Дискусия: Яйченият фактор

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Apr 11, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Пума~`

Пума~` Ветеран

На мен ми трябват още 300 изскачащи за да взема реда, имам едно обиране, дано да успея. :)
    Може би щях да съм приключил, но едва вчера разбрах, че от острова и дъждовната гора има изскачащи, мислех си, че като не може да се сее и няма изскачащи. :)

bubolina8 likes this.
  2. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

То не си струва бучкането и заниманията за някакви нищо и никакви 3 броя банани. Поне да бяха 30. А то 600 за 3.

3. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

Евента вече е в историята! :D Успех на всички, които още не са го завършили! :)

4. tosh82ira

tosh82ira Подрастващ автор

А има ли начин да се изпращат сезонни подаръци на някой, който не ни е в приятели? Аз не виждам такъв, но все пак да попитам... :)

5. Gold_teror

Gold_teror Напреднал

Има. Отиваш на пощенската станция и пращаш писмо. След това влизаш на изпратени писма и маркираш писмото. Активира се бутона долу дясно добави приятел. Натискаш го и вече може да идеш на подаръци. Дано съм обяснил правилно ;)

tosh82ira likes this.
  6. tosh82ira

Да, но за съжаление въпросния потребител няма свободно място за приятели... Благодаря за отговора!

7. kosibosi63

kosibosi63 Напреднал

Ох......най-после приключих:oops:!Почти бях загубила надежда !Този път с искачащите май бяха прекалили!Успех на всички, които още не са го завършили!

8. -dd76-

-dd76- Редовен

Важно е ти да сложиш отметката както е обяснил Златния-няма нужда да сте съседи-след отметката отиди на подаръци,избери подарък който искаш да пратиш и след като ти излезе списъка с твоите приятели,потърси твоя човек;)

tosh82ira likes this.
  9. tosh82ira

Получи се, благодаря ви!

-dd76- likes this.
  10. Катерина.

Катерина. Стажант

Който вчера си е взел от Ренцо нещо, днес може пак да си го вземе - наградите се обновиха ( без занаят, драконово яйце, гнездо на кълвач и магазин за гмуркачи ).

mushnuk and -dd76- like this.
  11. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

туй ли ти е ника да ти пусна една сова

Луд_Фен and Пума~` like this.
  12. pepa_iveta1980

pepa_iveta1980 Стажант

Може ли малко помощ с великденския медальон, трябват ми още 70, за да завърша играта.

13. Пума~`

Пума~` Ветеран

Приключих вече с евента, все пак благодаря :)

Ако искаш пак може да ми пишеш :D :D :D

Last edited by moderator: Apr 18, 2017
    _aleks1_ and sm0uk3r71 like this.
  14. tjaemili

tjaemili Стажант

В крайна сметка ще има ли удължение на евента с 2 часа, заради проблемите вчера?:(

15. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

За сега нямаме подобна информация.

16. tjaemili

tjaemili Стажант

Благодаря! Жалко!

bubolina8 likes this.
  17. johnnie75

johnnie75 Професионалист

Малко ме е яд, че няма да успея да събера медальоните за предпоследната задача - липсват ми още 448. Редчето е хубаво - но е по-хубаво човек да си почива пълноценно вместо да се занимава с разни ферми. :):):):):) Ако имаше удължаване с един ден всичко щеше да е ОК.

18. Сиси

Сиси Прохождащ

Това ли ти е ника на фермата?

19. pepa_iveta1980

pepa_iveta1980 Стажант

ДА, БЛАГОДАРЯ!

20. pepa_iveta1980

pepa_iveta1980 Стажант

ОЩЕ САМО 40 БР.