Дискусия: Яйченият фактор

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Apr 11, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Всяка една изпълнена задача в левия/десния ръкав ще добавя към наградите в средния ръкав 50х нивото то/мп.
    Т.е. максимум 250х, минимум - 0.

П.П. Тоя куест с тия два ръкава ме връща в спомените към първите години игра.

2. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Изпълнението на задачите в левия ръкав увеличава ТО,

ЗадачаНужни стокиНаграда
    1250 Ябълки1 х Загадъчен обор"Паладиум"
    50 * нивото ТО при предаване в общата лента
    2250 Сливи5 х Дървесна тор
    100 * нивото ТО при предаване в общата лента
    3250 Орехи1 х Изобилие от Приятни неща
    150 * нивото ТО при предаване в общата лента
    4250 Черници1 х Розово желе
    200 * нивото ТО при предаване в общата лента
    5250 Круши3 х Златен банан
    250 * нивото ТО при предаване в общата лента

а в десния - МП

ЗадачаНужни стокиНаграда
    110000 Кресон1 х Тайнствено дърво"Ери"
    50 * нивото МП при предаване в общата лента
    210000 Пшеница5 х Супер тор
    100 * нивото МП при предаване в общата лента
    310000 Моркови1 х Изобилие от Приятни неща
    150 * нивото МП при предаване в общата лента
    410000 Сено1 х Пай от Pinkie Pie
    200 * нивото МП при предаване в общата лента
    510000 Марули3 х Звезди
    250 * нивото МП при предаване в общата лента

nefertiti and [[Fermerkaa]] like this.
  3. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Ох сори, чела не дочела съм! :p
    А е едва вторник, тая страстна седмица дорде свърши и дойде време да ядем козунаците ..... xD

4. Gold_teror

Gold_teror Напреднал

Аз да си кажа репликите.
    Куеста почва в 15 часа, а първата реколта се събира в 17 часа!!!!!
    За тези които ще настъпват мотиката в 15:01 часа, това е форум, а не бижитурски магазин да питате къде ви са медальоните xDxDxD

5. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

хахахха разсмя ме с глас! xDxDxD

nefertiti likes this.
  6. Gold_teror

Gold_teror Напреднал

Абе така и така си разправяме глупости, някой с повече опит да каже - карамфили или дървета да се сеят?

7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

По принцип обикновените дървета са с по-голямо време на растеж от карамфилите. Но не може да се знае какъв процент изскачане е заложен в едните или в другите. Т.е. трудно е да се каже.
    (Аз съм лесна. Така и така сея дълги растения за високите нива, че при мен изборът е ясен - дива роза, тя ми е на дневен ред.)

nefertiti and Gold_teror like this.
  8. pepa551

pepa551 Анализатор

Преди всеки куест се чуствам,като Дон Кихот-готова за поредното предизвикателство;)
    Много често завършвам в ролята на Санчо ПансаxD
    Фермичке,моя Дулцинея-ще се боря до последно:inlove:

9. -.kiki12345.69-

-.kiki12345.69- Обитател

от отдавна не са искали толкова голямо количество зарзавати и други (дано не се върнат стттаааарите времена)че занаячйския ще спре да произвежда

nefertiti and eva-mina like this.
  10. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

това са бързорастящи, лесно се набавят:)

nefertiti and -.kiki12345.69- like this.
  11. .water.

.water. Обсебен

Имаше един евент пак се искаха много такива бързорастящи даже тогава май бяха по 15000 ако не се лъжа,но може и да греша
    та тогава си взех един вид поука след евента два три дена поцъках само такива понапълних плевнята и сега имам за евента и доста продадох.

