Отзив Дискусия: "Щура въртележка"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Aug 2, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. tani1980

tani1980 Полубог

Ей кат туй хоро се влача, тежко и по чорбаджийски.Ама до довечера ще съм си накичила реда. Ихууу, троп, троп, троп - не мога се спра.

Ха сега.. :music::D:music:

Last edited: Aug 6, 2016
    pigi102 likes this.
  2. joujoujouj

joujoujouj Полубог

xDxDxD по- кротко рипай, Тани! За единия цяр сакатлък да не станИ :p

lu4o likes this.
  3. tani1980

tani1980 Полубог

То тъй хороводно ми беше - учих детето да играе право хоро.Докато стигнем еленино, граовско и копаница сигурно ще му мине меракът.Но поне основните право, ръченица, дайчево, по-лесните да го науча.Срамота иначе - българче пък да не знае поне едно две хора. :D:music:

Zlobara, lu4o and ралицаник like this.
  4. bigd147

bigd147 Прохождащ

5. bigd147

bigd147 Прохождащ

аз съм крайно разочарована напоследък от играта, мисиите са на практика неизпълними, времето е малко и новите куестове са много тежки. На път съм да се откажа.

milenka and chaikatabs like this.
  6. .water.

.water. Обсебен

Ако зарежа прасето след като мине 6 ниво и остане време ще мога ли да се върна и да го довърша с голямата секира?

Last edited: Aug 7, 2016
  7. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

да

8. MARV3000

MARV3000 Ветеран

ха, ха и аз прасето зарязах, ама след 9 ниво

tani1980 and .water. like this.
  9. .water.

.water. Обсебен

Голям късмет имам няма що лъскавия мак един път не ми се падна да дава 3 деления само по две:cry:

10. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

На мен пък пак ми се падна неотав "майстор" /викам му майстор щото не му знам името xD/ строител - учил до първо отделение и най-доброто, което можа да направи са папагали класик++...

11. nik76112

nik76112 Напреднал

Имам язовец:music:.

12. jasi781970

jasi781970 Активен автор

ЧЕСТИТО:)Дано и за другите да имаш късмет;)

13. elliss_bg

elliss_bg Старши болярин

И аз си взех реда ) сега каквото още може :) Доволна съм без много усилия се справих, въпреки, че отначало много се омотах в написаното :)

MARV3000, AIDA_78 and pigi102 like this.
  14. pigi102

pigi102 Изключителен талант

Най-после ми се падна бугенвилия, страшно съм доволна. :p

15. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Айде, и аз да се похваля, макар и малко позакъсняла - имам ред! От строители и стръкчета - само скръб! Дори за Муши подаръци няма, само ХЛ-ли :sleepy:. А строителя ме дари със 101-я и 102-я (образно казано!) вълк. Вече ни кокошки, ни овце не мога да отгледам в тая ферма... :D

16. НИНА

НИНА Младши експерт

как успяхте бе хора, денонощно ли садихте?

17. -igrata99-

-igrata99- Подрастващ автор

и аз съм готов с реда само се чудя дали си струва още едно чатни за топаза :D

18. .water.

.water. Обсебен

Мисля,че си струва зависи дали си имаш всичко.От последните топаз от евенти изкарах две розови маймуни и едни розови панди.Ако това отговаря на дилемата ти.

pigi102 likes this.
  19. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Определено трябва време, но ако вземаш само реда и цъкалките, ще успееш.
    Аз продължавам и след реда, дали ще успея до края, времето ще покажеxD.

MARV3000 likes this.
  20. -niksan-

-niksan- Обсебен

На малки полета се сее,аз не си давах зор сеех винаги крайно дясно ,кон ,прасе и коза ,
    са до края завършени.
    маймуната е на 2 и утре сутринта ще вдигна още две и после излизам в отпуска.:)
    Ще се пека на слънце с бира в ръка;)

MARV3000 and lu4o like this.