Дискусия: Яйченият фактор

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Apr 11, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. zorro58

zorro58 Главен болярин

можеш да се опиташ на Пит да си ги събереш

2. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Евента още не е изпълнен, но подготовката за Великден е в график: козунаци готови, корабии и кифли също, агнето е в хладилникаxD:p, бирата се изтудява, какво друго му трябва на човекxDxDxD.
    Успешно завършване на евента.
    ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!

3. НощенБяс

НощенБяс Редовен

една весела компания и банкета е съвършен. :D:music::pИ у нас хавата е същата, направо си помислих че за нашата къща говоришxDxD и евента ще завършим няма страшноxD

4. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

от 44 големи полета с шипка няма да ти даде повече от 44 бройки медальони. На средни полета дава приблизително 54 броя и на малки полета дава - 51 броя. С активирано чатни дава по-малко. Всичко това - при неотворена руна с купите. Прегледай колко полета слагаш и си прецени реколатата.

eva-mina, lyd_s_motika and Gold_teror like this.
  5. pepa551

pepa551 Анализатор

Боядисах яйцата,боядисах косатаxD и отивам да се хвана за нещо зелено:)
    Вече си тананикам ,че съм цвят лилав:music:xD

eva-mina and .water. like this.
  6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Доукрасих яйцето. Пускам четата Хари К. в полагаем отпуск.
    От загадъчните стръкове и обор читавото са ледена ела и глициния, бива. Първото красиво нещо - парти врътка, не отказвам.
    Изразходвани 100 супер тор, 10 Мими тор, 24 ч. пом. техника от читалището и 1 купон 24 ч.
    У дома приготовленията за празника почти приключиха.
    Приятно копане, много изскачащи и най-важното - весели празници, фермерчета!

7. ludotolen4e

ludotolen4e Активен автор

От сърце благодаря за компетентния отговор! Дори научих нещо, което не знаех за чатнито! Благодаря! Приятни празници!

8. elliss_bg

elliss_bg Старши болярин

Всичко върви по график и при нас с emcho67 :) евента почти приключен, яйцата боядисани, козунаците изпечени, бирата и ракията изстудени :D:D чувствам се:music: :inlove:. Весели празници :D:D:D

koko7373 likes this.
  9. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз цяк ден не мога да събера 400 броя за задачата с мармалада. Дотам стигнах а какво остава за още близо 1200 бройки. Насадих йарамфили и некфи други китки, пък ще видим.

10. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Здр и от мен честит празник на всички и Христос Воскресе. А сега по евента какво и колко бройки трябват за последната задача да взема облака, че малко позакъснях с евента може ли някох даа даде инфо

Last edited: Apr 16, 2017
  11. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

3500 Диво индиго

Mojito, Луд_Фен and DILQNADELI like this.
  12. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Благодаря за информацията

13. nedkagp

nedkagp Стажант

Христос воскресе!А що се отнася до медальоните по евтино ще ми струва да ги купя в отсрещната бутка този път се оляха с бройката им от доста години играя но за първи път ми се случва да не мога да приключа куест

14. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Честит празник и от мен и всел Великден на всички копащи и не копащи фермери.
    То само веднъж ако са се олели с бройката ще е добре.
    Като искат толкова много бройки да намалят куестовете на по 3 на месец и да ги направят всеки по 10 дни. А ма ха! Кога да си садя растението като трябва да садя дългорастящи за тъпите медальони! Ако си махна пчелите пеперудите и светулките кога да натрупам насекоми за селекцията. А-а-а-а-а-а.

fermer4o888 likes this.
  15. 2-miro-6262-

2-miro-6262- Прохождащ

здравейте,аз съм от скоро във фермата .В началото можех да влизам в ,,Яйчения фактор,,,а сега изобщо го няма нито на площада нито при часовника.Може ли някой да ми помогне ?Къде и как мога да вляза за да играя.Аз съм на 14 ниво.Благодаря предварително!

16. mechopuh78

mechopuh78 Guest

Ниво на трудност - средна - от ниво 16
    https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Яйченият-фактор.14837/#post-103388

17. БориМечката

БориМечката Стажант

Днес играта при мен е много тромава, преяла и препила на празника ли е или повредата е в моя компютър?

18. ludotolen4e

ludotolen4e Активен автор

Много са бройките за медальона, а дните не са достатъчни! Защо е така? Трябва поне още един ден!

19. fermer4o888

fermer4o888 Кандидат за признание

Най-после,приключих и с този евент :cry:През повечето време съдях лешници- от тях падаха около 60 бр. на поле -всеки път различно( 50-60бр.) Купите не са ми на макс,харита нямам. Чесно казано,не мислих,че ще приключа :oops:Успех на всички.

MARV3000 likes this.
  20. raksi_13

raksi_13 Прохождащ

Днес играта при мен е много тромава, преяла и препила на празника ли е или повредата е в моя компютър?
    И при мен е същото положение ,комбайн не сее ,не мога да преминавам от поле ,на поле ...Пълен блокаж