Отзив Дискусия: "Щура въртележка"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Aug 2, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

в немско го пише у фая тук що го няма не знам

2. .water.

.water. Обсебен

Щото немците си изпипват работата винаги до най-малката подробност и детайл.

nefertiti likes this.
  3. .water.

.water. Обсебен

Муши би ли споделила каква ще ти е стратегията за преминаване през това безумие много моля,че всичко ми е бъркоч и ми иде да подкарам бирата на косдас:oops:

4. kosdas

kosdas Анализатор

да ве моита бира нестава аз мислих да налазим на муши ракията

nefertiti and MARV3000 like this.
  5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

.water., зависи каква цел си поставяш.
    Ако е само редичката+цъкалките, вариант е да произведеш 32400 лъскав мак, после предаваш 1 път на овцата, маймуната, козата, прасето (в този ред) и след това 7 пъти само на оцата, маймуната и козата (пак в този ред).
    Някъде по-горе има още един вариант, с 2 растения, пак само за редичката+цъкалките.
    Аз ще се опитам да го изкарам докрай, ще сея само лъскав мак през деня (5 реколти на 3-те полета, на малки поленца) и меденково цвете през ноща (на плодородни със супер тор и около тях малки поленца) и последния ден ще умувам кое растение докъде съм докарала.

6. .water.

.water. Обсебен

Благодаря много целта ми е цъкалките и евентуално реда ,не мисля че ще се справя с повече ,но все си мисля ,че ще отиде и малко супер торчица:cry:а ми свиди кът ми е.

nefertiti likes this.
  7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Разчисти си напълно трите полета, колкото и да е досадно, така със сигурност ще се получи.
    32400 бр. растения са около 20 реколти.

nefertiti and .water. like this.
  8. .water.

.water. Обсебен

Заинтригуваме Муши както винаги остава да сметна колко са плодородните полета и май са 5 нощни бучкания и няма да ми излезе много солено .

9. nina7878

nina7878 Стажант

извинявам се - около 20 реколти - това без Ябълково-морковено чатни ли е ?

nefertiti likes this.
  10. .water.

.water. Обсебен

Със на малки поленца.

nefertiti likes this.
  11. nina7878

nina7878 Стажант

благодаря

nefertiti likes this.
  12. kosdas

kosdas Анализатор

и с мармалад от мушмули става

nefertiti likes this.
  13. .water.

.water. Обсебен

Особено ако е китайска мушмула

14. 3hongo3

3hongo3 Прохождащ

ако нещо съм разбрал арабин да стана.ако сея от 4-те разтениа по колко бройки трябва да дам

15. MARV3000

MARV3000 Ветеран

а ако предавам близалки на прасето, овцата и маймуната - колко бройки?

16. mushnuk

mushnuk Жива легенда

за 1 ниво с растение на събитието 1800 бр. за всяко животно (по 300 близалки за 2 деления)

MARV3000 likes this.
  17. MARV3000

MARV3000 Ветеран

стартирахме - прасето го уредих с 4х386 слънчоглед, овцата с 4х1080 захарна тръстика.
    сега ми трябват 1200 близалки за маймунката и 1800 лъскав мак за козата

още по-добре, че животното трябва да чака - докато е заключено ще му произвеждам каквото му се яде - най-дясното растение отчита по три деления

nefertiti, pigi102 and fenomenalem like this.
  18. .water.

.water. Обсебен

Гледам я тая въртележка чак свят ми се зави и не вдявам как ще знам ,че давам на маймуната:mad:Почвам да се вбесявам от тези засукани тъпотии тази игра вече май не ми е забавна.

19. .water.

.water. Обсебен

Значи вече прасето ще ти е първо така ли второ животно овцата и трето четвърто как ги наредиш?

20. pigi102

pigi102 Изключителен талант

Прасето и овцата пораснаха с 1 ниво. Наред са козата и маймунката, но ще чакат да си разсея лъскавата и медената китка. :D

MARV3000 likes this.