Дискусия: Чудни цветя

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 27.3.19.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. fermer4o888

fermer4o888 Кандидат за признание

При мен изкачащите са мираж:oops: Някой да ми даде съвет,какви обори да сложа?

ПЕПЕЛЯШКА и shiky харесват това.
  2. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Ужас :mad: И аз на там се бях запътила , но ме отказа категорично.Освен ако няма ББ.На горската посадих кокошки дадеми 8хартия и 7семена.Пак по добре от колкото със СХ:cry::cry::cry:

ПЕПЕЛЯШКА, .TAINNA. и [[Fermerkaa]] харесват това.
  3. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

xDвиц кон за кокошка

DILQNADELI, ПЕПЕЛЯШКА и .TAINNA. харесват това.
  4. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Аз съм заложила на дългорастящи - семената са в пъти попвече от торбите. Сега сложих не толкова дългорастящи - да видим. Май ще вадя довечера дървета да видим как ще е. :cry:

ПЕПЕЛЯШКА и .TAINNA. харесват това.
  5. mimi123123456

mimi123123456 Главен болярин

Благодаря

6. .water.

.water. Обсебен

Не разбрах какво давам срещу това което получавам?Садя си растения за читалището меля и си взимам нещо ,което ми е необходимо никакъв ресурс не използвам от плевнята ?????Къде е вица май само ти го виждаш.Реда ще го взема спокойно така ,че не виждам нищо смешно.

ПЕПЕЛЯШКА, dedoto и milena7004 харесват това.
  7. amira

amira Обитател

Пробвах твоята комбинация и получих същия резултат. :) Това е перфектната комбинация - 20 монети винаги.

ПЕПЕЛЯШКА и -niksan- харесват това.
  8. LaKeRs

LaKeRs Прохождащ

без харита ли?

9. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Гигантските секвои дават по равно от двете изскачащи. Който ги има, да ги вади :p;)

Сортирай направените комбинации по получени монети със звезда или МП. Ще разбереш кои комбинации да си правиш :)

В една от по-малките ферми снощи наслагах едно поле зайци и кокошки, празното запълних с дървета. Обирах ръчно, нямам техника там. Много добър резултат дадоха. От 22 обора излезнаха 10 хартиени торби и 12 семена. Ще видя до довечера какво ще стане при мен с оборите и ако е зле, наблягам на кокошките и зайците. Тъкмо ще има храна за змийчетата :D

Последна редакция: 28.3.19
    ПЕПЕЛЯШКА и dedoto харесват това.
  10. xari_myri

xari_myri Ветеран

до момента имам 14 игри,но май ще трябва да ползвам кестеновият ред за искачащи,иначе няма как да стане да взема редчето,най добрият ми резултат до момента е 130 звезди от една комбинация

sm0uk3r71 и .TAINNA. харесват това.
  11. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

вица е в гладната кокошкаxDщот и аз туй прая ма без екстра и реда е мираж, с екстри стаава кон за кокошка

Последна редакция: 28.3.19
  12. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Става, но иска мнооого СТ :wuerg: Може да опитам с облагородени и насадени върху плодородни полета

13. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

И що да няма как да стане?
    Има още 5 дни и малко - т.е. още 5 х 14.

ПП1 130 звези от една комбинация няма как да си получил. Като основна награда максимум 20, като допълнителна - максимум 30, дори и със 75-те при 11 игра пак са 125. (За уточнение го пиша, да не очакват и другите играчи толкова накуп.)

ПП2 А аз в момента опитвам на средни поленца с това, което така и така сея денем (сибирски лук). Ако е по-добре - така ще продължа, нищо че по-малко количество ще ми влезе в плевнята.

.TAINNA. харесва това.
  14. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

има начини, взаимодействие или екстри , лично за мен не е оправдано

.TAINNA. харесва това.
  15. LaKeRs

LaKeRs Прохождащ

Този ред без допинг не може да се вземе! При заложените от БП изскачащи няма начин просто да си боцкаш някакви растенийца, да си мелиш и да вземеш реда без да използваш допълнителен ресурс, без значение дали ще са ст, харита, кестенов ред или нещо друго.

16. .water.

.water. Обсебен

Имам Харита по 10 на поле .Под ресурс имах предвид ,че не си изпразвам плевнята от към растения животни и продукти .Сравнение с предходния евент на баха ,който беше безумен от към цедене . Освен това доста хора не го завършиха ,защото нямаха достъп до исканите растения и плодчета .

17. xari_myri

xari_myri Ветеран

може да съм сбъркал със звездите сигурно са били 125:oops:,аз до сега бях на юта,сега насадих дървета и утре ще видя дали дават по балансирано искачащи

mushnu4ka харесва това.
  18. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Ооххх не всичко знам бе кака, но няма да експериментирам да не стане бау ;)
    То пак ще стане играта, ама по трудния начин :p

ПЕПЕЛЯШКА и dedoto харесват това.
  19. .water.

.water. Обсебен

Евента започна няма и 24 часа .Има всичко на всичко още 5 дена така,че раничко е да се казва дали ще се вземе или не реда.Ден преди края на събитието може спокойно да се прецени ситуацията и дали има нужда от екстри.Разбира се това е мое виждане на нещата.

ПЕПЕЛЯШКА, mushnu4ka и .TAINNA. харесват това.
  20. LaKeRs

LaKeRs Прохождащ

Аз лично не го играя в основната, за това не мога да правя точен анализ как е с харита, но от любопитство пробвах в няколко сателитки с няколко вида растения, обори и производства. Положението е отчайващо. Най-добрият резултат от поле с карамфили е 30-тина цветно семе и наполовина хартиени торбички - т.е. няма как да се вземе реда с просто боцкане. В този смисъл това събитие е просто фишинг.
    ПП Увеличи си харитата по полетата, ако искаш да си сигурна за реда!