Дискусия: "Чудо на дивата природа"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от KAtanasova на 10.1.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. HULIGAN71

HULIGAN71 Подрастващ автор

приключих събитието;)

eva-mina харесва това.
  2. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

От водните животни - акула.

3. johnnie75

johnnie75 Обитател

От 5-те загадъчни обора "Мед" ми се паднаха 2хРанчо за бизони, 1хПомещение за соколи, 1хРазвъдник за японски шарани I:жълт и 1хОрлово гнездо II: оранжево. :)

milena7004 харесва това.
  4. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

От същите на мен ми поникнаха:
    Оранжев краварник, трюфеларник и рибарник. Бизони и Фазан. Йей фазан. Кеффф!

5. merry.popinz

merry.popinz Стажант

Здравей , до ПИТ ако не се снабдиш с дъждовник ще ти пратя - имам два
    ако е разрешено де

6. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Не са разрешени и това е.

7. merry.popinz

merry.popinz Стажант

значи ще ти се падне скоро

8. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Обори на острова - ленивци класик +, оранжеви Тукани, Фабрика за фъстъчено масло - жълта, оранжев маймунарник х2, Тигри, Анаконди ++, Стругарница жълта (писна ми да ми се пада) и Папагали ++, няма жирафчета :( подсмърк.

9. БашФермер

БашФермер Генерал

жирафи има в магазина. има и рециклатор в момента. събираш си 250 монети, което си е смешна сума, и си ги вземаш сам, кво подсмърчаш само. постигни нещо сам, а не само да се оплакваш и на търговията да мрънкаш.

10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Инфото в дискусиите, че има жирафи в магазина дойде точно от него.
    А може и да е събрал монетки за тях... Това не пречи да врънка, че при загадъчните кранчето е затегнато, ама затегнато.

П.П. Страшно много (може би над 50) загадъчни обори за жираф минаха през фермата ми. Нито един не ми се пръкна.

11. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Е сега наистина доста обори за жирафи минаха.
    По същия начин преди време беше с оборите за лебед - събирах си ги докато ми омръзна - тамън 20 и от тях нито един лебед не се падна.
    Иначе фазана се падна от обор за сокол. Което значи че да почнат да ни се падат жирафи трябва да ни подаряват лъвси обори.
    А то монетите си ги събрах, ама се надявах както се падна фазан да се падне и жираф и да идат монетите за домашен любимец, или за парти врътки, или за храна...