Дискусия: Щастливи кръпки

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Mar 17, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Опитай с дървета, явно са по щедри.Аз нямам нито едно Хари ябълки , мишки и производство на сирене-докарвам около 55/60 за 6.5часа

.TAINNA. likes this.
  2. troi333

troi333 Активен автор

.TAINNA. likes this.
  3. Самардапа

Самардапа Главен болярин

нещо не разбирам какво искаш да ми кажеш, опитай с думи прости

4. jasi781970

jasi781970 Активен автор

Ура ! Кръпки 67 и си имам мравки :D

5. troi333

troi333 Активен автор

:) простите думички са в цитата от официалното (кликна ли за да го видиш целия?). Идеше реч за по-високия шанс за изскачане на игли и конци при обиране на дърветата.

6. Самардапа

Самардапа Главен болярин

важи! мерси :)

.TAINNA. and troi333 like this.
  7. choko_59

choko_59 Знаменитост

взех реда.малко трудно с тия 8-10 изскачащи от основното поле.хубаво че през ноща слагам дървета.така изскачащи и растение вървят равномерно.успех на играещите събитието.

8. buba62

buba62 Главен болярин

Приключих и аз с 215те игри. 140 монетки. Да се чудя какво по напред да взема xD. Повечко ми се искаха. Нямам намерение повече да играя, връщам се към растенията за читалището.

9. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

За втори път ми се случва да ближа захар през стъкло>:(, с една дума, гледам наградите през крив макарон:mad::mad::mad:.
    Лошо, Седларов, лошоxD.
    Завърших с кръбките, но монетите са мираж, не мога дори да взема техниката, както ми се искаше:cry:.

10. ka-linka

ka-linka Пазител

Аз си купих 5 пъти наградни точки и 50 луксозни парфюма. Имам още 80 монети, май ще взема още веднъж парфюмите, че не са ми много. Взех реда и приключвам с кръпките, стига толкова.

.TAINNA. and ПЕПЕЛЯШКА like this.
  11. mimi123123456

mimi123123456 Главен болярин

И аз приключих. Взех трите обора.

.TAINNA. likes this.
  12. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

СъжалявамxD:cry: - наистина лошо...До другия път:music: - а дотогава на курс при...ТАЙНА - да те научи не само как да кърпиш, но и пари да печелиш - естествено при курса - пълна дезинфекция:oops:...с мастика:p

13. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

С мн-о-о-о-го зорxD закърпих реда, взех 48 ч. помтех. и 6 парти врътки и те това е рекапитулацията:oops::oops::sleepy:...Дали си заслужава? Ми едно от малкото развлечения без маска 8):inlove:по време на извънредното:p !

ПЕПЕЛЯШКА and .TAINNA. like this.
  14. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Взех редичките и в двете ферми, ура! В пустото вчера и нощес наслагах 12 часови ХХЛ дървета и с две обирания до сутринта събрах към 320 игли и конци. Но закъсах с парцалките и нощес ставах да садя на два пъти xD

Който не може да събере игли и конци, да вади дърветата. Моите бяха захарен клен, маслина, бадеми други 12-часови ХХЛ. Резултат около 160 на 1 обиране ... със 7 харита ;)
    Продължавам, за да взема някои неща от магазина, а при гифт за плеко, че малко сгафих. Вместо плеко, цъкнах на кутията иииии ... Щях да се напляскам сама xD

15. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Имам оборите, които се предлагат в магазина и ще се опитам да взема техниката. За сега съм събрала 313 монетки и ще играя до последно...всяка монетка ще ми е от полза:p и после в МОЛа ще харча на воля...

ПЕПЕЛЯШКА and .TAINNA. like this.
  16. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Май и двамата имаме нужда от уроциxD, дезинфекцията я правя с домашна ракийца, върши работа:p.
    Реших да играя до края с надежда за повече сини плочки, но уви:mad:, не идват и това си е>:(.

.TAINNA. and SKATAVKATA like this.
  17. tanyamery

tanyamery Адмирал

МОЛа е затворен, часови потоци, опашки пред хранителния магазин, къде ли да харчиш ? ?.......освен в дрогерията или аптеката за алтернативата на липсващите маски, а именно - на устата залепваш дамска превръзка и във всяка ноздра напъхваш по един дамски тампон........нестандартен подход, но все пак вариант....xDxDxDxD

18. Самардапа

Самардапа Главен болярин

У МОЛа на фермата мисля да се развихря xD....а към мерките, които предлагаш непременно и скиорски цаки, защото тая гад прониквала и през очната лигавица.....
    Още 80 монетки и ще успея да взема всички талони 48ч и 24ч...за 30часа дано успея

Last edited: Mar 24, 2020
  19. jundra

jundra Професионалист

20. tanyamery

tanyamery Адмирал

Фантастично изпълнение ! Браво !

jundra likes this.