12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

От трите полета във фермата на едно обиране са около 1700 бр. Т.е. 10000 бр. са готови с около 6 реколти.
    6 х (1 + 5 + 10 +10 +25 ) = 306 мин
    Т.е. 5 часа постоянно висене пред компа и то ако имаш комбайн.
    За някои е лесно, за други - непосилно. (Да, има и пазар. На някого са по джоба, на друг - не.)
    Че относително е, това искам да кажа.
    :)

13. pepa551

pepa551 Анализатор

Ще пробвам на малки полета с комбайн и тиквен мармалад.1-кресон,другите с 10 минутни ( петък ще се разпъна):)

eva-mina likes this.
  14. **kukundrela**

**kukundrela** Стажант

Е точно по тоя повод писах преди на хвалещите се как за 2 дни приключват евентитес номера от ръкава. Айде сега да ви видя 2200 изскачащи как точно се набавят по втория начин... За тези, които тогава не разбраха, сега да обясня пак - когато пишете тук, колко ви е лесно, това се праща на нагоре, като се прати нагоре онези почват да мислят как точно да извадят пари от нас, щото явно така ни е много лесно и не си развързваме кесиите.

Във времето много блага са ни спирани, защото играчи държаха да блеснат във форума - точно така ни вкараха системата със слотовете за мармаладите (едно време се ядеше всичко неограничено и на корем), после падна едно приравняване с нива и банани на бахама, да не говоря за неограничените безплатни инструменти в началото, портали за регване на фермички с готови лг и отворена бахама и... да не продължавам. А дано тоя път се усетят повече хора какво се пише тук и какво не, защото всички си патим после...

15. Gold_teror

Gold_teror Напреднал

Не е така. Немците си имат базата данни и виждат какво количество клиенти играят, за колко време свършват, колко пари и за какво дават и т.н. От форума нищо не зависи. Една част от хвалещите си лъжат кога свършват за да изглеждат големи играчи. Така, че какво си плещим 20-30 човека тука - на немеца му е през ............

16. mushnuk

mushnuk Жива легенда

На който му се занимава да смята - със около 6000 супер тор куестът може да бъде приключен в рамките на 12 ч.
    (Да уточня - без "номера от ръкава".)

П.П. За изпитващите недостиг на изскачащи - в Гърция имали направо кранче за тази цел, да се източи необходимото количество. Обаче как действа и колко пуска не било тествано. Че следващите дни ще покажат.

Last edited: Apr 11, 2017
  17. **kukundrela**

**kukundrela** Стажант

Първо - играя от немско и ги виждам, че си следят много добре стратегиите на играчите. И второ - във времето всички знаем, че с викане сме постигали промени. Същото се получава и като почне да се пише колко е лесно приключването на евентите. За хваленето и лъженето - то е ясно, че си прав. Наистина големите играчи отдавна не пишат тук, достатъчно са умни да не бият тъпана.

Да изхабя 6000 супер тор точно за тоя евент ми е толкова смешно, колкото да събирам 280 звезди от елена в цветната градина :p

Last edited: Apr 12, 2017
    nefertiti and маууу like this.
  18. -niksan-

-niksan- Обсебен

Неми пука да ли ще събера изкачащите :):),ще се наслаждавам на празника:):)
    Няма да позволя немците да ми развалят празника,не съм вързани за тяхната фермаxDxD
    Ако искат и 10 000 бройки изкачащи да пуснат за дадена задача ,това не значи че ще ги събираме и ще ги купувамеxDxDxD

Last edited: Apr 12, 2017
    nefertiti, MARV3000 and shiky like this.
  19. sco

sco Велик майстор

Мдаааааа, а с кошници става за около десетина минути, кво ще се мотаем цели 12 часа.

20. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Да си призная, никога не съм купувала кошници, виж СТ използвам до колкото съм си произвела, моментно поникване -да, понякога се налага да копам до последния ден, но какво да се прави, нали съм на принципа, ЗА БОГА, ХОРА, НЕ КУПУВАЙТЕ, така ще ме болят ръцетеxD, мажа с червения МАТСАН ДОЙЧ и продължавамxDxDxD.

УСПЕХ ФЕРМЕРИ!!!