Дискусия: 24-часов тест на Unity и 48-тест на Unity

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от mushnu4ka на 20.11.20.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
 1. georgi785

  georgi785 Младши експерт


  наистина това сияние е досадно-при мен анимациите са изключени-ама сияниета тц:pстарото меню си беше добре-това наистина е гадно-що им трябваше да го сменят а:music:
   
  -niksan-, Tsveti3107 и .TAINNA. харесват това.
 2. cerecelko

  cerecelko Подрастващ автор

  Е**** и УЖАСА !!!
   
  ella, Tsveti3107 и georgi785 харесват това.
 3. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Брах преди малко врани, сови, дракони и т.н. И понеже анимацията (въпреки че е настроена на изкл.) работи - ужасТТТ, стълпотворението на толкова много летящи гадини на едно поле ми взе акълЯ xD.
   
  tanyamery, kakata13, -niksan- и 3 други харесват това.
 4. slavco19644

  slavco19644 Стажант

  аз мисля че след толкова години положен труд и малко пари да се отказвам.всичко е бавно и объркващо.съжалявам но ще изчакам ден два и отлитам.вече не ми е интересно с всичките сривове и бавно зареждане.

  мисля че ще загубят поне 50 процента от играчита.
   
  Последно редактирано от модератора: 25.11.20
  kakata13 и -niksan- харесват това.
 5. georgi785

  georgi785 Младши експерт

  Ако можеш да предадеш че излагацията е голяма-супер:Dнищо не работи както трябва:mad:За да проработи това нещо им трябва поне година май:pСлагам стрелката върху розовия козарник-надписа е нормален-обор за кози розов-а отстрани картинката е пак на тикваааxDСмятам да приключа с лудия тест и ще изчакам до утре до 2 часа и искренно се надявам теста да е приключил.И да си върнат старото меню на Пазара моля-това за нищо не става:mad:

  Че и повече
   
  Последно редактирано от модератора: 25.11.20
  -niksan-, yannisz и .TAINNA. харесват това.
 6. gift777

  gift777 Подрастващ автор

  Блещукането на дърветата е ужасно . Играта зарежда бавно което е недопустимо при положение ,че съм с геймърски лаптоп и не би трябвало да е така. Анимациите са пълен ужас също . Не мога да си обясня как така играта ми товари процесора толкова много , при положение че играя наистина много тежки игри дето искат големи параметри и пак не форсира така. Този път бигпоинт дадоха всичко от себе си . Да имаш златна мина и вместо да копаеш златото - заравяш мината. Други алтернативи ???? Шегувате ли се бре хора...... няколко месеца не могат да вкарат в час Юнито , ние ще се надяваме друго да сложат , ако до Декември не го оправят. Чакай от умрял писмо . Графиката няма смисъл да се коментира.... С блещукането толкова ни ослепихте , че спряхме да виждаме какво всъщност играем сега !?
   
  -niksan-, Tsveti3107, fiorenti и 3 други харесват това.
 7. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  Полунощ отдавна мина и ще ходиме пеша :music:най-сетне успях с хиляди зорове да махна всичко, да освободя полетата и да насея дива роза до вечерта. И острова оправих, но беше голяма борба, голямо чакане. Моите анимации не са спряни. Сега по тях се ориентирам. Играта замръзва и анимациите спират. Все едно играем на Стой-млък xD След известно време се отпушва и всичко тръгва за кратко. Така се дебнем със замръзването, докато наглася всичко за вечерта. Трябваха ми повече от 40 мин за елементарни дейности, които отнемат не повече от 10-15 мин. Другите кусури колегите са ги извадили на показ, няма да ги повтарям. Само ги потвърждавам. Да видим сега какво ще правят с теста. Хората си легнаха, лягам си и аз. Кой ще им товари системата не знам. А ръмженето на компа, виенето на процесора продължава. Работи на много високи обороти дори да съм пуснала само форума без играта. А с играта става ужас. Казвам това, за да може БП да си види цялостно нещата, а не тук пипнали, там не пипнали.
  Лека нощ.

  п.п. Пропуснах и допълвам. Все още стои нерешен проблема със зареждането на основната страница на фармерама в музила и хром. Излиза надпис на бял фон:
  Secure Connection Failed
  An error occurred during a connection to www.farmerama.com. SSL received an unexpected Application Data record.
  Error code: SSL_ERROR_RX_UNEXPECTED_APPLICATION_DATA
  The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
  Please contact the website owners to inform them of this problem.

  За сега се налага да играя през опера.
   
  Последна редакция: 24.11.20
 8. yannisz

  yannisz Стажант

  Лесно влязох, играта бързо зареди. Оттам нататък кошмар. Мърдащи и бляскащи животни и дървета, изядоха ми очите; пазарът е катастрофален, абсолютно не можах да се ориентирам кое как става. Исках да си купя храна за морски кончета, но колкото и да се зверих в екрана, не успях. Сега ще седят гладни... поне до утре. :)
  Играя играта от около 7 - 8 години, но ако не я оправят, така че да ми е удоволствие, а не тормоз, ще ме загубят. :(

  P.S. Отварям я на Microsoft Edge
   
  Последна редакция: 24.11.20
  .TAINNA. харесва това.
 9. -sindi9-

  -sindi9- Кандидат за признание

  Не мога да купя нищо от магазина.С това унити играта е кошмарна.Един обикновен охлюв е по бърз от нея .
   
