Отзив Дискусия: "Щура въртележка"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Aug 2, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Личният ми опит говори, че като се подрежда фермата с функциите на комбайна по-малко умува, забива и под.
    Слава богу, че при мен подреждането е доста лесничко - предимно с дървета съм, а този път най-разнообразното ми поле (това с животните) не участваше в събитието.

nefertiti and lu4o like this.
  2. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Наложи се, да се погрижа за внучето и едното животинче не успя да стигне до 12 ниво, но не е болка за умиране, обори дървета, каквото имаше за вземане съм го взела.

ПП; дървета на бахама-авокадо,ачачайро и анона--ХХЛ, баобаб и амхерстия--ХЛ,
    обори-златен слон и фламинго.

Last edited: Aug 10, 2016
    .water. and tani1980 like this.
  3. desi232

desi232 Посланик

Най учтиво помолих за проверка,редът от последното събитие бе взет от мен но все още не е видим,ако форумът вече е без админи то поне пуснете официално съобщение та да не разчитаме на помощ,ако все пак има някой обвързан служебно с играта.....ID: 32262437

4. staneli

staneli Старши болярин

Търси го в Поредица с предмети - картинката с подаръчето, и аз доста се лутах докато го намеря. Ако там не го намираш, вече да се включи началството:).

5. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Избери от менюто в ляво бутона за показване на всички редове (втория със зеления ствол и трите облака). След това натисни лупата най-горе над кръгчетата на редовете и напиши "щура", и ще ти излезе реда. За момента, докато тече разпродажбата на предмети, подредбата на облаците е малко разбъркана.

6. Valkaaa76

Valkaaa76 Знаменитост

И аз учтиво помолих още по време на ПиТ, че даже писах и на лично на един от админите да проверят на коя ферма с ник 76112 съм изпратила цъкалката Изгаси ги от светулчестия ред, ама още си чакам. По Коледа може и да стане, тогава стават чудеса. Благодаря още веднъж за отделеното внимание.

.water. likes this.
  7. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Когато имате молба към нас и е спешно или разполагаме с малко време, пишете нова тема, не проверяваме всички постове поотделно, особено в тема като тази /ПиТ/. Освен това, което си поискала с препращането на предмета не може да стане. За съжаление играча, на който си пратила декорацията не е българин и най-вероятно фермата не се играе.

8. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Ахаа, тоз ли? Викат му Топаз,
    стара кримка - от Хаинбоаз xD

(дал' не беше от Бургас?!)
    Тоя знае две и двеста! 8)

(чакай да се понаместя)
    Не си се погрижила достатъчно за него :music:

- да му осигуриш комфорт в'ъв тая жега:
    питиенца, мезенца, за отмора сенчести местенца...;)

Майсторил ми е освен папагаларник, още даже и червенопандарник,

тигърарниг, фламингарниг и на други (непходящи) ливади - мравоядарник.
    Този път не го потърсих, от въртележката без време се изтърсих :oops:

виждах, че зает ще да е много, а и не ми се копаше до изнемога!

Тааа...чилякът прави к'вото може! То от майстор в пазва да си плюеш - "Пази боже!"

9. Valkaaa76

Valkaaa76 Знаменитост

Този отговор не ме задоволява. Никой не може да ме убеди, че има две ферми с еднакви числа в никовете, и то както се оказва според вашите думи единия играч не е българин. И ако не играе как успях да му пратя писмо, а на другия ник на който наистина трябваше да пратя цъкалката ми изписа, че такъв играч не съществува? Но явно Вие си имате предпочитания към определени играчи, и така Ви е изгодно да ми отговорите. Но нали знаете малките деца се лъжат един път, оттук нататък ще знам какво да правя на ПиТ. Само едно не мога да разбера - защо е тази игра на криеница на кого съм я пратила, след като съм преценила, че ми е за подаряване? Желая на целия Ви екип приятен ден!!!!!!!!!

10. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

И аз си мислих, че 2 ферми с еднакви никове няма, да ама не, вече няколко пъти ми се случва да си хвана пиле, да му пратя баница и да не я получи-- най-интересното е, че ми отговориха, че никовете се доблират и по закона на всеобщата гадост, баниците отиват там, където не трябва:mad:.
    Незнам в кого е грешката, но се случва.