Дискусия: Чудни цветя

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 27.3.19.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. kakata13

kakata13 Старши болярин

хихих аз съм отличник с 23 игриxD:cry::cry::cry:

.TAINNA., ПЕПЕЛЯШКА и -niksan- харесват това.
  2. -niksan-

-niksan- Обсебен

Играйте така че да обирате сутрин и вечер,до тука съм 20 игри .
    Играя само на две полета,основното поле и пусто поле:)

.TAINNA., ПЕПЕЛЯШКА, kakata13 и още 1 човек харесват това.
  3. xari_myri

xari_myri Ветеран

.TAINNA., bim177, ПЕПЕЛЯШКА и 5 други харесват това.
  4. dedoto

dedoto Адмирал

не мога да разбера логиката на БП за падащитеo_O от едни и същи 12ч. дръве веднъж падат 3/1 на следващото обиране 1/1 :sleepy: ............заболя ма главата от мислене а наздраве xD

pepa551, .TAINNA., .water. и 4 други харесват това.
  5. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

На 3 полета с обори и дръвца - до тук 27 игри.
    Ако продължава така, ще взема реда, но ще трябва да го играя до последния ден! :cry:
    А така се бях размечтала, че ще мога да си садя само цветенца. :p
    Утре верятно едното поле ще стане "дървено".

staneli, -niksan-, .TAINNA. и 2 други харесват това.
  6. ka-linka

ka-linka Пазител

Току-що излюпих 70 загадъчни дървета - 9 торбички. Минавам пак на растения, разликата в двете изскачащи е огромна - в момента съм горд собственик на 749 семена и 25 торбички. До реда няма изгледи да стигна....

AsparagusMintCandy, ПЕПЕЛЯШКА и .TAINNA. харесват това.
  7. bim177

bim177 Обитател

18 игри , а остават 3 дни . Умряла работа откъм искачащите

8. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Моите са едва 17 игри, 2 целнати комбинации с монети.
    Почти 400 семки, пликчетата умряла работа.
    И при това отначало мислех че семките ще са големия проблем, щом вълшебното дръвце тях пуска, пък то какво излезе.
    2 полета с щипки и 1 с карфиол - едва скалъпих за 3 игри.

9. staneli

staneli Старши болярин

Редът е взет, доказателствен материал няма да качвам:). Без използването на СТ и без платени подаръци.
    Успех, пък в краен случай нали знаете - поне може да се подаряват платено изскачащите, за тези които не ги мързи де....;)

milena7004, tanyamery, ПЕПЕЛЯШКА и 3 други харесват това.
  10. tanyamery

tanyamery Адмирал

Браво, честито. А ще споделиш ли с нас каква ти беше тактиката? :inlove:

milena7004 и staneli харесват това.
  11. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

И аз приключих снощи в 1та без селекция и без торове/пари. Първите 2 дни еделвайс и сибирски лук след това флекс и каквото има като менажерия/манифактура/разсадник на горската, тях изобщо не ги пипам.

staneli и tanyamery харесват това.
  12. 0246

0246 Обитател

каква е шегата с изскачащите този път? имам 810 семена и 9 торбички. БП, сериозно ли?!?

13. tanyamery

tanyamery Адмирал

Ама този еделвайс облагороден ли е? И имаше ли разни други екстри за ускоряване на растежа? Защото само до тук, вече ми отиде 500 СТ, за розите с моменталното поникване, а съм само на 27 игра.

14. kosibosi63

kosibosi63 Активен автор

много зле,пробвах дълго растящи ,сменях с други но от поле най много по 30бр торбички,но за сметка на торбичките имам много семена,не пробвах с обори и дървета ,някой ако е пробвал да сподели как е !Определено няма да мога да го преключа,едва съм 22игри!

15. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Хип хип ура ...Докарах ги до 34 игри xDxDxD Сега пък семките не ми достигат xDxDxDxD

kakata13 и AsparagusMintCandy харесват това.
  16. sco

sco Майстор

При мен стратегията е и на трите полета само седемчасови обори, напр. козарник. Имам само 3 харита и това е най-краткият обор, при който всеки обор дава семенце. Съотношението семе/торбичка също е много добро, с лек превес на торбичките. По този начин на ден правя спокойно по 11 игри. В момента имам 45 готови. Остават още два дни, така че редчето вероятно ще го взема. Никакви СТ, СХ, моментни и пр. екстри.
    Успех!

.TAINNA., .water., mushnu4ka и 2 други харесват това.
  17. tanyamery

tanyamery Адмирал

Благодаря за напътствията. :)

18. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

Подлъгах се да го играя и аз, но в крайна сметка се докопах до редчето.Само оранжева теменуга за през деня и за дълго слагах медна детелина от поле падат 70-80 при теменугата а при детелината 120+ но имат значения и харитата колкото повече слагах изкачащите драстично нарастваха

kakata13 и staneli харесват това.
  19. staneli

staneli Старши болярин

Нямаше кой знае каква тактика. Първите два дни бях на растения и на трите полета. После продължих с растения на основното и пустото /вечер нещо по-дълго, като тинтява например, а през деня - сибирски лук, оранжева теменуга и др./, на горската поляна сложих една менажерия, една манифактура, един разсадник, изкарах и 9 гигантски секвои /но секвоите по-скоро спъваха работата, защото пускат само по едно семе и една торбичка веднъж в деня/. Останалите полета на горската запълних с обори - през деня 5-6 или 7 часови, вечер слагах 12-13 часови.
    При мен от 5 часовите всеки пускаше и от двете изскачащи, но с харита. 7-8 часови, както е писал колегата sco дават даже и без хари, като се хапнат и продукти за съкращаване на времето им - валентинска саксия и яйчен пунш, стават сравнително бързо.

milena7004, tanyamery и pepa551 харесват това.
  20. Pirat

Pirat Прохождащ

Като гледам, ред достигат със сигурност тези с харитата, СТ и бързото поникване. Останалите май бучкат залудо или аз спорта.

bim177 харесва това.