Дискусия: Яйченият фактор

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 11.4.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. milkoga1

milkoga1 Господар

При мен не е тромава или бавна,при мен изобщо не зацепва,напълно я няма xD.Някой беше казал,че е твърде скучно кат всичко е наред (май аз бях)xD

тралала, Луд_Фен, pepa551 и 2 други харесват това.
  2. ludkovci

ludkovci Напреднал

Е, що урочаса играта???

[[Fermerkaa]] и MARV3000 харесват това.
  3. eva-mina

eva-mina Кандидат за признание

Gold_teror, milkoga1 и tani1980, категорично Ви се забранява да коментирате липсата на бъгове в играта!!! -.-

pepa551, Gold_teror, [[Fermerkaa]] и още 1 човек харесват това.
  4. ludkovci

ludkovci Напреднал

Около два часа изобщо я нямаше, дано пуснат удължаване, че нещо я закъсах. Покрай Великден позанемарих копането.

5. johnnie75

johnnie75 Обитател

Малко гадно се получи този евент по време на празниците. Ще ме затрудни събирането на медальони, но пък се правят добри пари от продажба на моркови, сено, марули, пшеница и кресон. :) Редчето си заслужава, но се съмнявам, че ще успея да събера медальоните. Здраве да е - колкото - толкова. :)

6. .poli78.

.poli78. Активен автор

Два часа удължение, само за това ли ще притендираме, а това, което сме влагали в по-бързия растеж -вода, тор, техника и прочие, -бонус няма ли да има?

7. pepa551

pepa551 Анализатор

Не знам при вас как е,но при мен с удължаване и маникени,бананите са си зелиниxDxD

eva-mina харесва това.
  8. -niksan-

-niksan- Обсебен

Правиш добри пари от бързо разстящите но за сметка на медальоните,всяко нещо си има цена;)

pepa551 харесва това.
  9. elena12345670

elena12345670 Стажант

От оборите нищо съществено, но от дърветата- " копринено дърво" - много съм доволна!

10. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Защо няма все още никакво инфо за панаира на Ренцо-кога започва?

11. Пума~`

Пума~` Ветеран

сигурно утре ще го пуснат :)

12. joujoujouj

joujoujouj Полубог

pepa551, mushnuk, milkoga1 и още 1 човек харесват това.
  13. panairi

panairi Стажант

Сутринта имаше проблем с играта, опитах се да предам медальони, имах над 530 броя, след това ме изхвърли, сега влизам и изписва ми, че имам 3 предадени и едно налично. Моля някой да провери ИД 23086042

14. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

След повторно влизане трябва да видиш задачата завършена.

15. panairi

panairi Стажант

Ооо, няколко пъти влизах и излизах едва сега я видях приключена. Благодаря !

16. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Каквото си пожелаете БП веднага ви го дава, от към бъгове разбира се,:mad:, за хубавите неща са ни чул, ни видял.

eva-mina и milkoga1 харесват това.
  17. Merilin.Imperion

Merilin.Imperion Прохождащ

Имам проблем с играта бях я довършила до задачата с реда . Оставаше ми само тя но не ми достигаха около 50 бр от растението и съответно си засадих няколко и хоп изненада влизам да си обера растенията ги няма а играта ме е върнала почти от начало моля за проверка ид 51275113

18. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Предадено на колегите за проверка, но най-вероятно резултат ще има утре.

19. Merilin.Imperion

Merilin.Imperion Прохождащ

Благодаря!

20. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Невъзможно е да се събере тая бройка медальони. И предния куест ми се провали заради бройката невъзможно много изскачащи.
    Явно играта си има любили играчи на които им пускат двойно и тройно повече изскачащи отколкото на другите. Не може за 16 часа да се съберат 600 изскачащи. Не дървета какво ли не да имаш не може да събереш. А да си хабя супер торта за растение безполезно - като карамфила - тая няма да я бъде.

Последна редакция: 17.4.17