  .TAINNA. харесва това.
 10. ka-linka

  ka-linka Пазител

  Тази сутрин, докато обрах цъкалковите полета, изтекоха половината от бонусите. В горната част на полето за дом любимци не позволява да се бере на ръка. В лентата, която отчита бонусите /на същото поле/, не излизат всичките, т.е не мога да разбера като обера една цъкалка с бонус, дали вече действа или не. Открай време бонусът, който дава някаква цъкалка, не се задейства веднага, а трябва да се изчакат няколко секунди.
   
  .TAINNA. харесва това.
 11. ПЕПЕЛЯШКА

  ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

  Като гледам, мъка за всички:mad:, но си мисля, че ако успеят да я забързат достатъчно, ще свикним с промените и друг път са променяли неща, които не сме харесвали, но се свиква.
  И влизането и оправянето е пркалено бавно, дори с комбайн:mad:, не си представям как ще е , ако се налага да обираме ръчно.
  Незнам защо, моите дървета и посеви не показват, че са готови за обиране.
  Ако всичко се оправи, няма значение на коя версия ще играя, нооооо, ако остане такава мъка, ще прекратя работата във фармерамаxD, ще търся друга занимавкаxDxDxD.

  ПП: Отварянето на сандъците също е кошмар, защо на всеки сандък ме връща на начална страница?
   
  Последна редакция: 25.11.20
  tanyamery, yannisz, pile-pale и още 1 човек харесват това.
 12. sm0uk3r71

  sm0uk3r71 Обсебен

  изчезне ли водата и тора узряло е
   
  .TAINNA. и nefertiti харесват това.
 13. nefertiti

  nefertiti Активен автор

  И аз да се изкажа... Ако това ще е така занапред мисля, че голяма част от играчите ще се откажат! То направо не се играе! Зарежда бавно, не виждаш дали нещата са готови, дърветата не се развиват, а си стоят все едно сега са засадени! Графиките на полетата с бонуси едвам зареждат! И с техника нещата не стават по-добри!!! Лично аз се надявам, че през този период до пускането нещата ще се оправят! Успех и търпение, играчи!!!
   
  Последна редакция: 25.11.20
  tanyamery харесва това.
 14. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  Виждам, че е работено нощес. Има още много да се работи по юнити. Описаното от другите играчи до тук тази сутрин ги има и при мен, но намаля товаренето на процесора. За сега няма замръзване и стопиране, както беше през нощта. Ще продължа да наблюдавам, но нямам какво да обработвам, освен острова. Сега видях, че не мога да обера с комбайн животните. Затлачи се, завлачи, завъртя се едно оранжево цвете и след 2 мин. дадох рефреш. После дълго чакане и пак отначало. След рефреша и повторно отиване на острова, виждам оборите обрани.
  Сега за проблема с влизането през хром. Ето как влезнах сега през Хром:
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  Моля разработчиците да обърнат внимание на липсата на защита!
  Снимките съм подредила по стъпките, които следвах, за да влезна в играта без защита - заграденото в снимките.

  Сега ще видя как влизам през музила.
   
  Последна редакция: 25.11.20
 15. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Храна - при животните я търси.
  [​IMG]
  https://board-bg.farmerama.com/threads/Пазар-чрез-unity.20337/
   
  nefertiti, tanyamery и .TAINNA. харесват това.
 16. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  Тествах музила. Абсурд е да зареди https://www.farmerama.com/

  [​IMG]

  От там ме праща да чета https://support.mozilla.org/en-US/k...fox-did-not-connect?as=u&utm_source=inproduct
  и да си оправям настройки. Няма как да пипам фабричните настройки на Уиндоус 10 и на компа, нито на музила. Проблемът е в БП.

  Резултат: играта не се зарежда в Музила
   
  Последна редакция: 25.11.20
 17. .water.

  .water. Адмирал

  Опитах да бера облаците ами то е един голям ужас .Пробвах на ръка заби на единия облак инфото скача нагоре надолу всички декорации продължават да се движат ,а уж съм спряла анимацията (изключително дразнещо).Натискам на поредицата специални тези,които дават %ТО то ми показва съвсем различни редички. Днес явно няма да бера ни облаци ни полето за любимци .Толкова ли не можа този скапан тест да е след празника на реколтата и след края на сезона.Последен ден и не мога да използвам нито % на купата нито токените всичко в канала.>:(>:(>:(>:(:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
   
  .TAINNA. харесва това.
 18. *GRACIELA1616*

  *GRACIELA1616* Младши експерт

  Аз също влязох бързо в играта, при зареждане на полетата има леко забавяне, но е в рамките на нормалното. По въпроса с анимацията на предметите не е изключена, въпреки че в настройките съм я изключила.
  За статистиката съм на гугъл хром.
  Добре е.
   
 19. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Сезон:
  от 15:00 ч. на 30.10.2020 г. до 15:00 ч. на 27.11.2020 г.
   
  .TAINNA. харесва това.
 20. *GRACIELA1616*

  *GRACIELA1616* Младши експерт

  При мен няма никакъв проблем. за 15 минути обрах всичко.
   
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.