Дискусия: Чудни цветя

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 27.3.19.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

за този евент си много прав на едната ферма заложих на мигновеното +3500 супер тор а на тази заложих на харита защото мигновено тук нямам ред за него. ако не бяха тези 2 фактора щях да видя редът през Крив Макарон с сигурност

kakata13 и .TAINNA. харесват това.
  2. tanyamery

tanyamery Адмирал

Ох, Пирате, както виждаш, то аз че вече подминах ниво 200 и все още търся насоки, та да ми се получат нещата! И как не съм се отказала на по- долните нива, не зная. Май се надявах, че щом другите могат и аз малко, по малко ще започна да постигам успехи. Имам само едно Хари на дървото.

slaytanic1878, .TAINNA. и DILQNADELI харесват това.
  3. *Aleksa*

*Aleksa* Младши експерт

До тук 75 игри, без СТ и ред бързо поникване (нямам ред ). Първите два дни с дива роза, след това карамфил и обиране два пъти на ден.
    Всичко с много Харита, без тях в другата ферма съм на 23 игри.

ПЕПЕЛЯШКА и .TAINNA. харесват това.
  4. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Не само с вида и тор. За сибирския лук ползвах мармалади но за останалото не. С 27 харита обаче и 1 на дървото. За еделвайса ги въртя 180+ семена и около 140 пакетчета от поле . За другите растения не.

5. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

БП да си отвори ушите и да слуша какво казват играчите. Много труден евент предвид оскъдното и неравномерно количество изскачащи. Ту едните излизат повече, ту другите. Ту оборите дават повече, ту растенията, ту дърветата, разногледи станахме и опитни зайчета. БП да не ни разиграва, а да регулира играта.
    Имам култивирани лук и карамфили. Вчера се заиграх с кестеновия ред, без харита. Приятелка ми каза да садя на големи полета моментното. Сложих 41 полета. С лук изскаччащите бяха между 28 и 34 хартиени и 45 семена. Няма логика. Пуснах карамфила. Закова 41/41 - от 1 поле даде по 1 от двете изскачащи. Направих 25 игри и предишните 22, така стигнах 47 игри сутринта. От сутринта до сега имам още 6 игри, стават 53. Как ще направя останалите 7 не знам. За първи път се чувствам изцедена от всякъде. Надявам се БП да не пуска повече такива недоизмислени и разочароващи игри.

п.п. По-малката ми ферма е над 140 ниво и едва ли че успее да стигне 30 игри до края. Там нямам кестенов ред и съм с едно хари на дървото.

п.п.2 Ниво на трудност - средно
    Достъпен от ниво 3

Как ще ги стигнат 60 игри играчите под 100, под 50 ниво? Наистина ли нивото на трудност е средно? Как се определя ниво Трудност? Въз основа на какво? Харита? Кестенов ред? Или нещо друго?
    Въпросът ми е към БП, не към екипа.

Последна редакция: 31.3.19
  6. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

Поредица Парти билет 1 скъсява 10% времето за растеж на цветята за 24ч. Който се мъчи с цветя и го има, да го вземе впредвид.
    36 игри досега. Кот и да правя се тая. xD

[[Fermerkaa]], лудакрава1, shiky и 2 други харесват това.
  7. staneli

staneli Старши болярин

Ами напълно нормално, това е максимума, няма как едно поле, независимо от големината му, да ти пусне две или повече изскачащи от вид. Мисля си, че тези 7 игри, които ти остават ще ги направиш, че даже и ще ги надхвърлиш доста.
    Но... е факт, че нивото на трудност е по-скоро високо, отколкото средно.

Обърнете внимание на поста на sco - за 7 часовите обори.

пп. Движа и фермичката на една комшийка, че липсва тези дни - там са 57 игри до сега, след няколко часа ще взема и нейния ред, та да я зарадвам утре като се завърне на бойното поле. И там без екстри минава всичко гладко...

.TAINNA. харесва това.
  8. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Плодородни полета слагай, когато искаш да ползваш моментното поникване.

.TAINNA. и milena7004 харесват това.
  9. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

xDxDxD ти па ся по рано се казва знаех си че нещо нередно правя :oops::D

kakata13, .TAINNA. и mushnu4ka харесват това.
  10. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Едва 25 изиграни игри.
    Невъзможно е да се достигне до 60. И карамфили и какво ли не - и дървета и секвои - нищо и половина.
    Тея пликчета мамата си тракат.
    Близо 600 семена, пликчетата кът.
    Да не се ослушват онея ми да вземат да ни подарят за компенсация по 20-30 игри, както беше с робо рок-а навремето, да не заиграе секирата.

11. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

С 50 харита, оранжева теменуга това е резултатът, + 8 броя от обраните 50 броя квадратчета[​IMG]

.TAINNA. харесва това.
  12. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Колко много харита?

13. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

кестеновия ред беше сутринта. Сега сложих плодородни с облагородени карамфили, щолен и невинност. Ще обера в 22.35 и ще кажа колко изскачащи дава. Не е моментно, но е с много кратко време. Ако е добре, за следващия път ще си знам :)
    Благодаря Муши :)

14. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

100% изскачащи дава при моментно на плодородни полета. Гаранция.
    А ако вече не ползваш моментното - май няма смисъл от плодородните.

П.П. Танцувам между дълги растения и полета с гъски, охлюви и видри. С двадесетина Харита оборите дават 100% от двете изскачащи. Това е моят начин да балансирам бройката. Оборите с редче за по-бърз растеж и 2 продукта стават за 2:53 ч.

.TAINNA. харесва това.
  15. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Казах, че дава максимума, защото с лука даде различно, 45 семена и между 28 и 34 хартиени.
    sco има интересна стратегия. Ако не беше писала, щях да я пропусна: "на трите полета само седемчасови обори, напр. козарник. Имам само 3 харита и това е най-краткият обор, при който всеки обор дава семенце. Съотношението семе/торбичка също е много добро, с лек превес на торбичките. По този начин на ден правя спокойно по 11 игри"
    Ще опитам нощес.

Мушиии имам само 3 харита като sco :) а и времето напредна ... :)

п.п. Обрах карамфилите. от 42 плодородни даде по 42 от двете изскачащи. Същото дава и от големите обикновени полета. Същото количество СТ отива, но са за по-кратко време и дават по-малко бр. реколта. Тя в момента не е важна, а изскачащите.
    Чакам козите в малката ферма. Наслагах едно поле. Ще пиша сътринта за резултата. От мен лека нощ :)

лудакрава1 харесва това.
  16. amira

amira Обитател

Аз съм на 35 и се чудя дали да продължа или да се откажа. Ще заложа утре на тези 7-часови обори и тогава ще реша.

.TAINNA. и AsparagusMintCandy харесват това.
  17. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Ако можех ! /30 игри/

-dd76-, .TAINNA., лудакрава1 и 3 други харесват това.
  18. slaytanic1878

slaytanic1878 Обитател

19. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

42 игри докарах, т.е. минах 40-те. Обаче вече ни семки, ни бонбонки, ни кесийки, ни дявол. xD

[[Fermerkaa]], .TAINNA. и лудакрава1 харесват това.
  20. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

а джобчета имаш, нали? xDxDxD

AsparagusMintCandy харесва това.