Дискусия: 24-часов тест на Unity и 48-тест на Unity

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Nov 20, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. georgi785

georgi785 Младши експерт

Аз реших да не тегля клиента.Това което ме дразни е непрекъснатото презареждане-при влизане в играта,при преминаванеот едно поле в друго.Овците се съдират да си чукат главите по няколко пъти и това не е майтап.Още не съм плобвал да обера.Искам да питам питам-някой работи ли сериозно за оправянето на проблемите:music:

2. baiete

baiete Болярин

Няма клиент , няма клиентки пълна Боза . Както можем да се сетим колегите от БП сигурно работят по проблема :wuerg: . Ще ги изчакам дано стане тази година . Клиента що не става на цвл екран . Аз така стм с очила сега и лупи трябва да си купувам .:oops:

gigi_421 likes this.
  3. georgi785

georgi785 Младши експерт

Не се виждат бонусите от Рошко-нито какъв е дневният бонус-нито какво получаваш.Ще влизам когато мога,но ако продължава по същият начин-ще потърся друга подобна игра.Това не е заплаха,чисто и просто не желая да си късам нервите.Наистина ми харесваше Фармерама и досега я играех редовно с изключение котато ми се прецака лаптопа

4. -sindi9-

-sindi9- Кандидат за признание

някой може ли да каже ,като клиента няма презареждане ,за куеста като сложа харита,как да обновя за пове4е изска4ащи ? как ще става този номер

5. dd88dd

dd88dd Подрастващ автор

Що за идиотизъм е това Uniti, след всеки отворен сандък ме връща в началото. При това положение за да отворя сандъците ще ми трябва около един час. Това е пълна идиотщина.

6. gigi_421

gigi_421 Експерт

Лесно може да се откажат, но пари трябва да печелят.8)

7. nefertiti

nefertiti Активен автор

За да ви е по-лесно там при лупичката на консумативи напишете например "или изобилие, или сандък, или кошница" и тогава сандъците, които имат този текст в името излизат най-отпред и си ги обирате! Успех!

Last edited: Jan 13, 2021
  8. ралицаник

ралицаник Кандидат за признание

От около 30 мин не се отварят полета нито на баха нито на фермата,освен основното поле,много неприятно е не мога да обера на пустото поле,не разбирам защо става така.

9. bubolina8

bubolina8 Болярин

Вчера похвалих клиента,сега е ужас, нито се отварят сандъците ,а и колелото на късмета е забило:cry:

Last edited: Jan 13, 2021
  10. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

-sindi9- likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.