAINNA. likes this.
  6. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

В какъв смисъл са ти проблемите с мармалади и бонуси?

7. Tsveti3107

Tsveti3107 Стажант

Влизам с мъки.Сутринта 1.30мин докато обера обори и сложа работилниците .УЖАССС!!!! ама не се отказах.Занаятчийския квартал не работи.Нищо не може да произвежда.ЗА обиране на ръка е мн изнервящо.Ако януари е така направо се отказвам

tanyamery likes this.
  8. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

sm0uk3r71, *GRACIELA1616*, как го правите, момичета? какво да направя, за да играя през музила?

9. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

зарежда с рефреш, иначе не:eek:

нищо не правя

.TAINNA. likes this.
  10. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Установих нещо - при включена анимация растенията и дърветата си върнаха вида, не изглеждат вече като току-що посяти.

11. .water.

.water. Обсебен

Зарязвам всичко ще вляза след 14 часа.Много неща имат значение ,но като гледам по-голям е процента на тези,които имат проблеми.Не смятам да хвърлям шапка пари за нов лаптоп или комп само ,защото някой не си е свършил кадърно работата.Както каза Пепеляшка ще си търсим алтернативни забавления.И благодаря на БП за предложението докато чакам цяла вечност да зареди на един крак да пея песничка и аз им предлагам същото докато чакат да влязат кинти в сметката им с този ужас ,който са сътворили.

-niksan- and .TAINNA. like this.
  12. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

върнаха се дърветата китките не , след 20 мин ще видя китките дали ще цъфнат, 5 мин преди да цъфнат са върнаха

Last edited: Nov 25, 2020
    .TAINNA. likes this.
  13. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

аз не изключвах анимациите от самото начало на юнити. И да, растения и дървета не изглеждат като току-що посяти, а носмален изглед. Само че бавно се визуализират.
    Оправили са влизането в играта с музила и хром. Слава богу, ще си джиткам с музилата :)

14. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

е пак бутнаха анимацията на китки и дървета

.TAINNA. likes this.
  15. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

сега при мен е добре :p

Обаче не мога да пусна правене на ЯМЧ повече от 9 бр. От 10 нагоре бутонът за стартиране на процеса е тъмен все едно нямам продукти, а имам.

и пуснах 9

16. buba62

buba62 Главен болярин

Успешно и сравнително бързо обрах тази сутрин, т.е. съвсем малко по-бавно от преди.
    Да, да, но не ми допада, че при всяко влизане на пазара трябва да натискам и това за бахамарама

.TAINNA. likes this.
  17. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

На пазара в секцията Занаятчийски няма никой. Празно навсякъде. И на пазара, и моите неща в плевнята.

п.п. Ааа там има две къщички: в лявата няма нищо за занаятите, а в дясната се показаха.
    Може ли някой да ми обясни какво означават двете къщички на пазара? Лявата е със зелен покрив, дясната е със жълт. Допирам мишката, но не ми изпизсва коя за какво е

18. mushnu4ka

От картинката се вижда, че нямаш "основата", т.е. съставката "чатни".

Неща от основна ферма и неща от бахамама.
    https://board-bg.farmerama.com/threads/Пазар-чрез-unity.20337/

19. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

чатнито, или друг продукт, ако липсва, трябва да е червен нали? сега не се разбира нищо. Може ли да ми обясниш как се разбира, когато някой продукт е недостатъчен или липсва?

п.п. проверих в плевнята, имам още 1 чатни. Значи 10 е било възможно, но не ми го даде

20. mushnu4ka

За мен синьото плюсче беше индикаторът, че нещо не достига.

.TAINNA. likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.